Latest post of the previous page:
Pobożne życzenie ale.. Hexen a czy będzie w igłach czy w pudrze to już mało wazneWHAT PRODUCTS WOULD YOU LIKE TO SEE ON OUR? SHOP?
Shop Profile: blacksheeping
WHAT PRODUCTS WOULD YOU LIKE TO SEE ON OUR? SHOP?
o boze, ze nie pomyslalem wczesniej 2cb, ale nie muche tylko 2cb. 3mec, a jak jest sposobnosc to 4mec tez sweetasnie 
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
2cb ale bez muchy w nazwie to by bylo cos. 4mec, 4emc moze

Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
2cb ale bez muchy w nazwie to by bylo cos. 4mec, 4emc moze

Racja, tym bardziej fajnie jakby to nie był analog to odrazu bym brał nawet w ciemno

taka szansa na a-pvp jak na mdpv czy mefedron 
Może jakieś kanna do oferty lub gotowe maczany na kanna?

Może jakieś kanna do oferty lub gotowe maczany na kanna?
Kiedy będę gdzieś daleko to wiedz
Że kiedy go nie będzie z tobą będę szedł

Pojawi sie juz niebawem. Chcielibyście również w ofercie zobaczyc sam proch czy tylko gotowe produkty?
Jak dla mnie sam proch, bo mogę różne rzeczy zrobić z takim produktem w prochu i odpowiednio go sobie przygotować według moich uznańblacksheeping wrote: ↑1 year agoPojawi sie juz niebawem. Chcielibyście również w ofercie zobaczyc sam proch czy tylko gotowe produkty?

Okej, a czy chcielibyście zobaczyć polskie zarejestrowane karty sim w cenach o wiele niższych niż u konkurencji? Jest zapotrzebowanie na karty sim?
Jest i to ogromne 👌 Nie wiem jak u innych.blacksheeping wrote: ↑1 year agoOkej, a czy chcielibyście zobaczyć polskie zarejestrowane karty sim w cenach o wiele niższych niż u konkurencji? Jest zapotrzebowanie na karty sim?
Szkoda że 4-MMC w Krysztale nie masz.
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
Jak najbardziej bracie karty sim powinny ci isc jak cieple buleczki. Ja akurat mam zapas pare kart ale na pewno ludzie sie skusza.blacksheeping wrote: ↑1 year agoOkej, a czy chcielibyście zobaczyć polskie zarejestrowane karty sim w cenach o wiele niższych niż u konkurencji? Jest zapotrzebowanie na karty sim?
Beda zwolennicy prochu i gotowych maczan. Ja nigdy nie gotowalem dlatego wole gotowa maczane. Mysle ze i to i to by sie sprzedawalo dobrzeblacksheeping wrote: ↑1 year agoPojawi sie juz niebawem. Chcielibyście również w ofercie zobaczyc sam proch czy tylko gotowe produkty?

Dodano po 56 sekundach:
Nigdy 4mmc w krysztale nie bylo z tego co kojarze nawet 4mec nie byl w krysztale ale moze sie myle

Kiedy będę gdzieś daleko to wiedz