What do you think about this mix

Research chemicals mix proposals.
Status:
Gtr
Ssak
Newbie
Topic author

Unread post by Gtr » 1 year ago

Witam , przymierzam się do zakupu z chemcentrum

1. 5 x black bullets pills - mix NEPA z 3 cmc ice

2. 5 g 3 cmc ice

3. 5 g 4 cmc brown

Jaki mix bedzie najlepszy do mocnego libido ?? Myślałem nad wrzuceniem jednej tabletki czarnej jak zacznie się wkrecać poprawić sniffem 3 cmc ice , i pozniej dorzucić bombke z 4 cmc brown .

Status:
kej
Dopaminator
Serce Roju

Unread post by kej » 1 year ago

kwas(jakikolwiek)
+2cb - najlepsze polaczenie jakie kiedykolwiek udalo mi sie odkryc
4-ho-met+1p-lsd - tez zajebiscie wspominam efekty
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
satinfemdom80
Sniffiarz
Newbie

Unread post by satinfemdom80 » 1 year ago

Najblizsze 3 dni zapowaidaja minsie ciekawie.

Mam z Chemcentrum:
- kapsulki NEP + 3 CMC,
- samo 3 cmc i 4 cmc brown
Mam z innnych sprawdzonych zrodel:
- kwasik
- MdMA
- 2 cb
- ziolko

Nie wiem jednak jak te radosc podzielic na 3 dni z tym ze dzis i jutro to chcialbym delikatnie a epicko w piatek. O epickim piatku mysle w kategoriach candyflipu czyli kwasik + mdma.

Co polecacie ? :)

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 1 year ago

satinfemdom80 wrote:
1 year ago
kwasik + mdma.
Według mnie bez sensu... LSD + MDMA to dość głupie połączenie... ale już NEP + 3CMC czy też 3CMC + 4CMC z przewagą 3CMC to miód dla moich uszu. Nie mieszaj mordo psychodelika z pochodnymi amfetamin bo to może być dość nieprzyjemna faza, a przecież nie o to chodzi.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
satinfemdom80
Sniffiarz
Newbie

Unread post by satinfemdom80 » 1 year ago

Gargameli, candyflip czyli lsd i mdma szeroko w literaturze opisane polaczenie. Obie substancje sie wspomagaja wiec dawki nieco nizsze niz solo ale ponoc zacny miks. Psychodelik robi swoje na receptorach a molly zalewa je serotonina.

Jest wersja rc czyli rc-flipping tez czyli rc psychodelik i rc serotonina ja 6-abp

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 1 year ago

satinfemdom80 wrote:
1 year ago
Obie substancje sie wspomagaja wiec dawki nieco nizsze niz solo ale ponoc zacny miks.
Dla mnie nie zacny, więc zdecydowanie nie polecam... mi taki miks nie podpasował.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Milakobieta
Ssak
Newbie

Unread post by Milakobieta » 1 year ago

Nep plus 3 cmc według mnie dobre połączenie