UWA-101

A group of substances with a mainly euphoric effect like: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

UWA-101

Unread post by wiktororban01 » 6 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o UWA-101 - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about UWA-101 - effects, description.

2-(1,3-benzodioxol-5-yl)-1-cyclopropyl-N-methylethanamine

C13H17NO2

Różnica pomiędzy UWA-101, a MDMA to podmieniona grupa α-metylowa na α-cyklopropylową. Skutkuje to wyższym powinowactwem do receptorów serotoninowych, zwiększeniem aktywności transportera adrenaliny, zmniejszeniem aktywności transportera noradrenaliny.

Toksyczność podobna do MDMA.

Udowodniono, że może być wykorzystywany jako lek na Parkinsona, podobnie jak MDMA.

Podobno produkty X-MDMA dostepne jeszcze calkiem niedawno to byla wlasnie UWA. Probowal ktos? Czemu zniknelo z rynku?

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

UWA-101

Unread post by OomAmee » 6 years ago

Próbowałem od nie istniejącego już Darka. Mówiono wtedy właśnie, że to UWA-101.
Było znakomite.
Po zawinięciu Darka nie znalazłem w ofercie innych sklepów.
Nad czym ubolewam.
Było w ofercie Silka coś o nazwie X-MDMA. Ale jak czytałem opisy, to mi nie przypominało w działaniu tego, co miał Dark.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
MDPHP
Narkotykacz
Newbie

UWA-101

Unread post by MDPHP » 6 years ago

Tez jadłem od Darka ta Uwe.
Kamien na oko 300mg zarzucony oralnie dawał banie mocniejsza jak po mdma na długie godziny :D
Smak okropny gorzki w chuj.
Osoba bez tolerancji która zarzuciła to w takiej samej dawcę dostała halucynacji, oczy latały na boki, szczeka ciagle w ruchu ale mimo tego podobało sie jej :D Euforia i pluszowosc mega. Wbijało w łóżko dosłownie

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

UWA-101

Unread post by OomAmee » 6 years ago

Mi niesamowicie fajnie podbiło widzenie.
Widziałem wyraźniej, bardziej kolorowo a jeszcze dookoła co jaśniejszych obiektów była taka lekko świecąca otoczka.
Wpływ na odbiór muzy nieziemski.
Samopoczucie poprawione w ogromnym stopniu. Takie czyste szczęście w sumie bez powodu.
Wszystko mnie cieszyło a nawet jak nie było niczego do cieszenia się, to i tak chodziłem z bananem na twarzy.
Do tego takie ciepełko w środku. Ale nie ciepełko rodzaju termicznego tylko bardziej psychicznego.
Tak mi było dobrze i błogo, że aż odbierałem ten błogostan właśnie jako wewnętrzne ciepełko.
Otwarcie na świat, ludzi, strasznie się stałem przyjazny.
Ogólnie to jedna z fajniejszych rzeczy, jaką miałem okazję testować i kurcze dlaczego nikt tego nie ma :)

Jednocześnie miałem z nią bardzo nieprzyjemną przygodę ale to tylko i wyłącznie przez swoją głupotę i niedoinformowanie.
Zajebiście mi się spodobało a jednocześnie mało o nie wiedziałem. Traktowałem to jako coś w rodzaju bardziej wypasionej czwórki podczas gdy temu de facto bliżej chyba do sajko.
I pojechałem w trzydniowy ciąg. Nie taki, że cały czas, tylko wieczorne sesje.
Pierwszy i drugi dzień spoko. Wszystko było pięknie i jak należy.
Trzeci dzień - szok. Praktycznie nie działało. Dowaliłem więcej i nadal nie działa. Kurwa - pomyślałem. I odpuściłem dalsze dorzutki.
W nocy miałem pojebane akcje, coś na pół paraliż, pół padaczkę, ciężko opisać. Generalnie czułem, że mi paraliżuje ciało a ja z tym walczyłem i ta walka powodowała, że się trząsłem jak w padaczce.
Przeraziłem się jak chuj i zyskałem odpowiedni respekt do tej substancji :)
A po burzy spokój

Status:
syluro
Ssak
Newbie

UWA-101

Unread post by syluro » 6 years ago

Jest to gdziekolwiek ?

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

UWA-101

Unread post by wiktororban01 » 6 years ago

NIech to ktos sciagnie bo to ma potencjal...chyba, ze bedzie jak z heksedronem ( nie mylic z hexenem ) - realne zagrozenie dla nielegalnego pierwowzoru i dlatego nikt nie ma

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

UWA-101

Unread post by Gandalf » 6 years ago

Coś mi się zdaje, że możemy chyba długo pomarzyć o UWA. :?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Użytkownik

UWA-101

Unread post by mss5mdc » 6 years ago

Wiecie dlaczego vendorzy tego nie mają i raczej nie wprowadzą? Bo w darknecie prawie każdy Vendor posiada w swojej ofercie MDMA w krysztale oraz Ecstasy, nawet Polscy vendorzy sprzedający tam i jest łatwe i niedrogie do kupienia. Można kupić już za 10 Euro za gram.
UWA-101 mimo, że podobne działaniem do MDMA nie zastąpi go, a zapewne byłoby o wiele droższe za gram niż jego prekursor
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

UWA-101

Unread post by Wizzair » 6 years ago

mss5mdc, bingo.
Tylko przetlumacz to wszystkim ktorzy mieli jakies mieszanki i to byla moc. :-D

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Użytkownik

UWA-101

Unread post by mss5mdc » 6 years ago

Wizzair wrote:
6 years ago
mss5mdc, bingo.
Tylko przetlumacz to wszystkim ktorzy mieli jakies mieszanki i to byla moc. :-D
Wizzair, Nie przetłumaczysz tego wszystkim, dlatego, że twz. mądry będzie zawsze udawał mądrego i nie zapyta nawet co to jest, a głupi pomyśli, że tak musi być :lol:
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
DEGUSTATOR
Ssak
Newbie

UWA-101

Unread post by DEGUSTATOR » 6 years ago

na tą UWA 101 to raczej was nie stac :E
dareczek chyba sam nie wiedzial co kupuje albo wrecz odwrotnie - z premedytacja ladowal dziwne twory
nie wiem co siedzialo w jego mdma ale ten jego pills mnie poskladal - tam to sie chyba wszystko na oko sypalo :E

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

UWA-101

Unread post by Wizzair » 6 years ago

Gandalf wrote:
6 years ago
Coś mi się zdaje, że możemy chyba długo pomarzyć o UWA. :?
Zawsze mozesz poprosic v o zmieszanie 2a1mp z 5 innymi subst i ludzie beda happy jak po pixach pewnego v.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

UWA-101

Unread post by Gandalf » 6 years ago

Wizzair, na razie to trzeba poczekać na jakiś nowy sklep i pewnego v. :E
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

UWA-101

Unread post by wiktororban01 » 4 years ago

mss5mdc wrote:
6 years ago
Wiecie dlaczego vendorzy tego nie mają i raczej nie wprowadzą? Bo w darknecie prawie każdy Vendor posiada w swojej ofercie MDMA w krysztale oraz Ecstasy, nawet Polscy vendorzy sprzedający tam i jest łatwe i niedrogie do kupienia. Można kupić już za 10 Euro za gram.
UWA-101 mimo, że podobne działaniem do MDMA nie zastąpi go, a zapewne byłoby o wiele droższe za gram niż jego prekursor
odkopuję temat trochę ale na jakiej podstawie twierdzisz że to musi być drożdże w produkcji od Mdma? Ja nie mówię że tak nie jest, być może tak jest, nie mam wiedzy na temat różnic w sybstezie mdma i uwa oraz w cenach półproduktów.. Czy one są aż takie "inne" od siebie i zarazem droższe czy co? Wyprodukowanie ketonów kosztuje mniej wiecej podobnie, amfetamin również, kanna trzymają podobna cenę, lizergamidy tezw swojej klasie są zbliżone cenowo, tryptaminytez są zbliżone..
Dlaczego miałaby być taka kosmiczna różnica między uwa a mdma zakładając że ktoś produkował by hurt lub trochę mniejszy hurt?

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

UWA-101

Unread post by OomAmee » 4 years ago

Nooo, to tak bez nagrody nie może pozostać :)

Image
A po burzy spokój