Latest post of the previous page:
Prawie nic nie zrozumialem z wypowiedzi Divert xDU-47700
U-47700
Nigdzie nie wiedziałem. Wnioskuję z tego co napisał
Chyba to oczywiste że chodzi o wsadzenie szczoty w dupe. A to że spać dupą do ściany sam od siebie dałem. Taki żart
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
Kropidło z wuceta to szczotka do czyszczenia kibla a zasadzi w kakaowe to chyba w dupe. Myśl trochę zanim zaczniesz coś pierdolić bez sensu.
U-47700
Hehe mam wrazenie ze dyskusja poszla w zlym kierunku xDDmbside wrote: ↑1 year agoNigdzie nie wiedziałem. Wnioskuję z tego co napisałChyba to oczywiste że chodzi o wsadzenie szczoty w dupe. A to że spać dupą do ściany sam od siebie dałem. Taki żart
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
Kropidło z wuceta to szczotka do czyszczenia kibla a zasadzi w kakaowe to chyba w dupe. Myśl trochę zanim zaczniesz coś pierdolić bez sensu.
U-47700
Jebać to co najwyżej analogi fenta i etonitazenu nieważne w jakiej postaci, ale przede wszystkim ludzi tępo zapatrzonych w przerobione wzdłuż i wszerz, ciągle te same ketony na których tylko robi się biznes i za wszelką cenę starających się odciąć dostęp normalnym konsumentom do zakazanych owoców.
Jak ktoś jest głupi to i ketonami sobie mózg wyżre i organizm zniszczy w szybkim tempie.
Brałem trampka, kodę, DHC, oksykodon, U-47700 (najlepsze uczucie na świecie), 3m-Fu-F i nie przedawkowałem, nie uzależniłem się, nie miałem żadnego skręta, może dlatego nie rozumiem tej nagonki, ale dla mnie taka Ulka, a jakieś 3cmc ice to zupełnie inna liga, tylko trzeba mieć łeb na karku.
Jak ktoś jest głupi to i ketonami sobie mózg wyżre i organizm zniszczy w szybkim tempie.
Brałem trampka, kodę, DHC, oksykodon, U-47700 (najlepsze uczucie na świecie), 3m-Fu-F i nie przedawkowałem, nie uzależniłem się, nie miałem żadnego skręta, może dlatego nie rozumiem tej nagonki, ale dla mnie taka Ulka, a jakieś 3cmc ice to zupełnie inna liga, tylko trzeba mieć łeb na karku.
U-47700
Hehe WIem, że jesteśmy na forum dla ćpunów ale bez przesady. Chyba nikt nie uwierzy w brak zjazdu po opio.
U-47700
Nie po opio. Po ketonach i benzo za to tak. Kilkukrotnie prawie gryzłem glebę. Nie rusza mnie specjalnie co o mnie myślisz, nie jesteś moim ojcem. Za kogo się uważam? Można mną wycierać podłogę, takie mam o sobie zdanie, nie staram się być jakimś autorytetem.
Może już zapomniałeś jak na dzień dobry zjebałeś mnie, że przez takich jak ja branża RC poszła z dymem, a co ja kogoś reprezentuję czy co? Poza tym żyję, ręce i nogi mam, nie leżę w szpitalu. Może po prostu ty nie potrafisz ze mną rozmawiać.
Może już zapomniałeś jak na dzień dobry zjebałeś mnie, że przez takich jak ja branża RC poszła z dymem, a co ja kogoś reprezentuję czy co? Poza tym żyję, ręce i nogi mam, nie leżę w szpitalu. Może po prostu ty nie potrafisz ze mną rozmawiać.