Latest post of the previous page:
Można się wspomagać suplementacją, lecz najlepszym wyjściem będzie badanie odczynników raz na jakiś czas - tak, aby nie oddziaływać destruktywnie na nasz organizm, i żeby nie trzeba było potem "naprawiać" zbyt mocnych ubytków po zabawie z RC. A więc wszystko z głową wariaty. Ja zawsze uzupełniam po badaniach - witaminy, i elektrolity. Takie totalne podstawy - ale dopamina już się tak łatwo nie uzupełnia, potrzeba jej czasu. Więc przede wszystkim przerwa od zabawy jest tutaj najlepszym lekarstwem.What to eat to detox body from RC influence?
What to eat to detox body from RC influence?
To podstawa akurat.BendfellsTM wrote: ↑1 year agoWięc przede wszystkim przerwa od zabawy jest tutaj najlepszym lekarstwem.
Dokladnie te wszystkie suple i metody to są tylko po to aby skrocic czas cierpienia i je zmniejszyć a wszystko zależy od tego jak grubo lecimy i jak czesto lecimy i czy procz lecenia jest praca, sport itp. czy jest tylko lecenie i granie na kompieBendfellsTM wrote: ↑1 year agoMożna się wspomagać suplementacją, lecz najlepszym wyjściem będzie badanie odczynników raz na jakiś czas - tak, aby nie oddziaływać destruktywnie na nasz organizm, i żeby nie trzeba było potem "naprawiać" zbyt mocnych ubytków po zabawie z RC. A więc wszystko z głową wariaty. Ja zawsze uzupełniam po badaniach - witaminy, i elektrolity. Takie totalne podstawy - ale dopamina już się tak łatwo nie uzupełnia, potrzeba jej czasu. Więc przede wszystkim przerwa od zabawy jest tutaj najlepszym lekarstwem.
Ktoś wspominał o basenie i saunie. O ile basen można podciagnąć pod sport to sauna dla wytyranego organizmu nie jest najbezpieczniejszym rozwiązaniem. Suplementuje i ja sam, ale z reguły preparaty o największej przyswajalności makro i mikro elementów. Głównie apteczne produkty lub te dla tych co uprawiają sport wyczynowo. Do tego dieta najlepiej tzw. śródziemnomorska.
Dokładnie organizm już i tak jest odwodniony po testach wiec wchodzenie do sauny nie jest dobrym pomysłem.
No ale zwykle sporty też odwadniają dlatego trzeba znaleźć taką aktywność przy której bez problemu się nawodnimy
Pływanie xD W razie czego bierzesz wira w kazdej chwili hahaha
Cyberrc2077, Możesz wyjaśnić o co chodzi z tą sodą oczyszczoną? Bo nie bardzo mam zajawke jaki ona może mieć wpływ na oczyszczanie organizmu.
Wyrównuje ph w organiźmie i ma wiele innych xalet, międxy innymi poprawia kondycję. Naleźy ją spoźywać na cxcxo
Aż poszukałem i faktycznie jest na to jakis marterial nawet https://dziecisawazne.pl/6-leczniczych-zastosowan-sody-oczyszczonej/Cyberrc2077 wrote: ↑1 year agoWyrównuje ph w organiźmie i ma wiele innych xalet, międxy innymi poprawia kondycję. Naleźy ją spoźywać na cxcxo
ale numer z ta soda oczyszczona, chyba warto sprobowac
Kurde powiem Wam że sprobuje nastepnym razem ten patent z sodą