Latest post of the previous page:
To jak jest pod obserwacją i umówi kogoś będąc obserwowanym to się nazywa właśnie amator.The police beat me - what should I do?
The police beat me - what should I do?
Ja w ogóle unikam dilerów osiedlowych wszystko przez neta kupuję
U mnie biegają jakieś chłopaki po osiedlu ale mają średni towar więc jak mam im za to płacić a potem się z tym męczyć to też sobie wolę zamówić coś co znam i lubię
ja czasem biore bo ziomek ma dojscia ale to nie to samo choc nie jest zle najczesciej jak mi trzeba na juz bo jakas impreza czy cos a zapomne zamowic lub nie mam siana to wtedy uderzam do nich
Tacy typowi mali osiedlowi raczej mają słabe palenie i kryształ z któregoś sklepu stąd, więc dobry.KryzysWieku wrote: ↑1 year agoU mnie biegają jakieś chłopaki po osiedlu ale mają średni towar więc jak mam im za to płacić a potem się z tym męczyć to też sobie wolę zamówić coś co znam i lubię
U mnie ten sam problem i dokładnie przez to zacząłem szukać sam sobie online i tak trafiłem na forum Story of my life
a ja zaczalem szukac ze wzgledu na cene tutaj w sklepach potrafi byc 3x taniej niz wola sobie ziomeczek na osiedlu ja wiem ze on tez musi zarobic i ryzykuje itp no ale bez przesady 80 zl za gieta
No zdecydowanie większość z nas pewnie trafiła tutaj, bo w naszej okolicy nic dobrego znaleźć nie można. Kiedyś może i byli ludzie z dobrym zapleczem, ale obecnie lipa.
nie wiem czy z ktoregos sklepu bo u mnie dile nie wiedza nic o tym forumDonPer wrote: ↑1 year agoTacy typowi mali osiedlowi raczej mają słabe palenie i kryształ z któregoś sklepu stąd, więc dobry.KryzysWieku wrote: ↑1 year agoU mnie biegają jakieś chłopaki po osiedlu ale mają średni towar więc jak mam im za to płacić a potem się z tym męczyć to też sobie wolę zamówić coś co znam i lubię
niestety czasy sie zmieniaja jak i jakosc ulicznych uslug tezChampion63 wrote: ↑11 months agoNo zdecydowanie większość z nas pewnie trafiła tutaj, bo w naszej okolicy nic dobrego znaleźć nie można. Kiedyś może i byli ludzie z dobrym zapleczem, ale obecnie lipa.
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
nie ma czego szukać na ulicy, albo jakieś wątpliwe sorty albo ceny z kosmosu.
na szczęście są takie fora jak to
na szczęście są takie fora jak to
To świeta prawda nie mam nic na sylwestra ale ostatnio się wybawilem w dodatku jestem chory wiec pierdole brac nawet na zeszyt wole odpuścic i pobawić się jak przyjdzie paczka w normalnej cenie zajebista jakosć a nie jakieś resztki z wora sebastiana.
Się lecz chłopie, a mi jak jakiś pies będzie chciał przyjebać to go pogryzę...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Wydaje mi się, że w takiej sytuacji jak się nie ma konkretnych dowodów, najlepiej nagrań to ciężko psiarzom cokolwiek udowodnić.
Jak się nic nie ma to zostaje jedynie słowo przeciwko słowu a pies sam raczej nie chadza, zwykle jest ich przynajmniej dwóch a co za tym idzie - świadek, który zaprzeczy twojej wersji.
Niestety, niektórzy są ponad prawem.
Jak się nic nie ma to zostaje jedynie słowo przeciwko słowu a pies sam raczej nie chadza, zwykle jest ich przynajmniej dwóch a co za tym idzie - świadek, który zaprzeczy twojej wersji.
Tylko obdukcja ale oni będą lać tak żeby nie wyszło jebać ichenricho95 wrote: ↑11 months agoWydaje mi się, że w takiej sytuacji jak się nie ma konkretnych dowodów, najlepiej nagrań to ciężko psiarzom cokolwiek udowodnić.