VAN TARON - NEH
VAN TARON - NEH
This post has high reputation.
Zapraszam na dzisiejszą premierę muzyczną od VanTaron:
Słuchajcie i bawcie się dobrze w ten weekend!
Słuchajcie i bawcie się dobrze w ten weekend!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
VAN TARON - NEH
Hexedron
Wszyscy walić chca
By poczuc ten lot
W tą gorącą nos
A kto nie wali w goraca noc ten z policji
Wszyscy walić chca
By poczuc ten lot
W tą gorącą nos
A kto nie wali w goraca noc ten z policji
VAN TARON - NEH
Te "teledyski" to coś wspaniałego. Van taron jak zawsze w formie fajny spokojniejszy podkład dla mnie super.
VAN TARON - NEH
Potwierdzam, dobre. VanTaron dawaj kolejna czesc hexen. Albo znowu w dwoch nagrajcie.
VAN TARON - NEH
Wiesz że to się nie uda, napisałem Ci pw dlaczego.SiemanoPix wrote: ↑1 year agoVanTaron, co Ty na to?
Btw. Moje solo już nagrane, może następna się uda razem jeśli VanTaron będzie chciał
VAN TARON - NEH
A ja sobie wczoraj przy niedzieli przy piwku usiadłem i puściłem - całkiem przyjemny kawałek. Spokojniejszy od pozostałych.
Może czas wydać płytę forumową?
Może czas wydać płytę forumową?
VAN TARON - NEH
Spoko, pozostaje czekać na okazjeVanTaron wrote: ↑1 year agoWiesz że to się nie uda, napisałem Ci pw dlaczego.SiemanoPix wrote: ↑1 year agoVanTaron, co Ty na to?
Btw. Moje solo już nagrane, może następna się uda razem jeśli VanTaron będzie chciał
VAN TARON - NEH
To oby się taka nadarzyła a to
Właśnie wjechało u mnie na słuchawkach.