Latest post of the previous page:
smiec To jest bardzo dobry sklep... Ale niestety nie zbyt punktualny...trip*ych*m.***
trip*ych*m.***
W tym biznesie nie ma pewników. Musimy czekać cierpliwie. Choć dla mnie luz bo z dwóch pakietów jeszcze mam prawie połowę
trip*ych*m.***
Siema,
moze ktos podpowiedziec jak sie z trippim skontaktowac co do mejla? Ostatnie co pamietam to strona dzialajaca rok temu i blad, ze sie nie zalozylo konta w pore...
moze ktos podpowiedziec jak sie z trippim skontaktowac co do mejla? Ostatnie co pamietam to strona dzialajaca rok temu i blad, ze sie nie zalozylo konta w pore...
trip*ych*m.***
Ja sie zarejestrowalem pare dni przed tym jak padli, nawet nie zdazylem zamowic
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
trip*ych*m.***
Ja zdazylem. Do tej pory zostało mi co nie co.
Aż szkoda testować
Mam nadzieje ich jeszcze ujrzec kiedys...
Aż szkoda testować
Mam nadzieje ich jeszcze ujrzec kiedys...
trip*ych*m.***
Niby czego nikt nie ma? Ja tam weidzę wszystkie produkty które mieli dostępne plus sporo więcej i to w kilku sklepach, cenowo może niektóre droższe bo to nie pochodzące z pl sklepy, ale nie płaczcie że nie ma gdzie kupić np dyso w r***ch**.c** , do tego tryptaminy, blottery itp . Wysyłka rejestrowana 15eur, wychodzą tego samego dnia, tylko potrafi iść do 2,5 tygodni czasem, ale póki co wszstkie zamówienia od nich do mnie dotarły
3-HO-PCP HCl
3-HO-PCE HCl
3-MeO-PCE HCl
DCK HCl
MXPr HCl
O-PCE HCl
2-FDCK HCl
3-MeO-PCP HCl
3-HO-PCP HCl
3-HO-PCE HCl
3-MeO-PCE HCl
DCK HCl
MXPr HCl
O-PCE HCl
2-FDCK HCl
3-MeO-PCP HCl
trip*ych*m.***
Zorganizujcie zbiorowe modły, albo trzepanie bobra na kartke z samodzielnie namalowanym sigilem w intencji powrotu Trippy Chem. Był to vendor co nie lada. Najlepsza rzecz z tej mańki w tym kraju. Gargamel piłuje zęby na te perfidne smerfy.
trip*ych*m.***
jak szrumsy to i ja poproszę namiary.
Wprowadziła się do mnie jedna kolonia GT z kita ale niewiadomo co z nią będzie bo to pierwszy raz
pozdrro!
Wprowadziła się do mnie jedna kolonia GT z kita ale niewiadomo co z nią będzie bo to pierwszy raz
pozdrro!