Latest post of the previous page:
zapodajac nowotrendemVAN TARON & SIEMANOPIX - POMPA - 1st rap collabo in rc history!
VAN TARON & SIEMANOPIX - POMPA - 1st rap collabo in rc history!
Spoiler:
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Gdzie?SiemanoPix wrote: ↑1 year agoTytuł kawałka brzmi "W klubie"DonPer wrote: ↑1 year agoZajebiście, w jakim klimacie? A z resztą pewnie niedługo wszyscy już usłyszymy.SiemanoPix wrote: ↑1 year agoSiema, moja już gotowa, bengerek myślę dobrze wyszedł, niedługo mam nadzieje będzie na YT
Wpasowales się w chórek
Jak wyjdzie to zrozumiesz o co mi cho hahah
Ło i insanemaid, kiszczakowa jest. Co tam u tego twojego gołodupca że milczy jakby na odwyku był.
I bardzo dobrze. Żałosny prymityw. A co do insanemaid to ja nic do niej nie mam, lubiłem się pośmiać z Waszych kłótni ale widać było na pierwszy rzut oka kto w tych kłótniach był chorą stroną. Żyj swoim życiem insanemaid i nie daj się wpieprzyć więcej w taki toksyczny związek z etatowym przegrywem.
A na SiemanoPix nie? U mnie też w serduchu stare nuty jak hexen 3 ale nowy daje rade lubie go też puścić czasem sam z siebie a tak nowości wszystkie oczywista oczywistość przesłuchane zawsze od kogo by nie były.
Ja sie zatrzymałem też jakoś na tym co mówisz Broussard ale właśnie nadrabiam zaległosci po przerwie w życiorysie... Szkoda tylko ze nie pamietam danych do starego konta ale juz chuj w to zrobilem nowe.
no nawet dobry ten collab oby tak dalej
Co chwile z ziomkiem puszczamy to i nutke mefedron od siemanopix na zmiane od 24h.
Kto jak kto ale że ty tego nie wypierdolisz na kolumny? Nie podpuszczam Cie ale nie masz psychy.