Latest post of the previous page:
mbside, Nikt nie powiedział że to sprzedają jako mef a pewnie ktoś na ulicy puszcza to poprostu jako kryształ i tyle nie mając pojęcia co sprzedajeWhat could it be? 3CMC?
What could it be? 3CMC?
Chłop wspomniał że sprzedają jako mef.
A z Tobą się zgodzę. Lokalni sprzedawcy gonią wszystko pod nazwą "kamień"
What could it be? 3CMC?
podobne troche to do 3mmc jakiegos, mowiles ze lajjna nie wchodzi w gre, a znajomi probowali bombki walic?dxmowiec wrote: ↑1 year agotajemniczy27xx wrote: ↑1 year agoJakąś pochodna eutylonu,KU Crystal czy inne diabielstwo.Słabo aktywne,oral w większych dawkach ale uboki biorą górę więc lepiej odpuścić badania.Ciekawe, pierwsze słyszę o tym syfie.. Ale czy ja wiem Panowie? Tak patrzę jak to wygląda u vendorów i nie bardzo widzę podobieństwo, w większości są to grudy krystaliczne, podobnie jak przy 4CMC,- płaskawe krystaliczne kamyki, a tu grudy są pokryte śniegiem jak przy 3MMC tego rodzaju bardzo kruchego no i białego. Tutaj grudy są pokryte białym śniegiem (nie żółtym!) po przepołowieniu widać przezroczysty kryształ jak przy 3CMC, ciężko jest rozbić całą grudę. Co więcej, przy kruszeniu widać mikro kryształki jak przy 3CMC, strzelają też jak 3CMC, pewna osoba stwierdziła po śledziu ok. 200mg że działanie pod profil typowego CMC'ka, może nie najlepszego sortu ale tak stwierdził.
Sam nie wiem, pojebane. Jeśli jednak faktycznie to coś to 3CMC bądź coś'podobnego to dlaczego ma taki wpływ na organizm podawany oralnie ?
moze w tym jest cos na co masz uczulenie albo zwyczajnie tego nie tolerujesz
nie chce tez krakac ale sprawdzales jak dzialaja inne tematy? moze organizm powoli daje znac ze ma juz dosyc?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
What could it be? 3CMC?
No nie wiem czy to nep, nie masz możliwości spytać dxmowiec u źródła co to dokładnie jest?redbullmmc wrote: ↑1 year agodxmowiec, hey, this is NEP, very very strong product, if you use carefully it can be very nice experince!
What could it be? 3CMC?
Też mi się tak wydaje, miałem identyczne efekty uboczne po NEPIE.redbullmmc wrote: ↑1 year agodxmowiec, hey, this is NEP, very very strong product, if you use carefully it can be very nice experince!