THC-P

A group of man-made organic chemicals that act on cannabinoid receptors.
Status:
mirono
Sniffiarz
Newbie

THC-P

Unread post by mirono » 10 months ago

Latest post of the previous page:

Ememce, Podobno to naturalny kannabinoid występujący w suszu tylko w niewielkich ilościach, z tego co udało mi się wyszukać około 33razy mocniejszy od THC, ciekawe.
ruMcaJsik, Pali sie.

Status:
satinfemdom80
Sniffiarz
Newbie

THC-P

Unread post by satinfemdom80 » 10 months ago

ruMcaJsik, sa rozne formy tego. Masz topy do palenia/waporyzowania, masz jednorazowe waporyzatory w srodku z plynem wzbogaconym o THCP, masz wklady do waporyzatorow, masz zelki do jedzenia, olejki jako krople do ust. No mnogo :)

Ale jak pisze wyzej biorac to trzeba nastawic sie na odczuwanie efektow nawet do 48 h (szczegolnie dla tych co nie pala czesto).

Inne ostrzezenie dla regularnie palacych zwykle THC. Tolerancja po zazyciu THCP idzie ponoc w kosmos na jakichs czas.

Status:
Hhc2101
Blister
Newbie

THC-P

Unread post by Hhc2101 » 10 months ago

Hhc ja paliłem.w.haszu wątek i destylat robi jakąś.to.robote i tanie ogólnie jest

Status:
Hhc2101
Blister
Newbie

THC-P

Unread post by Hhc2101 » 8 months ago

Ogólnie fajne są te nowe kanny coś tam.dzialaja jak trawa i napewno nie zryje tak beretu jak inne kany RC nie ma.chęci dopalania ciągle jak to bywa przy RC kanie

Plus tego że z destylatu hhc można ciastka i żelki robić

Destylat thcp podobno do czystego extraktu sativy bardziej wyje... niż upalenie 100pomyslow by coś porobić ale ostrożnie z nim bo jest mocno aktywny

H4cbd też fajna sprawa takie mocne cbd potrafi nawet uśpić
Najlepiej palić z hhc pół na pół dla relaksu