Theexploader*.***
Theexploader*.***
Przekombinowala przesylka pobraniowa najpierw wysylaja karte, odbierasz za pieniadze za 2 dni dostajesz temat, bez sensu
Maczanki niby dobre, herr alfreed 8/10.
nie wiem jak z canna moze sie ktos wypowie bo nie testowalem
(
Maczanki niby dobre, herr alfreed 8/10.
nie wiem jak z canna moze sie ktos wypowie bo nie testowalem

Wszystko co napisalem na tym forum to fikcja literacka.
Theexploader*.***
Aktualna 4 u nich daję radę, nawet spoko, ale i tak dużo lepsze 4-cmc gold u konkurencji.

Theexploader*.***
Według mnie to bardzo dobry sklep.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Theexploader*.***
Szybki kontakt, wysyłka, proszę nie mylić z logiką kolekcjonera.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
Theexploader*.***
Myliłem się, kojarzył mi się z kolekcjonerem bo przecież kolek ma bardzo podobną stronę.
Dostałem od Tych Panów super przesyłkę.
A w niej 2 produkty w super gramaturze.
3-cmc zostało wytypowane na pierwsze testy a więc z jeszcze jednym testerem otworzyliśmy zawartość,
Dość pokaźne kryształki, ocena wyglądu przebiegła pozytywnie, czas przystąpić do testów.
A więc przyjęto metodą snif 500mg pakunku każdy.
Co dziwne na prawdę nie czułem jakiegoś nie dobrego spływu, bądź bólu.
Ładowało się 5 minut po tym czasie uniosłem się ponad ziemie, słowa szybciej wypowiadałem niż o nich pomyślałem, drepcząc w kółko, odczuwając ogromną moc a jednocześnie wyrzut tej serotoniny, przyjemne drgawki które łaskoczą głowę i plecy. Cała sytuacja była wyjątkowo ciekawa, ponieważ stwierdziłem że dawno nie testowałem tak mocnego sortu. Ale muszę także zauważyć że dawka też robi swoje.
Jedno podejście na ten dzień,
Wyspany, nie odczuwałem jakiś negatywnych efektów co jest ciekawym zjawiskiem.
Następnego dnia przyszedł czas na test 4-cmc.
Metodą oralną przyjęto 500 mg bombkę, po pół godziny poczułem ogromne latania obrazu i zrobiło się bardziej kanapowo jak to typowa czwóreczka. Tutaj zauważyłem dużo dłuższe działanie jednak, bardziej zapamiętałem trochę nadpotliwość nie jakąś tam bardzo uciążliwą.
W każdym bądź razie oba produkty są wyśmienitej jakości i po ich spróbowaniu zmieniam podejście do tego sklepu.
Pozdrawiam
Dostałem od Tych Panów super przesyłkę.
A w niej 2 produkty w super gramaturze.
3-cmc zostało wytypowane na pierwsze testy a więc z jeszcze jednym testerem otworzyliśmy zawartość,
Dość pokaźne kryształki, ocena wyglądu przebiegła pozytywnie, czas przystąpić do testów.
A więc przyjęto metodą snif 500mg pakunku każdy.
Co dziwne na prawdę nie czułem jakiegoś nie dobrego spływu, bądź bólu.
Ładowało się 5 minut po tym czasie uniosłem się ponad ziemie, słowa szybciej wypowiadałem niż o nich pomyślałem, drepcząc w kółko, odczuwając ogromną moc a jednocześnie wyrzut tej serotoniny, przyjemne drgawki które łaskoczą głowę i plecy. Cała sytuacja była wyjątkowo ciekawa, ponieważ stwierdziłem że dawno nie testowałem tak mocnego sortu. Ale muszę także zauważyć że dawka też robi swoje.
Jedno podejście na ten dzień,
Wyspany, nie odczuwałem jakiś negatywnych efektów co jest ciekawym zjawiskiem.
Następnego dnia przyszedł czas na test 4-cmc.
Metodą oralną przyjęto 500 mg bombkę, po pół godziny poczułem ogromne latania obrazu i zrobiło się bardziej kanapowo jak to typowa czwóreczka. Tutaj zauważyłem dużo dłuższe działanie jednak, bardziej zapamiętałem trochę nadpotliwość nie jakąś tam bardzo uciążliwą.
W każdym bądź razie oba produkty są wyśmienitej jakości i po ich spróbowaniu zmieniam podejście do tego sklepu.
Pozdrawiam
Theexploader*.***
Świetny sklep
i na analizie sin wypadli świetnie żadnych mixów !!!!
https://sin.org.pl/uwaga-analogi/
i na analizie sin wypadli świetnie żadnych mixów !!!!
https://sin.org.pl/uwaga-analogi/
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Theexploader*.***
Wypowie się ktoś może na temat aktualnego : 4-cec ?
Prosiłbym również o krótki opis substancji : INSECTOR / S-CLASSER / HERR ALFRED
Z góry dziękuje
Prosiłbym również o krótki opis substancji : INSECTOR / S-CLASSER / HERR ALFRED
Z góry dziękuje

Theexploader*.***
Czekam na wyjaśnienie swojej sprawy, ale na razie radziłbym nie pobierać większej ilości bo spoko było przez 2 lata, a pobrałem pakę troszeczkę za więcej i gość zniknął i ze strony zamówienie też. Dam info jak się zakończy ta sytuacja.
Dodano 4 wrz 2017, o 13:41
Dodano 4 wrz 2017, o 13:41
Zalezy jaką masz tolerke na benzo, jak poczatki to 2 mg stykniedirekt wrote:Witam jakie dawki etizolam zeby zarnać po ciągu ? Mam 2 sztuki od tego V

Jak to włączyć, żeby to wyłączyć 

Theexploader*.***
nie zmawiałem jeszcze nic od tego vendiego, jak sorik u nich jakieś nowe opinie ?
Theexploader*.***
Kto się na sapluni3 załapał? doleciał komuś? lub Lecii?
"O państwie policyjnym mówić tu nie muszę
Pójść na układ z nimi,to jak diabłu oddać dusze"
Force24 z purple
Pójść na układ z nimi,to jak diabłu oddać dusze"
Force24 z purple