Vapo :P
>>
Poza tym słyszałem o waporyzacji pentedronu, MPA, etylofenidatu i fluoro-amfetamin. Jednak trzeba je przerabiać do freebase inaczej będą działać na granicyh Placebo, są mniej ekonomiczne i efekty po ich zażyciu nie mają polotu do alfa-pirolidynoketonów.
Jak widać są to substancjie uważane za stymulanty ale przy tej drodze podanie dają piękna „euforie”.
Serotogeniki nie nadają się do wporyzacji ponieważ działają w za wysokich jak na te metodę dawkach.
2. Co to jest Freebase i czy jest potrzebne?
W naszym przypadku termin "freebase" oznacza konwersje substancji będącej w postaci chlorowodorku do wolnej zasady. Do niektórych RC jest to wręcz obowiązkowe ponieważ temperatura odparowania jest znacznie dalsza od temperatury spalania w porównaniu z solą chlorowodorkową. Jest to również dużo zdrowsza metoda ponieważ HCl nie dostaje się do naszego organizmu i nie niszczy nam płuc.
Dla a-pvp ,a-php i bufedronu konwersja ta nie jest obowiązkowa i nie ma żadnego wpływu na moc substancji, odczuwalny jest jedynie inny smak oparów i nie dusi tak strasznie jak ma to miejsce przy chlorowodorku.
Wzór na otrzymywanie wolnej zasady tkz.: "freebase".
1. Potrzebujemy RC które chcemy przekonwerterować (ja reakcję przeprowadzę na przykładzie podając etylofenidat), sodę oczyszczona (kuchenną) i wodę destylowaną.
2. Obliczmy proporcjię RC do sody w następujący sposób:
Masy Molowe:
EPH: 247.33274
HCl: 36.46
NaHCO3: 84.007
EPH * HCl 283.79274
tak więc na jedną cząsteczke EPH-HCl przypada jedna cząsteczka NaHCO3,
czyli proporcje EPH-HCL do NaHCO3 wynoszą 283.79274 : 84.007
wychodzi nam, że musimy dodać 29.601532442302787590% NaHCO3 do EPH-HCl
3. Jaki sprzęt potrzebny jest do waporyzacji?
Najważniejsz w vapo jest zażycie jak największej ilości substancji w jednym machu który daje ten upragniony RUSH, ta sama dawka rozdzielona na dwie części już nie da nam tego efektu.
Najlepszym na mocnego kopa jest vapo z tkz. "blachy" czyli foli aluminiowej acz kolwiek wymaga to doświadczenia. Wycinamy prostokąt 20cm x 10cm i składamy na pół tak aby miał 10cm x 10cm, starając się aby folie idelanie do siebie przylegały; następnie powstały kwadracik składamy w kształt litery V. Takie wymiary są wprost idelane ponieważ mamy idealną kontrolę nad ucikającą kroplą. Pamiętajcie Waporyzujemy nie spalamy!!!!! Wszystko na minimalnym płomieniu mniej więcej w ten sposób:
Dla początkujących polecam zakup lufki tego typuhttp://www.bibulka.com/product/details/idproduct/507. Sprawdza się również bardzo dobrze w terenie.
Poza tym można skonstruwać własny waporizer z żarówki w następujący sposób:
4. Jaką dawkę substancji?
To musicie dobierać już indywidualnie wedle waszej tolerancji szukajcie na forum a napewno znajdziecie.
5. Efekty?
Zdecydowanie intensywmniejsze i mniej wchodzące na serducho. Bardziej euforyzujące mniej speedujące. Sprobójcie a zobaczycie.
Poza tym słyszałem o waporyzacji pentedronu, MPA, etylofenidatu i fluoro-amfetamin. Jednak trzeba je przerabiać do freebase inaczej będą działać na granicyh Placebo, są mniej ekonomiczne i efekty po ich zażyciu nie mają polotu do alfa-pirolidynoketonów.
Jak widać są to substancjie uważane za stymulanty ale przy tej drodze podanie dają piękna „euforie”.
Serotogeniki nie nadają się do wporyzacji ponieważ działają w za wysokich jak na te metodę dawkach.
2. Co to jest Freebase i czy jest potrzebne?
W naszym przypadku termin "freebase" oznacza konwersje substancji będącej w postaci chlorowodorku do wolnej zasady. Do niektórych RC jest to wręcz obowiązkowe ponieważ temperatura odparowania jest znacznie dalsza od temperatury spalania w porównaniu z solą chlorowodorkową. Jest to również dużo zdrowsza metoda ponieważ HCl nie dostaje się do naszego organizmu i nie niszczy nam płuc.
Dla a-pvp ,a-php i bufedronu konwersja ta nie jest obowiązkowa i nie ma żadnego wpływu na moc substancji, odczuwalny jest jedynie inny smak oparów i nie dusi tak strasznie jak ma to miejsce przy chlorowodorku.
Wzór na otrzymywanie wolnej zasady tkz.: "freebase".
1. Potrzebujemy RC które chcemy przekonwerterować (ja reakcję przeprowadzę na przykładzie podając etylofenidat), sodę oczyszczona (kuchenną) i wodę destylowaną.
2. Obliczmy proporcjię RC do sody w następujący sposób:
Masy Molowe:
EPH: 247.33274
HCl: 36.46
NaHCO3: 84.007
EPH * HCl 283.79274
tak więc na jedną cząsteczke EPH-HCl przypada jedna cząsteczka NaHCO3,
czyli proporcje EPH-HCL do NaHCO3 wynoszą 283.79274 : 84.007
wychodzi nam, że musimy dodać 29.601532442302787590% NaHCO3 do EPH-HCl
3. Jaki sprzęt potrzebny jest do waporyzacji?
Najważniejsz w vapo jest zażycie jak największej ilości substancji w jednym machu który daje ten upragniony RUSH, ta sama dawka rozdzielona na dwie części już nie da nam tego efektu.
Najlepszym na mocnego kopa jest vapo z tkz. "blachy" czyli foli aluminiowej acz kolwiek wymaga to doświadczenia. Wycinamy prostokąt 20cm x 10cm i składamy na pół tak aby miał 10cm x 10cm, starając się aby folie idelanie do siebie przylegały; następnie powstały kwadracik składamy w kształt litery V. Takie wymiary są wprost idelane ponieważ mamy idealną kontrolę nad ucikającą kroplą. Pamiętajcie Waporyzujemy nie spalamy!!!!! Wszystko na minimalnym płomieniu mniej więcej w ten sposób:
Dla początkujących polecam zakup lufki tego typuhttp://www.bibulka.com/product/details/idproduct/507. Sprawdza się również bardzo dobrze w terenie.
Poza tym można skonstruwać własny waporizer z żarówki w następujący sposób:
4. Jaką dawkę substancji?
To musicie dobierać już indywidualnie wedle waszej tolerancji szukajcie na forum a napewno znajdziecie.
5. Efekty?
Zdecydowanie intensywmniejsze i mniej wchodzące na serducho. Bardziej euforyzujące mniej speedujące. Sprobójcie a zobaczycie.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Niestety przyjacielu z tym się z tobą nie mogę zgodzić, o wiele większego bucha i mniejsza strata towaru przy vapo z żarówy. Jest jeszcze jeden sposób ale to już wyższa szkoła jazdy możesz nawet 5g alfy na bucha stargać, nazywa się to (HOT RAILS) i właśnie sobie zaraz małą kreseczkę przypierdole tak jak ten miły Pan na ty filmiku
Niestety przyjacielu z tym się z tobą nie mogę zgodzić, o wiele większego bucha i mniejsza strata towaru przy vapo z żarówy. Jest jeszcze jeden sposób ale to już wyższa szkoła jazdy możesz nawet 5g alfy na bucha stargać, nazywa się to (HOT RAILS) i właśnie sobie zaraz małą kreseczkę przypierdole tak jak ten miły Pan na ty filmiku
Jak to włączyć, żeby to wyłączyć
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Tabaluga pvvp Powiedz mi prosze jak wyglada faza po vapo hexa czy innych sub? Mocna eufo czy wjazd na kardio?
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
Eufo po hexenie..? To dopamina pali mozg i masz dopamergicznna eufoEmeryt wrote:Tabaluga pvvp Powiedz mi prosze jak wyglada faza po vapo hexa czy innych sub? Mocna eufo czy wjazd na kardio?
Hexen wjezdza mniej na serducho,duzy nieogar na początku według mnie wszystko silniej mocniej krócej
ale bardziej niż hexen polecam NEP wapo jeśli chodzi o podobieństwo substancji
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Dobre samopoczucie od złego samopoczucia różni jedynie dawka
Nie bo MDPHP to pusty stymulant który poza pobudzenie fizycznym, nic innego nie wywołuje.. A a-PiHP ma znacznie bardziej rekreacyjny i zbliżony do a-PVP profil działania i dokładnie tak jak Krak pisze do pełni szczęście w a-PiHP właśnie brakuje takiego znacznie bardziej wyeksoponowanego / zwiększonego profilu noradrenargicznego, I ten Mix co Krak poleca faktycznie teoretycznie powinien zaowocować znaczniej bardziej a-PVP like działaniem, niż to copojrdynczo oferujom te związki, Ale niestety to tylko tak w teorii tak wspaniałe prezentuje ten Mix bo niestety kwestia profilu farmakologicznego a-PVP i nie tylko to jednak fkurwe bardziej złożona sprawa i nie ma możliwości żeby Mix jakichkolwiek związków mógł wolgle coś tak skomplikowanego jak cały profil a-PVP odtworzyc
Tak próbowałem najlepszy sort razem z tym co Holender miał w mixie z pv4 też ale nie jestem pewien czy akurat z tym sportem od RcSafe bo też konkret pvz-4 mieli, I było naprawdę si ale z tym 70-80% to moim zdaniem to jednak grubo przesadziles, chociaż kwestia tego jakom tolerke wówczas miałem a w tamtym okresie czasu naprawdę grubo lecialem głównie na samym a-PiHP bo było konkret i szkoda było mi hajsu na co innego. Ale tak czy siak starej alfie to nichuja nic mię dorówna A zwłaszcza temu sortowi mlecznemu kamykowi tosz ło ja pierdole