Latest post of the previous page:
predatorRC, napisałem na tego maila w sprawie konta , prosiłbym o utworzenieWe're talking Predator-rc - ONE AND ONLY
Shop Profile: predatorRC
We're talking Predator-rc - ONE AND ONLY
@predatorRCHi, after placing more than 5 orders that landed, what do you offer for the one pack that did not land, thanks
i sent you emails @pr21 no answer so far, my order was on clear site predation order that i never got... my email is [email protected] I have made over 5 orders but one order never showed up.. I wanted to know if you can do anything, or how do you go about reship thanks @predatorRC calobonn
- Attachments
-
- Cheers
- 16328383385855810628420369924563.jpg (4.08 MiB)
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
WItam,
skoro nie ma mozliwosci na p****** moze mi ktos podlinkowac inny bezpieczny sposob . Nie bardzo mi sie widzi czekac czy ustrzela i czy nie i czekac na niebieskich w domu . Dziekuje . Pozdrawiam.
skoro nie ma mozliwosci na p****** moze mi ktos podlinkowac inny bezpieczny sposob . Nie bardzo mi sie widzi czekac czy ustrzela i czy nie i czekac na niebieskich w domu . Dziekuje . Pozdrawiam.
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Jestem zawiedziony jakością produktów. Działania zbliżone do orginałów, zatykają klamy na amen(np 4cmc)
Najlepszy vendor z jakimikolwiek miałem doczynienia !! polecam każdemu serdecznie !! Wiem że to pogaduchy ale może jak ktoś przeczyta zobaczy
siema, jaki jest email? bo od tygodnia zero odzewu, pozdro