Latest post of the previous page:
To słabo bo mój klaser chętnie by przywitał jakieś dyso.trip*ych*m.***
trip*ych*m.***
Wiem, to co robie jest głupie ale nigdy w zasadzie nie posiadałem wagi a dysowarriorem jestem od złotej ery rcków. Karetka zdarzyła się póki co jedynie raz, paradoksalnie po BDO, które odmierzałem to HOPCP wcale nie ejst latwo przedawkowac i nie jest takie przypałowe po. Dorzuty dopiero lekko odcinają, ale nic idiotycznego poza gadaniem do siebie nie robiłem.
trip*ych*m.***
Ok, cyan jednak solo wleciał i słabiutko. Bardzo delikatna dysocjacja, lekkie pogrzanie i tyle z efektów. Mega niedosyt niestety.
trip*ych*m.***
Fakt, ale gadanie do siebie, przebudzenia z symulacji, końce świata to nieodłączna część wyższych dawek dyso. Coś jak 3-4 plateau DXM. Czekam na otwarcie sklepu i grubsze zamówienie, bo dyso pokazuje pazur dopiero przy dorzutach
trip*ych*m.***
Chyba się skuszę na ten zestaw
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
trip*ych*m.***
Polecam mikromiarki z allegro po 5mg/5µl, zawsze odmierzasz mniej więcej tą samą objętość, można wtedy dalej odmierzyć dodając to np do 5ml wody i odmierzyć 1ml który ma około 1mg . Technicznie też odmierzasz to "na oko" ale jest to nieco bardziej bezpieczne.smiec wrote: ↑5 years agoWiem, to co robie jest głupie ale nigdy w zasadzie nie posiadałem wagi a dysowarriorem jestem od złotej ery rcków. Karetka zdarzyła się póki co jedynie raz, paradoksalnie po BDO, które odmierzałem to HOPCP wcale nie ejst latwo przedawkowac i nie jest takie przypałowe po. Dorzuty dopiero lekko odcinają, ale nic idiotycznego poza gadaniem do siebie nie robiłem.
trip*ych*m.***
Ostatnio pisali ze początek listopada.
trip*ych*m.***
W pierwszej wiadomości pisali, że koniec październikaNieZwyczajnie wrote: ↑5 years ago@smiec Skoro mieli wrócić tak na początku listopada ze stroną... To najpewniej pojawią się w okolicy grudnia...
trip*ych*m.***
Biorąc pod uwagę jakie cyrki wcześniej wyprawiały się ze sklepem mozesz mieć dużo racji...NieZwyczajnie wrote: ↑5 years agosmiec Skoro mieli wrócić tak na początku listopada ze stroną... To najpewniej pojawią się w okolicy grudnia...