U-47700

A group of substances that act on opioid receptors, including peptides naturally occurring in the human body.
Status:
Rudyppz
Dyso-sensei
Użytkownik
Topic author

U-47700

Unread post by Rudyppz » 7 years ago

U-47700

Wzór strukturalny:
Image
CAS: 82657-23-6
Wzór sumaryczny: C16H22Cl2N2O
Masa molekularna: 329.27 g·mol−1
IUPAC: 3,4-Dichloro-N-[(1R,2R)-2-(dimethylamino)cyclohexyl]-N-methylbenzamide

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

U-47700

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

Uwielbiam podawać to doodbytniczo. Sypię na łyżkę, zalewam częścią wody (drugą połowę mam w strzykawce), podgrzewam na kuchence gazowej, mieszam trochę i wstrzykuję. Tak się cieplutko robi w doopce :3 nie mam zatkanego nosa, działa dłużej i mocniej. Poletzam
Generalnie to najlepszy opioid jaki brałem do tej pory, a brałem oxykodon, kodeine, heroine i tramadol. Szkoda że krótko działa, ale niska cena rekompensuje to.
Euforyczna i empatyczna faza ultra podobna do oxykodonu (a to już elegancki, lubiany i drogi opioid) senność i noddy dopiero po wysokich dawkach (po oxykodonie nie ma praktycznie noddów, tzn. moga być ale są bardzo płytkie i kiepskie, a po U są normalne).
Wiecie co mnie najbardziej boli? działanie inotropowe dodatnie serca, jak po jakimś stimie. Nie chodzi mi o szybkość bicia, tylko siłę skurczu, nie pozwala się zrelaksować. Oczywiście lekka tachykardia również się pojawia. Mówię tu o wysokich dawkach przy których występują noddy
nie mam pojęcia dlaczego i o co w tym chodzi

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

U-47700

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

W jakich dawkach polecasz na pierwszy raz osobie która ma doświadczenie z opio?
u kogo dobry sort, bo cenowo to się waha,
Można Palić ? Robić maczanki? Jak z jedzeniem pokarmów ?

Status:
Kristallnacht
Blister
Użytkownik

U-47700

Unread post by Kristallnacht » 7 years ago

Jeśli nie masz doświadczenia z opio to w zależności od ROA proponuję zacząć od takiego dawkowania:

donosowo:
dawka progowa: ~5mg
dawka wystarczająca by dobrze odczuć efekty: 10-15mg

czas działania - 1 godzina

oralnie:
dawka progowa: ~15mg
dawka wystarczająca by dobrze odczuć efekty: 20-30mg

czas działania 1-2 godziny

doodbytniczo:
dawka progowa: poniżej 5mg
dawka wystarczająca by dobrze odczuć efekty: 10-30mg

czas działania 1-3 godziny

Waporyzować można, ale jest to strasznie nieefektywne ROA przy U47 - wejście ze sporym opóźnieniem więc można się zdziwić dopalając bo nic nie czuć ;)
Efekty ubogie: chwila zamroczenia, euforii zero, czas trwania chwilę.

Najlepsze efekty jak wspomniał @bubu88 ma podanie doodbytnicze. Mocne wejście, sporo euforii.
Dawki i czas działania, który podałem powinny być ok dla kogoś bez doświadczenia.
Tolerka szybko rośnie ja obecnie poniżej 100mg nie podchodzę.

Sorty wszędzie są porównywalne uwzględniając ceny to nie ma znaczenia skąd obecnie weźmiesz :thumbup:

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

U-47700

bierz tam gdzie najtaniej. Nie wiem co niektórzy tak przestrzegają przed dawkowaniem na oko, przecież tego inaczej sie nie da jeśli ktos nie ma wagi (rozpuszczac troche szkoda, moze sie zepsuc w wodzie, chyba ze ktos umie zakonserwować). To nie jest dawkowanie rzędu 1mg że trzeba być precyzyjnym. Jeszcze nie zdarzylo mi sie przedawkować

napisalem ultra-ćpuński wiersz pod wpływem:

Urszulo, jesteś mym największym skarbem,
Dzięki tobie widzę świat przez różową barwę.
Otul mnie w spełnieniu, spokoju i miłości,
Bądźmy znów razem, rozpłyńmy się w radości.

Wreszcie nadchodzisz, w dłoniach cię trzymam,
Już czuję twoje ciepło, już prawie kimam.
Bądź ze mną, niech ta chwila trwa na wieki,
Szczęście nie z tego świata i ciężkie powieki.

I wracam do rzeczywistości, było cudownie,
Opuszczasz mnie znowu, lecz wrócisz ponownie.

żenada i gimbaza
xD

Status:
Nagahexoya
Blister
Użytkownik

U-47700

Unread post by Nagahexoya » 7 years ago

Nie najgorsza substancja. Z pewnością lepsza niż faszerowanie się kodeiną czy tramalem. Po żadnym z wymienionych nie czułam niczego szczególnego ani zbyt przyjemnego. Po U jest trochę lepiej ale wolę jakieś euforanty niż opiaty.

Status:
dopki
Blister
Użytkownik

U-47700

Unread post by dopki » 7 years ago

próbowałem ostatnio szamana od dopków i nie podszedł a póżniej c***e **** i powiem wam że U47 to słabizna przy tym, nie wiem co tam siedzi (mówią że ***) ale jak na opio to bomba :)

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

U-47700

haha dobra reklama szkoda że daleka od rzeczywistości. Fu-F nie jest lepszy od U (między innymi z powodu mega krótkiego czasu działania i mega szybkiego skręta, także profil jego jest mniej euforyczny), ale jest mocniejszy. Gdybyś sprzedawał to w proszku za rozsądną cene to rozumiem. Ale ty robisz z tego chujową maczanke która kosztuje 30 zł i starcza na kilka godzin fazy. Kilka godzin, to ja mam po jednej dawce U, a nie po 1 gramie jakiejś maczany.

Status:
dopki
Blister
Użytkownik

U-47700

Unread post by dopki » 7 years ago

to spróbuj cos mocniejszego, nie maczane a c*********** lub ******* vapor.. to juz sa mocarze w porównaniu do c**** *****... dla kazdego coś dobrego ;)
A tak poważnie, chcesz to spróbujesz, nie to nie... zalogowalem sie tu dla zabawy :)

Status:
Rc-kowiec
Sniffiarz
Użytkownik

U-47700

Unread post by Rc-kowiec » 7 years ago

He he cześć dopki ;)
Proszę na forum nie robić reklamy...proszę w imieniu zespołu dopek.eu
Jeśli masz taką chęć zapraszam do konsultacji w sprawie wykupienia reklamy,jeśli twierdzisz że Fuf lepsze od u47 to cóż...mogę to sprawdzić.
Aha jeśli ktoś dostanie propozycje zakupów na pv,proszę to zgłosić,będzie to skutkować blokadą konta :)
dop @ cóż na temat twojego fufa już było zamieszanie,3cmc i hex również mnie nie przekonały jakością :(

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

U-47700

dopki wrote:to spróbuj cos mocniejszego, nie maczane a china breath lub china vapor.. to juz sa mocarze w porównaniu do china white... dla kazdego coś dobrego ;)
A tak poważnie, chcesz to spróbujesz, nie to nie... zalogowalem sie tu dla zabawy :)
człowieku ale ty spójrz za jaką cenę sprzedajesz. Mówisz że jedno psiknięcie to jedna faza? a ma starczyć na 50 takich? uwzględniłes tolerke i czas działania? nie sądzę żeby bardziej mi się opłaciło od 3gr U za 140zl albo 90 w promocji
sprzedawaj w proszku nie żeniąc to pogadamy

Status:
necrokarol
Sniffiarz
Użytkownik

U-47700

Unread post by necrokarol » 7 years ago

Jeden z niewielu opio który działa i jest nawet spoko (aczkolwiek dawki w moim przypadku że 2 razy większe niż zalecane)
Ale nie przepadam za opiatowa faza więc więcej nie kupię
Dochodzę do wniosku że opio słabo na mnie działa bo koda np dopiero od 450mg podziałała na mnie :P

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

U-47700

Na mnie jak najbardziej działa, przyjmowane na oko na palec i na język, czyli oralnie, lekkość mnie ogarnęła z jednoczesnym porażeniem nóg. Uczucie ciepła, nagrzanie, lekkość i tryb mam wszystko gdzieś. Uczucie znieczulenia dość mocne.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

U-47700

Unread post by 4mmc » 7 years ago

Na mnie działa świetnie i tak mi się spodobała po pewnym sampelku ze już paczka leci do mnie
W sumie mam wrażenie że na nowo odnalazłem swojego konika wśród rc od momentu zniknięcia 4mmc
badam nadal obecne obecnie specyfiki , ale dawno już nie trafiłem na coś na co czekam z ochotą , że jestem napalony do tego stopnia że co pół godziny odświeżam paczkę na inposcie i obserwuję jej drogę w sumie czuję się jakbym się cofną w czasie
Bóstwo zeszło na ziemię !!!
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

U-47700

Z własnego doświadczenia mogę napisać.

Że dawki oralne dla osób które miały styczności z opioidami bądź opiatami - wachają się . uwaga! W moim przypadku :
od 25mg do 40mg i chciałem zaznaczyć że mowa jest tutaj o sorcie w postaci pudru.

Do typowych działań poglądowo można zaliczyć :
- Uspokojenie.
- Rozluźnienie mięśni szkieletowych.
- Błogość
- Uczucie wewnętrznego ciepła.
- Duchowej sympati do samego siebie ale też innych osób.
- Specyficzne przyjemne dreszcze "czochranie" przy skroniach.

Przy większych dawkach:
- Nooding
- Euforia
- Rozmazanie obrazu

Przy przedawkowaniu:

-Słabość
-Nudności
-Wymioty
-Omdlenia
-Utrata przytomności
-Śmierć

Przy tej grupie dobrze mieć jakąś antyhistamine i zarzyć najlepiej przed przyjęciem.

Papierosy
- Można powiedzieć że chce się bardziej palić, wydaje mi się że przyczyną jest dopamina.

Czystość umysłu podczas działania bardzo dobrze można wykorzystać na pisaniu, muzyce, rozwijaniu swoich zainteresowań. Trzeba sobie wyrobić kulturę narkotyzowania się, Nie pozwolić substancji sobą kierować.

Dorzutki, nie zawsze działają tak ja byśmy tego chcieli.
Potrzeba zwiększania dawek jest napędem do wprowadzenie się w uzależnienie.

Tak zwany skręt jak najbardziej może złapać nieuważnego leżącego.

Bo w pozycji leżącej człowiek odnajduje swoją wymarzoną pozycję.

Łączenie z Canna mogą źle się skończyć, karą A co chyba gorszeb depresją oddechową.
Tak samo jak nie polecam mieszać z alfami, bądź stymulantami.

Są różne spekulacje na temat podania (ROA)
U-47700 przyjmuje się:

-Paloną (mało efektywna)

-Wciąganą

-Podana doodbytniczo- jak już wcześniej pisali koledzy zalecany sposób aplikacji.

-Podana oralnie.

Popularna wśród użytkowników tej substancji jest aplikacja IV.

Mocniejsza od Morfiny.

Uważajcie na nią ponieważ z spokojnej substancji może się okazać cichym zabójcą.

Post od początku do końca jest bazowany na moich doświadczeniach.

Mam nadzieję że pomogłem.
Peace.