Latest post of the previous page:
Tak sie zastanawiam jak pula nagrod w 5 konkursie byla ponad 12k to jaka moze byc obecnieThe results of the fourth competition on Dopek.eu - we have the winners!
The results of the fourth competition on Dopek.eu - we have the winners!
Oby była jak największa. Im większa tym lepsza dla nas.
I też fajnie jakby nie było tylko 3 miejsc, ale np z 5 czy 10. Tak to więcej osób wzięłoby udział.
Pelna zgoda podpisuje sie pod tym
No w sumie fajnie by było. Więcej miejsc tym wieksza szansa ze mi uda się coś wygrać
Dokładnie, większa liczba nagród zawsze bardziej motywuje do udziału.
Zgadzam się więcej nagród naprawdę zwiększa zaangażowanie i szansę, że ktoś z nas w końcu coś zgarnie.
Ja mam taki fajny pomysł na konkurs.
Żeby nie wygrywała osoba z największą np ilością postów, a najbardziej wartościowymi postami (żeby np liczba znaków była brana pod uwagę?
Żeby nie wygrywała osoba z największą np ilością postów, a najbardziej wartościowymi postami (żeby np liczba znaków była brana pod uwagę?
Tylko kto by oceniał wartościowość tego postu? Przecież może być krótki post a wartościowy a może być długi post a mało wartościowy.
Niby ciężkie ale myślę ze do zrobienie. Dwie trzy osoby oceniały by metaforyczność według jakiegoś klucza.
Merytoryczność spoko, tylko w praktyce ciężko to złapać w jakieś sztywne ramy. Jeden napisze trzy zdania i trafi w punkt, drugi walnie pół ekranu tekstu i zero sensu.
Ale to nie chodzi o ogólną ocenę wartościowości posta, po prostu liczba znaków byłaby wiążąca. Czyli byłoby więcej dłuższych konstruktywnych odpowiedzi. Chyba , że się mylę?
Teoretycznie tak tylko czy nie było by to nadużywane tylko po to żeby jak najdłuższy post napisać i wygrać konkurs.Champion63 wrote: ↑3 days agoAle to nie chodzi o ogólną ocenę wartościowości posta, po prostu liczba znaków byłaby wiążąca. Czyli byłoby więcej dłuższych konstruktywnych odpowiedzi. Chyba , że się mylę?
No ale jeśli na ilość postów to też można dać ten sam argument, że będzie nadużywane, więc na jedno wychodzi, a już chyba lepsze dłuższe merytoryczne wypowiediz.
Haha no w sumie racja. W obydwu przypadkach może dojść do nadużyć i spamu.