What do you think about this mix
Witam , przymierzam się do zakupu z chemcentrum
1. 5 x black bullets pills - mix NEPA z 3 cmc ice
2. 5 g 3 cmc ice
3. 5 g 4 cmc brown
Jaki mix bedzie najlepszy do mocnego libido ?? Myślałem nad wrzuceniem jednej tabletki czarnej jak zacznie się wkrecać poprawić sniffem 3 cmc ice , i pozniej dorzucić bombke z 4 cmc brown .
1. 5 x black bullets pills - mix NEPA z 3 cmc ice
2. 5 g 3 cmc ice
3. 5 g 4 cmc brown
Jaki mix bedzie najlepszy do mocnego libido ?? Myślałem nad wrzuceniem jednej tabletki czarnej jak zacznie się wkrecać poprawić sniffem 3 cmc ice , i pozniej dorzucić bombke z 4 cmc brown .
kwas(jakikolwiek)
+2cb - najlepsze polaczenie jakie kiedykolwiek udalo mi sie odkryc
4-ho-met+1p-lsd - tez zajebiscie wspominam efekty
+2cb - najlepsze polaczenie jakie kiedykolwiek udalo mi sie odkryc
4-ho-met+1p-lsd - tez zajebiscie wspominam efekty
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Najblizsze 3 dni zapowaidaja minsie ciekawie.
Mam z Chemcentrum:
- kapsulki NEP + 3 CMC,
- samo 3 cmc i 4 cmc brown
Mam z innnych sprawdzonych zrodel:
- kwasik
- MdMA
- 2 cb
- ziolko
Nie wiem jednak jak te radosc podzielic na 3 dni z tym ze dzis i jutro to chcialbym delikatnie a epicko w piatek. O epickim piatku mysle w kategoriach candyflipu czyli kwasik + mdma.
Co polecacie ?
Mam z Chemcentrum:
- kapsulki NEP + 3 CMC,
- samo 3 cmc i 4 cmc brown
Mam z innnych sprawdzonych zrodel:
- kwasik
- MdMA
- 2 cb
- ziolko
Nie wiem jednak jak te radosc podzielic na 3 dni z tym ze dzis i jutro to chcialbym delikatnie a epicko w piatek. O epickim piatku mysle w kategoriach candyflipu czyli kwasik + mdma.
Co polecacie ?
Według mnie bez sensu... LSD + MDMA to dość głupie połączenie... ale już NEP + 3CMC czy też 3CMC + 4CMC z przewagą 3CMC to miód dla moich uszu. Nie mieszaj mordo psychodelika z pochodnymi amfetamin bo to może być dość nieprzyjemna faza, a przecież nie o to chodzi.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gargameli, candyflip czyli lsd i mdma szeroko w literaturze opisane polaczenie. Obie substancje sie wspomagaja wiec dawki nieco nizsze niz solo ale ponoc zacny miks. Psychodelik robi swoje na receptorach a molly zalewa je serotonina.
Jest wersja rc czyli rc-flipping tez czyli rc psychodelik i rc serotonina ja 6-abp
Jest wersja rc czyli rc-flipping tez czyli rc psychodelik i rc serotonina ja 6-abp
Dla mnie nie zacny, więc zdecydowanie nie polecam... mi taki miks nie podpasował.satinfemdom80 wrote: ↑1 year agoObie substancje sie wspomagaja wiec dawki nieco nizsze niz solo ale ponoc zacny miks.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.