Wędkarstwo ktos wedkuje ?

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

Unread post by Boss » 5 years ago

Latest post of the previous page:

janosik1358, janosik1358, dodalem kurkume do kukurydzy na 24 godziny jutro zobacze efekt hehe moze cos z tego wyjdzie ;d

Dodano po 1 godzinie 37 minutach 31 sekundach:
MAFIA, dziekuje za mie slowa to milo z waszej strony ;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
janosik1358
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by janosik1358 » 5 years ago

Boss wrote:
5 years ago
janosik1358, brawo za odp dla mnie wedkarstwo to nie chemia i rzadne rc to moja pasja ktora kocham i poswiecam cenne chwile w zyciu ktora sprawia mi radosc ;]

I o to chodzi aby mieć pasję i jakieś zainteresowanie, ile tutaj było tematów jak jeden z drugim przez cały rok ćpali RC, potem chcieli rzucić i narzekali że nic ich nie interesuje, nic im się nie chce, nie wiedzą co mają z sobą zrobić.
A tak masz jakieś hobby, to i podczas tej nudy można poświęcić czas na nasze zainteresowania.

A ja tam za tydzień 14-17 lipca siadam z ziomkami na 3 dni i zasiadka na karpia :)

MAFIA, Z drapieżnikami w tym roku u mnie cięzko, rok temu miałem fajne efekty w postaci sumów i sandaczy, zwłaszcza na żywca.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

janosik1358, dosypalem czosnek w proszku do pinki bialych robakow zeby zapachem czosnku pachnialy ;[
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
policzek14
Blister
Newbie

Unread post by policzek14 » 5 years ago

Boss,
PELET !!!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

piekne polowy dzis zlowilem 7 karasi 3 liny i 3 karpie najwiecej mial 6 kg ;] cudownie piekny dzien dzis hehe :thumbup:

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 5 years ago

jako dziecko wędkowałam... miałam nawet rekord w związku, ale to było ponad 25 lat temu...
fajna przygoda taki wypad na ryby... ja codziennie w drodze do pracy podziwiam wędkarzy nad Dunajem... tylko to głównie starsze osoby... dziś ciężko tą pasją zarazić młodzież...

na obecną chwilę nie posiadam w nadmiarze czasu, ale chętnie wróciłabym do "przygody". jak mieszkałam w PL często z bratem wypadaliśmy na nocne łowy... nad San...

ogólnie Boss, to miło, że masz jakieś hobby :-) nie jeden z Was na pewno zamyka się w czterech ścianach i przeżywa fazę... a tu zonk... oprócz RC są jeszcze inne ciekawe rzeczy do roboty... szacun chłopie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

Gargameli, mam drugie miejsce w zawodach wedkarskich w tamtym roku zdobylem 2 miejsce. dzis wstalem o 4 rano i do 14 lowilem rybki

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 5 years ago

i ciesz się z tego, że ćpanie to nie wszystko....ciesz się chwilą, i rób to co sprawia Ci przyjemność.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

:thumbup:

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

https://i.imgur.com/es4cYbR.jpg o to zdjecie mojego pucharu jest 2 miejsce :!: jestem wzruszony plakalem wczoraj ze wiara nie opuszcza mnie zeby buc najlepszym to co kocham :thumbup:

Status:
BOTlle
Blister
Newbie

Unread post by BOTlle » 5 years ago

Jeszcze kilka lat temu miałem czas na wypad nad rzekę lub jezioro. Teraz niestety rzadko. Ostatnio byłem nad Sanem, w nocy trafił sie 4 kilogramowy sumik i kilka linów.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

BOTlle, moje najlepsze ryby sum i linek prosiaczek ;D piekne ryby moja najlpesze

Status:
Anonim23
Newbie

Unread post by Anonim23 » 5 years ago

Śmieszna sprawa xD jestem laską a jakby ktoś zapytał jaki uprawiam sport odpowiedziałabym - ,,sezonowo grzybiarstwo i rybołóstwo,, dZiadek zrobił we mnie taką zajawkę za dzieciaka i tak mi już zostało

Status:
janomej
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by janomej » 5 years ago

Wizzair wrote:
5 years ago
Wy lepiej sie pochwalcie ile w sprzet wjebaliscie.
juz bedzie ok 13 k

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

janomej, to sporo ;)

Status:
janomej
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by janomej » 5 years ago

Boss, no