U-48800 Novachem.cn - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: Novachem

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa
Topic author

Unread post by Gargameli » 4 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o U-48800 ze sklepu Novachem.cn | In this topic, we write opinions and reviews about U-48800 from Novachem.cn
Attachments
U48800.jpg
U48800.jpg (69.9 KiB)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
dawidben
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by dawidben » 4 years ago

Opinia o U48800 od Paihangrc
Doświadczenie z opio: Duże
Ilość: Sampel ok. 3/4g (nie ważyłem całości)
Dawkowanie: 5-30mg
Wygląd: Beżowo-żółty puch zbijający się w grudki
Droga przyjęcia: Sniff
Czas działania: Główne działanie po przyjęciu jednej dawki utrzymuje się +-30min
Opis: Badania zacząłem od odważenia 5mg na wadze lekarskiej, ukleiłem małą ścieżkę i zaaplikowałem per sniff. Delikatnie poszczypało lecz znośnie i po kilku chwilach całość ładnie spłynęła. Pierwsze efekty ponawiły się niemal od razu tj. uczucie ścisku w głowie, zmiana temperatury ciała oraz mrowienie w kończynach. Już po tej małej dawce wiedziałem, że mam w rękach bardzo mocno aktywną substancję. Po kilkunastu minutach kiedy upewniłem się, że jest okej odważyłem 15mg i również zarzuciłem donosowo. Tu efekty były dużo bardziej intensywne, oprócz tego co wcześniej pojawiło się falowanie obrazu. Takie, że musiałem walnąć się na łóżko żeby nie upaść oraz ogromna chęć zapalenia papierosa. Po około 20stu minutach poczułem ścisk w brzuchu i potrzebę puszczenia pawia. Działanie utrzymywało się do 30 minut.
Podsumowanie: Jest to bardzo mocna substancja, bez dokładnej wagi radzę się nie zabierać za badania, bo można zrobić sobie spore kuku. Nie ciągnje na dorzucanie lecz mi ze względu na któtki czas działania zdarzało się to czynić. Brakowało mi tego konkretnego ugrzania się. Być może pomawia się przy większych dawkach ale wolę tego nie sprawdzać, bo te 20mg po zapoznaniu się z delikwentem jest dla mnie wystarczające no i jeszcze gdyby nie było tych wymiotów które występują praktycznie zawsze przy dłuższym testowaniu.
Ocena: 6/10
Edit: Próbowałem również przyjęcia poprzez waporyzację i ta metoda też jest aktywna lecz potrzebna jest kilkukrotnie większa dawka co do sniffa i po zażyciu miałem okropne bóle głowy, więc odpuściłem dalsze testowanie tą drogą.

WSZYSTKIE SYTUACJE KTÓRE ZOSTAŁY OPISANE TO FIKCJA LITERACKA. OPIOIDY TO ŚMIERTELNIE NIEBEZPIECZNE SUBSTANCJE!!!

Status:
kubakuba123
Dyletant
Newbie

Unread post by kubakuba123 » 3 years ago

Jakieś opinie do obecnego opio na sklepie painhangrec da się to wgle porównać do mst czy chujnia na maxa?