Latest post of the previous page:
Kurwa gdzie wy żyjecie, że kupujecie nie wiadomo co zamiast amfetaminy? Krajówka jest WSZĘDZIE!What can be selling on the street from RC as Amphetamine?
What can be selling on the street from RC as Amphetamine?
Ale my rozmawiamy o krajowce której 20-30mg max 50mg robi mega robotę - i tej nie kupisz wszędzie.
Krajowke której trzeba wrzucić 100mg to owszem kupisz wszędzie.
dobra ja wracajac do tematu szukam czegos na podstawie naszej polskiej krajóweczki by było w 10000% lepsze od niej ale na podstawie działania tej samej tylko 10000000 razy mocniejsze do przejebania
Z własnych doświadczeń, to nigdy się nie spotkałem z zamiennikiem w postaci RC, w momencie gdy motałem futro. Za to, z zamiennikami takimi jak efedryna, jakaś silniejsza odmiana kofeiny itd, już tak. Zmorą dzisiejszych czasów, jest również futro przebełtane razem z kreatyną, dla zwiększenia objętości towaru. Pisząc to, przypominam sobie dlaczego tak rzadko motam Władka. Chodź ostatnio, muszę przyznać, że trafił mi się prima sort Wyrwało porządnie z butów, lecz to nie powinno być sporadyczne doświadczenie, lecz standard. Pozdro
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Jeśli chodzi o uliczna fetę to myślę że raczej z żadnymi RC nie jest ona mieszana bo byłoby to po pierwsze nie oplcalane a po drugie niebiezpieczne . W ulicznej amf myślę że czystos wynosi 30% pozostałem 70 % to wypełniacze typu kofeina ,skrobia itp. Na pewno nie ma tam żadnego RC czy jazeniwoki tak jak kiedyś się mówiło