Latest post of the previous page:
VudooooUuuBuuu, Potwierdzam git sort Analog MefedronWhere to buy the best euphoric research chemicals at the moment?
Where to buy the best euphoric research chemicals at the moment?
sandheavens 3 cmc Cristal i 4 cmc Bounty
Będzie dobre
Gdzie kupić 50g Zajebistego 3-cmc , i najlepiej jeszcze do tego 4-cmc przelewem bankowym ? za mniej niz 1000zL ? jest taka opcja wogóle ?
Za mniej niż 1000zł myślę, że wykonalne, ale przelewem to już może być ciężej. Niektórzy V. oferują płatność przelewem dla zaufanych klientów (np. Mefisto, dla klientów, którzy wykonali przynajmniej 5 transakcji BTC, ale o szczegóły pytaj konkretnych sprzedawców przez e-mail.MimoKozak777 wrote: ↑2 years agoGdzie kupić 50g Zajebistego 3-cmc , i najlepiej jeszcze do tego 4-cmc przelewem bankowym ? za mniej niz 1000zL ? jest taka opcja wogóle ?
Czytam najlepszy analog, najlepszy syntetyk, gdzie znajdę informację czym to się różni?
To ja też z chęcią zapytam, bo dawno nikt się nie wypowiadał na temat co tam nowego (i najlepiej gdzie) euforycznego można ogarnac u V. Planuję na początek jakieś 25/50g eufo - tylko sprawdzone i aktualne, bo co mi po sorcie z przed pół roku. Bo to co się teraz dzieje u lokalsow to jakaś kpina, normalnie już pomijam windowanie cen - bo wojna, bo coś tam, ale jakość to jest dopiero katastrofa, jakieś zżółknięte, albo inne kupsko. Trzeba chyba wrocic do zaopatrzenia się samemu, dlatego chciałbym zapytać forumowiczów w temacie euforykow dostępnych u V na tą chwilę, chciałem jutro zamowic, co by na święta już być zaopatrzonym. Pozdro
Gdzie teraz można kupić dobre 4CMC? U większości V jest out of stock albo w ogóle nie ma w ofercie.
Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?
Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?
U sanda i mefiego te 2 sklepy mam sprawdzone i w chuja nie leca
Gdzie najlepsze 3cmc na stanie ?
TriZassysoChlorozaurus rex gad jak się uda zasypia w dzień ale czai się nocą
Widzę że takie dobre że nawet nie ma kto odpisać xD
TriZassysoChlorozaurus rex gad jak się uda zasypia w dzień ale czai się nocą
Chciał bym syntetyczna kokainę co wybrać? Pomoże ktoś żeby wziąść coś dobrego?
Testuje od sandheavens, Cristala, i wstępny badanie pokazuje ze świetny temat, eufo/speed idealnie wyrównane!
Dodano po 15 minutach 51 sekundach:
Obszerniejsze opinie/informacje niebawem.
Dodano po 6 godzinach 43 minutach 54 sekundach:
Sprawdź ChemCentrum, ich produkt zbiera pochlebne opinie.
Nic o nas bez nas.
u mefisto moim zdaniem jest bardzo dobre miałem po nim błogostan ale to ja bo od dłuższego czasu nie waliłem rc,ków dlatego na mnie tak zadziało i znowu się wkręciłem w te zabawki xd
Kra krę mija. Lis ma norę, kret ma ryja. Idę i nos trę. Omijam tę krę. Nie idę tym torem, bo tu lis ma norę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.