Latest post of the previous page:
Kurde powiem Wam że sprobuje nastepnym razem ten patent z sodąWhat to eat to detox body from RC influence?
What to eat to detox body from RC influence?
Obajrzałem ten materiał, polecam wszystkim dobry film
Tez obejrzalem dobvrze wiedziec ze soda ma takie wlasciwosci zdrowotne
Ja tam sody zawsze uzywalem do usuwania trudnych zabrudzen, a tu prosze ile ma pozytywow dla zdrowia
U mnie tak samo rodzice używają z octem. Chyba nie ma silniejszego srodka
A ile waszym zdaniem trwa to całe płukanie organizmu ?
Więcej syfu jest w jedzeniu, które ludzie jedzą każdego dnia.
Żeby organizm się zregenerował najlepszy jest sen.
Multiwitamina + probiotyki z apteki a jeżeli chodzi o jedzenie to np. brązowy ryż jest dobry. Wrzucasz do garnka na 40 minut żeby się ugotował i w chwile organizm powinien się lepiej czuć.
Z RC znam się długo i prawda jest taka że dużo bardziej szkodzi alkohol i papierosy niż RC.
Multiwitamina + probiotyki z apteki a jeżeli chodzi o jedzenie to np. brązowy ryż jest dobry. Wrzucasz do garnka na 40 minut żeby się ugotował i w chwile organizm powinien się lepiej czuć.
Z RC znam się długo i prawda jest taka że dużo bardziej szkodzi alkohol i papierosy niż RC.
Dlatego trzeba jeść jak najmniej przetworzonego jedzenia.
U mnie zaraz nieprzetworzone wigilijne pierozki od babci, barszczyk i wszystko bedzie wyzera taka ze sobie nie wybrazacie jak najlepiej w tym miesiacu wyplukac organizm z dragow to nie klocic sie z rodzina i z nimi swietowac
Nie mogę się zgodzić, że alkohol bardziej szkodzi niż RC. Wiadomo, że ilość zażytej substancji tworzy negatywny wpływ, jak i trucizne - a że RC ma to do siebie, że co chwile się je aplikuje ze względu na krótki czas działania, to jasne jest że co chwile wchłaniamy trutkę, która opustosza nasz organizm z witamin, elektrolitów, i wielu innych składników.Only Perfect wrote: ↑1 year agoA ile waszym zdaniem trwa to całe płukanie organizmu ?
Pamiętajcie że euforyki wypłukują wasze zapasy dopaminy. Możecie suplementować się elektrolitami, witaminami, magnezem, i jeszcze chu* wie czym, ale dopamina potrzebuje czasu żeby się zregenerować. To samo z serotoniną. Jak przegniemy, lub polecimy w kilkudniowy ciąg, to nie ma nawet co liczyć że chodź by najlepsza suplementacja postawi nas na nogi momentalnie. Wiadomo - witaminy, aminokwasy, sen, i elektrolity pomagają, ale nasza psychika nie jest tak łatwa to przywrócenia do pierwotnego stanu. Na to potrzeba przede wszystkim czasu, nie uzupełnimy tych braków poprzez jakąkolwiek suplementacje(poza kilkoma wyjątkami, chodź to i również wymaga czasu). Najlepiej po prostu nie przeginać. Łatwo powiedzieć, ale jednak taka jest prawda. I im dłuższy ciąg, tym zawsze będą skutki uboczne coraz większe. Także dbajcie o siebie Panowie i Panie. Trzeba zdawać sobie sprawę, z destrukcji organizmu, przez nasz lubiany "sport ekstremalny"
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Jak szukacie zajebistych elektrolitów to polecam Dicodral 60 z apteki. W wersji szpitalnej występuje w kroplówkach.