U-47700

A group of substances that act on opioid receptors, including peptides naturally occurring in the human body.
Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

U-47700

Unread post by Gandalf » 6 years ago

Latest post of the previous page:

predatorRC u47700 zniknęło zaraz po tym, jak umarł tamten chłopak z sortu wilka, a za chwilę zawinęli ekipę wilka.
Obstawiam, że przynajmniej jeszcze długo nie zobaczymy samego u47700 :problem: W oczy mi się tylko rzuciły u-48800 i u trzynastki jeszcze coś podobnego z nazwy było, jednak osobiście się nie zagłębiałem w temat.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Pred

U-47700

Unread post by predatorRC » 6 years ago

Wielka strata :oops:
Taka substancja ....
ONE AND ONLY

Status:
JokerJP
Dyso-sensei
Użytkownik

U-47700

Unread post by JokerJP » 6 years ago

predatorRC Jeszcze jest coś takiego jak u-49900 o profil działania mnie nie pytać nie wiem o tej substancji nic ale jak się coś ktoś dowie to dajcie znać...

Dodano 29 kwi 2018, o 01:42

predatorRC Jeszcze jest coś takiego jak u-49900 o profil działania mnie nie pytać nie wiem o tej substancji nic ale jak się coś ktoś dowie to dajcie znać...
Pomogłem zostaw "+" ;)
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam

Status:
Abyss
Ssak
Użytkownik

U-47700

Unread post by Abyss » 6 years ago

Gandalf wrote:predatorRC u47700 zniknęło zaraz po tym, jak umarł tamten chłopak z sortu wilka, a za chwilę zawinęli ekipę wilka.
Obstawiam, że przynajmniej jeszcze długo nie zobaczymy samego u47700 :problem: W oczy mi się tylko rzuciły u-48800 i u trzynastki jeszcze coś podobnego z nazwy było, jednak osobiście się nie zagłębiałem w temat.
Nie prawda, oj nie prawda. ;)
U47 zdechło, bo wyjebało bana w Chinach. Jest dostępne, ale na cebuli, pewnie od ludzi, którzy zamówili wtedy kilka kilo i dalej trzymają.

Status:
Adamski8666
Dyletant
Newbie

U-47700

Unread post by Adamski8666 » 5 years ago

Status:
OPwiktor
Dyletant
Newbie

U-47700

Unread post by OPwiktor » 5 years ago

Wie ktoś czy jakikolwiek vendor to posiada i jaki jest stan prawny tej ciekawej substancji? :D

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

U-47700

Unread post by Gargameli » 5 years ago

OPwiktor, na obecną chwilę nie ma tego na rynku (całe szczęście), a sytuację prawną w kraju do którego chciałbyś to zamówić sprawdź sobie sam xD...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

U-47700

Unread post by priap » 5 years ago

Status:
OPwiktor
Dyletant
Newbie

U-47700

Unread post by OPwiktor » 5 years ago

okej dzieki

Status:
raveFallout4
Blister
Newbie

U-47700

Unread post by raveFallout4 » 5 years ago

Ja widziałam dostępną na stronie research-chemicals, ale nie działa im ta metoda płatności (btc), chciałam kupić, ale nie da się płacić zamiast adresu portfela wyświetla się jakiś błąd że nie można załadować.
Tak ciężko kupić opiaty :(
Brałam raz oxycontin 60mg ale nie mam jak dostać już. Jedyny lek który działa na mnie prospołecznie i przeciwdepresyjnie.

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

U-47700

Unread post by NieZwyczajnie » 5 years ago

This post has high reputation.

raveFallout4 wrote:
5 years ago
Brałam raz oxycontin 60mg ale nie mam jak dostać już. Jedyny lek który działa na mnie prospołecznie i przeciwdepresyjnie.
Branie opio na depresję i uspołecznienie, to szybka droga do grobu.
Sam już mam za sobą nie jedno przedawkowanie.
Nie doradzę ci gdzie i jak kupić opioidy, ale mam inną radę, jeśli antydepresanty nie pomogły ci na depresję, to pod okiem trzeźwego towarzysza spróbuj HOMiPT'u albo 1p-LSD. Po opio czujesz się lepiej gdy działają... Ale gdy kończą działać jest już tylko gorzej... Efekt przeciwdepresyjny po pojedynczej dawce psychodelików może utrzymywać się nawet kilka tygodni. Wjebanie się w opioidy to jedna z najgorszych decyzji jakie da się podjąć...

Status:
osiol
Blister
Newbie

U-47700

Unread post by osiol » 4 years ago

jest ale wysylka z chin takze lipa

Status:
Hoxed
Narkotykacz
Newbie

U-47700

Unread post by Hoxed » 4 years ago

Ja bym tego na waszym miejscu nawet nie szukał ludzie gra kurwa totalnie nie warta świeczki, co prawda sam spróbowałem raz ale MIAŁEM ziomeczka co mu się to spodobało za czasów wilka daje nacisk na miałem. A nie był głupi żeby jebnac overdosa sporo czasu się trzymał aż padł biedaczek.

Dodano po 4 minutach 15 sekundach:
NieZwyczajnie wrote:
5 years ago
raveFallout4 wrote:
5 years ago
Branie opio na depresję i uspołecznienie, to szybka droga do grobu.
Sam już mam za sobą nie jedno przedawkowanie.
Nie doradzę ci gdzie i jak kupić opioidy, ale mam inną radę, jeśli antydepresanty nie pomogły ci na depresję, to pod okiem trzeźwego towarzysza spróbuj HOMiPT'u albo 1p-LSD. Po opio czujesz się lepiej gdy działają... Ale gdy kończą działać jest już tylko gorzej... Efekt przeciwdepresyjny po pojedynczej dawce psychodelików może utrzymywać się nawet kilka tygodni. Wjebanie się w opioidy to jedna z najgorszych decyzji jakie da się podjąć...
co jak co kolega wam prawdę napisał bo sam romans z majka przeżyłem i no nic fajnego wychodzenie z tego ;) ale jak już macie brać opio to serio odpuście sobie to jebane u47 są ciekawsze opioidy które dostaniecie na spokojnie w kraju tylko trzeba troszkę głową ruszyć i da się załatwić wszystko co jest w aptece. Wszędzie jakiegoś skorumpowanego doktorka znajdziecie co mu wiecznie malo hajsu i wypisze wam ta recke za 40 zł poważnie.

A co do tego oxycotinu to serio mordo da się wyjść z opio jak jesteś wjebany a to uczucie uspołecznienia będziesz miał tylko na fazie a im dalej w las tym ciemniej, łatwo potem wylądować na terapi metadonowej czy coś. Opio nie jest lekiem na depresje, w założeniu to leki przeciwbólowe nie służą leczeniu tego schorzenia. Benzo też polecam raczej unikać a łączenia w szegolnosci :.)
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

U-47700

Unread post by NieZwyczajnie » 4 years ago

raveFallout4, osiol,
Hoxed wrote:
4 years ago
jak jesteś wjebany a to uczucie uspołecznienia będziesz miał tylko na fazie a im dalej w las tym ciemniej
Powiem szczerze po swoim ponad 5 letnim doświadczeniu z tymi substancjami i chorobami psychicznymi od najmłodszych lat...
Jeden wieczór na psychodelikach otworzył mnie na ludzi, przez następne pół roku regularnie zagadywałem do obcych mi osób a nawet znalazłem najlepszą przyjaciółkę, prawdziwą, która pomogła mi nie wracać do gówna jakim były opioidy.
Dla porównania co mi dało bawienie się opioidami?
Raz swoją historię już pisałem więc odsyłam
https://dopek.eu/wasze-%C4%87panie-schematy%2C-motywacje%2C-do%C5%9Bwiadczenia-%7C-klub-anonimowych-%C4%87pun%C3%B3w-t4173.html#p75593

Status:
feedmedope
Blister
Newbie

U-47700

Unread post by feedmedope » 4 years ago

raveFallout4 wrote:
5 years ago
Ja widziałam dostępną na stronie research-chemicals, ale nie działa im ta metoda płatności (btc), chciałam kupić, ale nie da się płacić zamiast adresu portfela wyświetla się jakiś błąd że nie można załadować.
Tak ciężko kupić opiaty :(
przecież ta strona to wał i to widać na kilometr xD

Status:
Psychotune
Sniffiarz
Użytkownik

U-47700

Unread post by Psychotune » 4 years ago

U47 dostało bana w większości krajów EU z powodu zbyt dużej ilości zgonów... nawet w Chinach nie chca juz tego produkować bo po prostu się to nie opłaca... skoro Europa z tego zrezygnowała

Swoją drogą w moim skromnym odczuciu bardzo dobrze bo ludzie nie wiedzą co robia i często nawetprpby uczuleniowej nie zrobią bo im się nie chce/sa na zbyt dużym cisnieniu/ mysla ze sa takie kozaki... a potem jeden z drugim wąchają kwiatki od spodu... ja byłbym bardzo zadowolony gdyby w ofercie jednak mocniejsze opio bylo ale jest to zbyt dużej ryzyko zarówno dla V jak i dla ludzi.... pasjonat mial maczankę na fentanylu i wiadomo jak skończył.

A co do prospołecznosci to juz nawet benzo lepsze... wychodzenia z ciagu opiatowego to najgorsze co można sobie załatwić