What is legal in the Netherlands and what is not?
Siemanko, w najbliższym czasie wyjeżdzam do nl do pracy i tutaj pytanko do was, Co z rc jest jeszcze legalne i od kogo?
Będąc na miejscu idź do smart shop'a i kupuj tam
to jest zawsze dobry pomysł
Leć do jakiegoś większego Coffee Shopu kup jakieś buszki to na 100% legal lub grzyby bo co do RC to słyszałem że był jakiś ban. Ale w jakimś większym Coffee Shopie mają jakieś piguły lub kryształ spod lady ale nie muszą się wychylać z tym do nieznanych pierwszych klientów. Na ulicy też coś pewnie krąży tylko trzeba wiedzieć do kogo uderzyć.
OO nie zdawałem sobie sprawy, że jest to tam w sklepach, dzięki bardzo z info
Ja pamietam jak te smart shopy byly w PL normalnie ale ceny byly horendalnie wysokie ale ludzie i tak brali
jaa pamietam i co teraz maja takie w holandii ze wchodzisz i kupujesz sobie rc??Mefedron90 wrote: ↑1 year agoJa pamietam jak te smart shopy byly w PL normalnie ale ceny byly horendalnie wysokie ale ludzie i tak brali
Jutro ban na 3cmc w holandi? Czy nie bedzie przez to lipy na rynku?
kiedys takie w pl byly, w nl takich nie ma ale pelno jest takich gdzie spod lady mozesz dostac
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
W holandii nie ma w sklepach krysztalow ani zadnych rc praktycznie a jak są to raz na sto sie trafi , bo ja tylko jeden trafilem i cena z przebitką razy dwa.
Za to duzo jest online shopow i tu akurat znajdziesz wszystko czego oszolomy jeszcze nie zakazali.
Jak mozna zakazac tak bezpiecznej substancji jak 3cmc no naprawde kurwa zero myslenia teraz uzaleznieni beda brac zamienniki i rozpierdolą sie jeszccze bardziej jakims syfem. A trojeczka duzo w chuj wybacza i jest przy tym superaśna. Ehhh
Za to duzo jest online shopow i tu akurat znajdziesz wszystko czego oszolomy jeszcze nie zakazali.
Jak mozna zakazac tak bezpiecznej substancji jak 3cmc no naprawde kurwa zero myslenia teraz uzaleznieni beda brac zamienniki i rozpierdolą sie jeszccze bardziej jakims syfem. A trojeczka duzo w chuj wybacza i jest przy tym superaśna. Ehhh
O dobrze wiedzieć Ale ogólnie to jakbyście mi wypisali co z euforyków tam jeszcze legalne jest to byłbym dozgonnie wdzięczny, bo z chęcią bym sobie coś zamówił ale boje się, że zatrzymają gołębia albo pójdzie jeszcze grubiej a za granicą to po chuju się sądowaćccciiiuuu wrote: ↑1 year agoW holandii nie ma w sklepach krysztalow ani zadnych rc praktycznie a jak są to raz na sto sie trafi , bo ja tylko jeden trafilem i cena z przebitką razy dwa.
Jak sprawdzony vendor z naszych partnerskich to raczej nie masz się czego obawiać, paki dolatują i są bezpiecznie zapakowane
ccciiiuuu,
Oj byś się zdziwił. Pamiętaj, że to chlor - toksyczny i trujący chlor. To na pewno nie jest bezpieczna substancja. Może tak to wygląda, ale 3cmc to jeden z najbardziej ryjących, neurotoksycznych i trujących RC i dodatkowo o wyraźnych właściwościach żrących. Jest cała masa lepszych substancji od tego neurotoksycznego, trującego badziewia. Jak się czasem weźmie trochę to nie zaszkodzi, ale przy uzależnieniu i notorycznym, praktycznie codziennym, ciągłym zażywaniu to jest pełna masakracja, zaoranie układu nerwowego, zidiocenie i zwarzywienie.
Oj byś się zdziwił. Pamiętaj, że to chlor - toksyczny i trujący chlor. To na pewno nie jest bezpieczna substancja. Może tak to wygląda, ale 3cmc to jeden z najbardziej ryjących, neurotoksycznych i trujących RC i dodatkowo o wyraźnych właściwościach żrących. Jest cała masa lepszych substancji od tego neurotoksycznego, trującego badziewia. Jak się czasem weźmie trochę to nie zaszkodzi, ale przy uzależnieniu i notorycznym, praktycznie codziennym, ciągłym zażywaniu to jest pełna masakracja, zaoranie układu nerwowego, zidiocenie i zwarzywienie.