VPN

Advice and suggestions on online safety and information on how to stay anonymous on the web.
Status:
takBOnie
Odkurzacz
Użytkownik

VPN

Unread post by takBOnie » 1 year ago

Latest post of the previous page:

KotPerski wrote:
1 year ago
Czyli co nord nie jest bezpieczny?
Ta. Przy opłacie zobaczysz jaki prywatny jest

Status:
nuclear_area
Sniffiarz
Użytkownik

VPN

Unread post by nuclear_area » 1 year ago

I chyba wszystko jasne w sprawie Norda ?

Status:
Mefedron90
Opiowrak
Użytkownik

VPN

Unread post by Mefedron90 » 1 year ago

malyksiaze wrote:
1 year ago
luki985 wrote:
1 year ago
Najśmieszniejsze, że większość apek wymaga rejestracji lub rejestracji karty. Kiedyś korzystałem z darmowych bramek ale coś ostatnio nie otwierają stron....
Surfshark mozesz oplacic krypto jak cos
O dzięki za cynk, na bank zerknę :)

Status:
Bihes
Sniffiarz
Newbie

VPN

Unread post by Bihes » 1 year ago

malyksiaze wrote:
1 year ago
luki985 wrote:
1 year ago
Najśmieszniejsze, że większość apek wymaga rejestracji lub rejestracji karty. Kiedyś korzystałem z darmowych bramek ale coś ostatnio nie otwierają stron....
Surfshark mozesz oplacic krypto jak cos
O to nie wiedziałem o tym dzieki za info :)

Status:
PsychoGrzyb
Szczur
Newbie

VPN

Unread post by PsychoGrzyb » 1 year ago

Wiem jedno, nie używajcie na pewno darmowych VPN. Niby fajnie, ,,tanio", ale nie jest to tego warte. Lepiej wydać parę groszy na dobrego VPN-a

Status:
Zeempor
Narkotykacz
Użytkownik

VPN

Unread post by Zeempor » 1 year ago

A czym sie rozni darmowy od niedarmowego niby?

Status:
PanBaobab
Szczur
Newbie

VPN

Unread post by PanBaobab » 1 year ago

Zeempor wrote:
1 year ago
A czym sie rozni darmowy od niedarmowego niby?

Wydaje mi się że z tego darmowego będzie łatwiej można uzyskać informacje kto jest po drugiej stronie. Tak bynajmniej mi się wydaje

Status:
VanTaron
Ssak
Siemanopix

VPN

Unread post by VanTaron » 1 year ago

Pronto wrote:
1 year ago
A jaki polecasz darmowy? Bo ja widzę że tu w temacie same płatne są polecane
Polecam Cyber Ghost VPN

Image
Image

Status:
Ozzy998
Blister
Newbie

VPN

Unread post by Ozzy998 » 1 year ago

Witam, ja obecnie używam Mullvad i na razie jestem zadowolony. Z tego co wiem (a mogę się mylić) to nie zbierają żadnych danych o użytkowniku, przy próbie połączenia podajemy nr konta, który jest wygenerowany automatycznie przy zakupie vpn. Dodatkowo na + jest to że można go opłacić ja pomocą krypto (bitcoin, monero - lepsze), przelewem, karta, PP, nawet gotówka (xd). Opłata na ten moment to 5 ojro - więc nie dużo :). Co ważne, dostajemy w tym możliwość korzystania z 5 urządzeń. Krążą plotki, że jest tak bezpieczny, dzięki też opłacie w monero, że terro abdul też z tego kożysta. :)

Status:
stephany
Ssak
Użytkownik

VPN

Unread post by stephany » 1 year ago

Hi :D For me anyone who buys drugs online must use a vpn. This method give you more safety. I have in turned on vpn all the time.

Status:
Meowscles
Sniffiarz
Newbie

VPN

Unread post by Meowscles » 1 year ago

stephany wrote:
1 year ago
Hi :D For me anyone who buys drugs online must use a vpn. This method give you more safety. I have in turned on vpn all the time.
a no to zrozumiane bez tego ani rusz

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
BendfellsTM

VPN

Unread post by BendfellsTM » 1 year ago

Ja korzystam z usług Surfshark, i jestem póki co bardzo zadowolony. Zarówno na telefonie, jak i na komputerze mam zainstalowanego tego VPN-a.
Nie potykaj się mordo o te same kłody. :smoke:

Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Użytkownik

VPN

Unread post by Speeder_96 » 1 year ago

co by nie gadac to oplaca sie z takich uslug korzystac bo zawsze to dodatkowa anonimowosc

Status:
Snifiasz
Ssak
Newbie

VPN

Unread post by Snifiasz » 1 year ago

expressvpn ktoś korzysta ?

Status:
kkk132
Ssak
Użytkownik

VPN

Unread post by kkk132 » 1 year ago

Ozzy998 wrote:
1 year ago
Witam, ja obecnie używam Mullvad i na razie jestem zadowolony. Z tego co wiem (a mogę się mylić) to nie zbierają żadnych danych o użytkowniku, przy próbie połączenia podajemy nr konta, który jest wygenerowany automatycznie przy zakupie vpn. Dodatkowo na + jest to że można go opłacić ja pomocą krypto (bitcoin, monero - lepsze), przelewem, karta, PP, nawet gotówka (xd). Opłata na ten moment to 5 ojro - więc nie dużo :). Co ważne, dostajemy w tym możliwość korzystania z 5 urządzeń. Krążą plotki, że jest tak bezpieczny, dzięki też opłacie w monero, że terro abdul też z tego kożysta. :)
Dokładnie tak, nie chcę pisać tego samego 2 razy więc skopiuję swojego posta z innego tematu gdzie nawet podaję źródło jak Mullvad miał wjazd Szwedzkich służb i nic nie dostał - a oni poprosili o oficjalne potwierdzenie tego na piśmie i takowe otrzymali i opublikowali. :)

"Wg mnie tylko postawiony osobiście serwer VPN na własnym serwerze kupionym anonimowo daje 100% pewność jeśli chodzi o to że np. nie trzyma logów (oczywiście o ile go skonfigurujemy tak, żeby ich nie trzymał xD)... a jeśli chodzi o komercyjne VPNy to wg mnie jedyną sensowna opcja jest tylko i wyłącznie Mullvad VPN. Co prawda nie ma taniej opcji przy zakupie na dłuższy czas (niezależnie od tego na ile go kupujesz - miesięczna cena jest taka sama, ok. 20-25 zł, zależy od metody płatnosci).
Mullvad np. jako chyba jedyny VPN podczas gdy miał faktycznie wjazd służb do siedziby ich firmy... nie wydał im nic, bo nic nie miał. A co najlepsze - ma na to dowody w postaci oficjalnego pisma od Szwedzkich słuzb.
Źródło: https://mullvad.net/pl/blog/2023/5/2/update-the-swedish-authorities-answered-our-protocol-request/
"
PGP: