Latest post of the previous page:
RC_inside, ale to co mowisz jest tez normalnie do rozpuyszczania? Kroplowy sobie sam raczej nie podam bojee sie igieł
W wersji cywilnej tak są w mosznowych woreczkach, takich saszetkach. W wersji szpitalnej w takich dużych kroplówkach.
Zaciekawiło mnie to.
Pewnie że tak ale czasami warto się wspomóc
Nowy Rokblacked_out wrote: ↑2 years agoWitajcie dopki!
Przygotowywuję się małymi kroczkami do kompletnego rzucenia RCków (od nowego roku w pełni, narazie zmniejszam częstotliwość badań do jak najmniejszego minimum i idzie mi to bardzo dobrze) i chciałbym się dowiedzieć na przyszłość, co spożywać w tym suplementy czy leki aby kompletnie wypłukać organizm ze szkodliwych metabolitów itp. różnych RC. Aktualnie spożywam w większości beta-ketony - głównie 3-CMC, 4-MMC z ciemnej strony neta, czasem jakiś HEX-EN wleci i to wszystko. Poprostu chciałbym mieć później pewność, że pomogłem organizmowi w pełni pozbyć się syfów po zmetabolizowaniu chemii i jej wydaleniu do zera.
Pozdrawiam i licze na jakieś sensowne odpowiedzi![]()
Dokladnie najlepiej miec dobra diete a suplementami wspomoc sie tam gdzie niedobory. Warto robic sobie co jakis czas badania krwi zeby wiedziec co i jak
A to fakt ja też polecam, jakiś czas temu robiłem i tam wyszło kilka złych rzeczy. Polecam się badać systematycznie
tylko uwaga jak ktoś ma kłopot z pikawą i ogólnie układem krążenia- sauna obciąża- lepiej w dni beztreningowe [a nie sauna po siłce np]