UWA-101

A group of substances with a mainly euphoric effect like: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

UWA-101

Unread post by OomAmee » 4 years ago

Latest post of the previous page:

Nooo, to tak bez nagrody nie może pozostać :)

Image
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
Baczi12
Dyso-sensei
Użytkownik

UWA-101

Unread post by Baczi12 » 4 years ago

wiktororban01 wrote:
4 years ago
drożdże w produkcji od Mdm
To do produkcji MDMA stosuje sie drożdże? Poza tym poprzednik mial na mysli po prostu, ze produkowanie tej substancji jest nieoplacalne skoro jej prekursorem jest MDMA ktore nawet jak bedzie 10zl tansze/drozsze za gram to przy ilościach hurtowych jest duza roznica.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

UWA-101

Unread post by wiktororban01 » 4 years ago

Miało być droższe nie drożdże. Słownik przekręcił. Spoko. Ja nie kwestionuje tego, że tak nie jest. Chciałem się dowiedzieć jakie są podstawy żeby tak sądzić. Poza tym przeciez mdma chyba nie musi być koniecznie prekursorem do tego. Być może są inne drogi otrzymania. Kto wie

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

UWA-101

Unread post by Gandalf » 3 years ago

Szkoda, że ta substancja umarła, w zapomnieniu. :E Naprawdę miała ogromny potencjał meh....Może któryś z Panów SCAM, sandheavens, coś wymyśli? :think: Myślę, że produkt cieszyłby się bardzo dużym zainteresowaniem.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Mackbeath
Opiowrak
Newbie

UWA-101

Unread post by Mackbeath » 3 years ago

Status:
M100
Dopaminator
Użytkownik

UWA-101

Unread post by M100 » 3 years ago

Gandalf
Jestem Zaaaa

sandheavens
Będzie dobre :)

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

UWA-101

Unread post by wiktororban01 » 3 years ago

Uwa104 jest chyba bardziej zbkizona do mdmavi bardziej rekreacyjna niz 101

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

UWA-101

Unread post by Gandalf » 3 years ago

wiktororban01, UWA-104 nie miał nikt do tej pory niestety i nie miałem okazji badać. Zobaczymy, co tam czas pokaże.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Klefedron1234
Dyletant
Newbie

UWA-101

Unread post by Klefedron1234 » 3 years ago

Pamiętam uve od *****. Spoko substancja, ale brak wyższości nad cmc i wyższa cena od standardowych rc spowodowała że substancja sie nie przyjeła.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie
Topic author

UWA-101

Unread post by wiktororban01 » 3 years ago

Gandalf wrote:
3 years ago
wiktororban01, UWA-104 nie miał nikt do tej pory niestety i nie miałem okazji badać. Zobaczymy, co tam czas pokaże.
u mnie pare osob mialo i to bankowo byl legit i 101 tez mieli legit...104 wygrala...generalnie podobne do siebie byly tylko w 104 bylo wiecej eufo i pluszu i nie bylo tego wkurwiajacego stima ktory sie dlugo utrzymywal...nietore sorty 101 potrafily zaorac tym pustym stimem ktory zostawal po glownej czesci fazy

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

UWA-101

Unread post by luki985 » 3 years ago

Klefedron1234 wrote:
3 years ago
Pamiętam uve od *****. Spoko substancja, ale brak wyższości nad cmc i wyższa cena od standardowych rc spowodowała że substancja sie nie przyjeła.
To nie była UWA. To był jakiś mix ketonów. Nic się nie zgadzało : zakres efektów, czas działania itd.