Where can I buy 4F-MPH?
Where can I buy 4F-MPH?
(Cześć wszystkim! To mój pierwszy post, miło mi u Was gościć )
Chciałbym zapytać o sklep z najszybszą wysyłką 4F-MPH. Długo stosowałem metylofenidat do pracy, ale chory na ADD, który mi sprzedawał (bagatela 400zł za pakę) wyjechał i szukam czegoś na zastępstwo.
Dodatkowo, czy polecacie to zamiast MPH? Podobno działa mocniej.
Pozdrówki
Chciałbym zapytać o sklep z najszybszą wysyłką 4F-MPH. Długo stosowałem metylofenidat do pracy, ale chory na ADD, który mi sprzedawał (bagatela 400zł za pakę) wyjechał i szukam czegoś na zastępstwo.
Dodatkowo, czy polecacie to zamiast MPH? Podobno działa mocniej.
Pozdrówki
Where can I buy 4F-MPH?
Witam na forum
Z partnerskich vendorow dostepne jedynie u Predatora (kliknij baner).
Z poza dzialu nie mozna na forum promowac, ale itak nawet nie znam innego co by to posiadal.
Nie wiem jak jest teraz z jakoscia, moze napisz w temacie i jak ktos ostatnio bral to odpisze.
Wczesniej mial mocny sort, ale powinno byc ok, a ten sklep napewno nie wysle Ci jakiegos nieaktywnego shitu.
Z ciekawosci zamowie na sprobowanie, to jak dojdzie moge Ci dac znac.
Poza tym maja 4F-EPH, ale nie mam pojecia o tym skladniku.
Moze 3fpm? Krotsze oraz nieco inne dzialanie od 4f-mph, lecz oralnie tez sie do pracy nadaje i to napewno jest prima sort, bo niedawno bralem.
Pozdro.
Z partnerskich vendorow dostepne jedynie u Predatora (kliknij baner).
Z poza dzialu nie mozna na forum promowac, ale itak nawet nie znam innego co by to posiadal.
Nie wiem jak jest teraz z jakoscia, moze napisz w temacie i jak ktos ostatnio bral to odpisze.
Wczesniej mial mocny sort, ale powinno byc ok, a ten sklep napewno nie wysle Ci jakiegos nieaktywnego shitu.
Z ciekawosci zamowie na sprobowanie, to jak dojdzie moge Ci dac znac.
Poza tym maja 4F-EPH, ale nie mam pojecia o tym skladniku.
Moze 3fpm? Krotsze oraz nieco inne dzialanie od 4f-mph, lecz oralnie tez sie do pracy nadaje i to napewno jest prima sort, bo niedawno bralem.
Pozdro.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Where can I buy 4F-MPH?
Fenidaty to jedyne stymulanty które w moich oczach mają jakikolwiek potencjał rekreacyjny więc często się za nimi rozglądam...
4F-MPH z "Polskich" vendorów ma tylko i wyłącznie Predator.
Where can I buy 4F-MPH?
NieZwyczajnie, tez sie dziwilem jak walnalem kreske. Pisali ze nierekreacyjne, a ja fruwam jak po koce Jednak bardzo latwo przesadzic, szczegolnie jak sie wrzuca do gornej szuflady w pralce
Where can I buy 4F-MPH?
Dlatego najlepszy. Do. Rekreacji jest 4mmph tylko niesetety od. Lat u Nas. Niedostepne no I jest mniej ekonomiczne ale bardziej niz koks.
Where can I buy 4F-MPH?
4F-MPH od preda jest 4F-PVP, które robi gówno. Najlepszi 4F-MPH które mialem bylo od legalchem.
https://sin.org.pl/2017/07/04/uwaga-4f-php-i-prekursory-w-4f-mph-z-predator-rc-nl/
https://sin.org.pl/2017/07/04/uwaga-4f-php-i-prekursory-w-4f-mph-z-predator-rc-nl/
Where can I buy 4F-MPH?
Wykazali 4f-php, ale zapewniam ze sort sprzed miesiaca tym nie byl, bo dzialanie zdecydowanie dluzsze niz 4h.
A dzialal ok, ciezko stwierdzic bo tolerka wyrobiona, ale podobnie robil jak kiedys sort legala.
A dzialal ok, ciezko stwierdzic bo tolerka wyrobiona, ale podobnie robil jak kiedys sort legala.