u kogo zrobię ŁATWO DOBRE ZAKUPY ??

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
chemiczny
Zaklinacz węży
Użytkownik

Unread post by chemiczny » 3 years ago

Latest post of the previous page:

Szoll wrote:
3 years ago
tymi ćwierćwałkami intelektualnymi
Lijj wrote:
3 years ago
Kto to jest ventor? Czyżby ten co produkuje wędki? Byki szkoda słów na trolle
Panowie... dziękuję ;)
I tym wesołym akcentem, nie rozwijajmy już tej szyderczej myśli.
Jakby nie było,czasem i nam zdarzyło sie popełnić gafę...
Wiosna :D

Status:
bullet
Blister
Newbie
Topic author

Unread post by bullet » 3 years ago

Czyli brak przesyłki, która podobno wyszła w środe i urwany kontakt z vendorem jest spawą normalną i powinienem cierpliwie czekać nie zważając na to, że inne przesyłki zawsze przychodzą na drugi dzień. Max na kolejny.
A moze faktycznie nie powinien się za to brać skoro przyszło mi do głowy poprosić o numer listu przewozowego do przesyłki, która od kilku dni nie moze do mnie dotrzeć.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 3 years ago

bullet, polityka wysyłkowa sklepu jest taka, a nie inna. paczka do Ciebie dotrze mimo braku tracka - którego sklep nigdy nie udostępnia. celem odebrania "kota" zerkaj na e-mail (czasami potrafi wlecieć do SPAMU).
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
bullet
Blister
Newbie
Topic author

Unread post by bullet » 3 years ago

Sęk w tym, że ostatni kontakt jaki miałem z piaskowym niebem to info, że gołąb wyleciał w środę.
I od tego czasu ani gołębia ani kontaktu.
Może gdyby chociaż napisali, że wyjdzie później to ok.
Ale tutaj podobno już 6 dni temu wyszło i….
…. Nadal nie doszło. I kontakt się urwał.

Mały update:
Spóźniony gołąb dotarł.
Myśle ze powodem całego zamieszania była nieprawdziwa informacja o wylocie w środe. A wyleciał dopiero w piątek wiec na poniedziałek był u mnie.

No cóż szczur bierze się za testy

Wiadomość moderatora

scalono

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Newbie

Unread post by beeniepatu » 3 years ago

bullet, wiesz jaka droga leci to zadaj sobie trud sprawdzenia czy przypadkiem na tej drodze nie wystepuja ogolne, nie zawinione przez V okolicznosci wydluzajace czas. Nie zarzucaj publicznie V sciemy, jak tego z nim nie potwierdziles. A kontakt z sandheavens jest specyficzny i odbywa sie okreslonym czasie - rowniez wiedzialbys to, gdybys sprawdzil historie tematu.

Ludzie, czytajcie posty u V, u ktorego chcecie sie zaopatrywac, bo tu juz naprawde czysta przesada z tym biciem piany o urwany kontakt z V. Chcac brac udzial w tej grze trzeba byc swiadomym jak strona techniczna wyglada. Jak dziala V i jak przebiega proces zamowienia, wysylki i odbioru. W ten sposob nie bedziecie w ciaglym leku czy Wasze zamowienie jest bezpieczne i dotrze do Was. Prosze Was i z gory dziekuje 👍
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
Ogurojojko
Blister
Newbie

Unread post by Ogurojojko » 3 years ago

Również podpinam się do pytania kolegi, bo też jestem nie kumaty portfele i BTC gdzie mogę dorwac w dobrej cenie 4 fluorometylofenidat łaziłem trochę po tych stronach ale huj wie czy to nie ściema co panowie polecacie pozdrawiam

Status:
Ogurojojko
Blister
Newbie

Unread post by Ogurojojko » 3 years ago

Vidoma wrote:
3 years ago
bullet, jako, że jakiś czas temu także robiłam to po raz pierwszy to wesprę kolegę krótkim instruktażem 😎
1) Wybierasz interesujące Cie odczynniki w wybranym sklepie
2) Vendor podaje Ci kwotę oraz długi kod do transakcji
3) idziesz do bitomatu z przygotowaną gotówką, ale uwaga Shitcoins wstrzymał działalność do odwołania !! Więc zostaje FlyingAtom (sprawdź w necie gdzie masz najbliższy)
4) weź więcej gotówki niż Vendor napisał, ponieważ ten rodzaj transakcji pobiera prowizję (dokładnie nie wiadomo ile bo to chyba zależy od kursu)
5) bitomat mówi co robić :) wpłacasz hajsy jak w normalnym wplatomacie, podajesz kod od Vendora (kasa wpada bezpośrednio na jego potrfel), możesz wpisać ręcznie lub stworzyć kod QR
6) czekasz na gołębia

Ja tak zrobiłam, bo jest to najbezpieczniejsze oraz nie wymaga dużego wtajemniczenia w bitcoinowe transakcje.
Mam nadzieję, że pomogłam 😉
Powodzenia i miłej fazki ✌️
Vidoma, bardzo fajny opis krok po kroku dzięki bardzo tylko powiedz jak do niego napisać żeby podał cenę bo coś widzę że nie odpowiada albo że mam konto nowbie