Latest post of the previous page:
maaatrix,A wiesz może, gdzie i za ile można kupić oxycodon?
Kurczę, babka wypisała mi receptę na Nimesil, po co mi to? XD To chyba nic ciekawego?NieZwyczajnie wrote: ↑5 years agokompleksdziury W necie bez problemu znajdziesz w ciągu kilku sekund poradnik jak wyłudzić tramadol u lekarza, strzelam że nawet na tym forum jakiś by się znalazł. Źródeł alternatywnych nie brakuje, DW, Oszukujemy24, emeryci z osiedla kupujący w aptece kilka razy większą większą niż potrzebna im ilość... Z tym że kupując w źródle alternatywnym masz cenę 5-20 razy większą, więc zwyczajnie ci się nie opyla bawić się w takie rzeczy, lepiej skoczyć do lekarza.
Lek przeciwzapalny, zakładając że tramadol potrzebny jest ci w celach rekreacyjnych, to Nimesil się nie sprawdzi.
Chyba 90% ofert na ogłaszamy to scamy, nie mniej czasem trafiają się pojedyncze perełki. Lepiej iść na **, ale nie mogę ci tu wprost powiedzieć gdzie konkretnie, bo jest zakaz promowania...
Wiadomość moderatora
Wiesz, chęć szukania nowych doświadczeń iwglanimeversa wrote: ↑5 years agonie ma logicznego wytłumaczenia na pchanie sie piętra wyżej w oksy majki fenty,
Najskuteczniej efekt opioidowy, podkręca inny opioid, pamiętaj o tym