Latest post of the previous page:
Polecam kanna od pana Predatora, ChemCloud, LegalChem.Where to buy the best herbal blends, fake weed and fake hash at the moment?
- Status:
- Status:
Where to buy the best herbal blends, fake weed and fake hash at the moment?
Chodzilo mi o wysylke itd. "pyszneda"?
mam 25 g fakehasu na pozbycie sie i 200 etizolamu jak ktos chetny po dobrej promocji
"Sam decydujesz o tym co robisz,
Ty ponosisz konsekwencje za swoje czyny,
Zastanów się dwa razy za nim podejmiesz nie przemyślana decyzję..."
- Status:
animeversa
Mógłbyś zapodac link do tematu. Albo pisz na pv
Mógłbyś zapodac link do tematu. Albo pisz na pv
Jak dla mnie aktualnie najlepsza maczanka to Magic tree
Zgadzam się z powyższą opinią, na tę chwilę najlepsza maczanka na rynku
dawidben, gdzie szukac kolego tego magicznego drzewa ? :] wczesniej chodziłem do lasu poogladac "szopy" ale ostatnio od miesiaca niemoge sie z nimi dogadac
yogi, u Gustawa jak niewiesz gdzie to pewnie nie masz konta a rejestracja zamknieta.
Potwierdzam MT ma moc nawet za duza ,jesli sie nie ma tolerki. Nabita dupka lufki czysta i wystarczylo przylozyc ogien i sciagnac jakies opary bo nawet buszkiem to ciezko nazwac zeby uwalic sie do granic kary przy przepaleniu mocno psychodeliczna czas dzialania 20-30 min . Jakbym niebyl kanna cpunem i nieprzerobil duzo tych goowien to powaznie bym sie przestraszyl. 10 paczuszek MT wystarczylo mi na 2 tygodnie ciaglego jarania pod koniec doszedlem do pol dupki na raz przetrzymanej w plucach a i tak czasem bylo srogo , ale ja tak lubie
Potwierdzam MT ma moc nawet za duza ,jesli sie nie ma tolerki. Nabita dupka lufki czysta i wystarczylo przylozyc ogien i sciagnac jakies opary bo nawet buszkiem to ciezko nazwac zeby uwalic sie do granic kary przy przepaleniu mocno psychodeliczna czas dzialania 20-30 min . Jakbym niebyl kanna cpunem i nieprzerobil duzo tych goowien to powaznie bym sie przestraszyl. 10 paczuszek MT wystarczylo mi na 2 tygodnie ciaglego jarania pod koniec doszedlem do pol dupki na raz przetrzymanej w plucach a i tak czasem bylo srogo , ale ja tak lubie
Jakistamtyp, fakt niemam.konta.u niego.i.Nawet.nie.wiem.gdzie takowe.założyć.więc.zielonego pojęcia.mniemam.skąd.wziasc.M Three /( nie moge wysylac pw na forum :/
yogi, temat tego sklepu na forum https://dopek.eu/t%2Ani%2A.c%2A-t4729s180.html#p110224 do rozszyfrowania moze ci sie przydac ze ukrainskie prostytutki miewaja takie imie. Maila ci niepodam , jak ci sie uda rozszyfrowac obserwuj strone moze otworzy rejestracje.
Ten Miły pan już pewnie nie wznowi rejestracji jak dla mnie ok. Bo mniejsza szansa na przypał. A jak ktoś ma już swoich stałych bywalców to po co robić sobie jakiś problem. Więc nic z tym raczej nie zrobisz musisz szukać dalej.
Jakistamtyp, dzieki Mordeczko. Fakt Pan G nie przyjmuje puki.co.nowych. matex, dziekoweczka za wiadomosc niestety nie moge jeszcze odp na.wiadomości.także prosiłbym.Cię o jeszcze.jedna.wiadomosc PN abym mógł jakoś.Ci odpisac Pozdrawiam Panowie