Latest post of the previous page:
Tracer, to rzeczywiscie jak nie uzywasz tylko puszczasz ten syf dalej to ciebie nie trzeba mierzyc jego miarka tylko jeszcze gorsza bo jestes znacznie wiekszym szkodnikiem niz uzytkownik tego bo uzytkownik szkodzi sam sobie a ty szkodzisz tylko innymWhere to get kanna currently.
Where to get kanna currently.
KotPerski, Po pierwsze, czy sklepy wciskają coś komuś na siłę, masz wybór. Po drugie, służę pomocą dla moich szczurów by nie przepłacaly za gotowy produkt. 100g gotowca 2.5 tys $ a 1kg prekursora 2.8 tys $
Jestem zbawicielem w tych trudnych czasach
Elo
Jestem zbawicielem w tych trudnych czasach
Elo
Jestes smieciem a nie zbawicielem piszac ze trzeba byc jebnietym zeby tego uzywac i jedncozesnie sammeu na tym zarabiajac pies cie jebal trucicielu
KotPerski, Ty już dawno osiągnąłeś jakieś maksimum pociskania innym...
Biznes is biznes. Nikt nikomu nie broni poszukać w necie informacji jak, gdzie i co ogarnąć.
zadnesyntetyki jedynie naturka
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Ja mało jaram jak już się zdarzy to wieczorkiem przed snem lub jak znajomi wpadną ale syntetycznego bym nawet nie myślał ruszyć
Do tej pory też miałem zdanie ale ciekawi mnie ten speedy smoke ;p
Jak Cię ciekawi to przetestuj. Po prostu podejdź z szacunkiem do tej substancji bo to może się okazać mocne cholerstwo. Ktoś tam pisał w innym dziale by wziąć sobie ze dwa małe buszki i powinno być ok byleby nie przegiąć bo może pokarać.
A co macie w ogóle na myśli, że palenie speeduje? Cos jak dobra sativa czy bardziej jak dopamina w rc?
Też mnie to ciekawi. ;d Jak do tej paliłem tylko normalny grass, i nie znam takiego efektu działania. No chyba ze jakaś sativka ale to też nie jest jakiś speed niczym rc.
Skąd teraz dobre i aktywne canna zamówić? 5cl czy ad butanica zamówić?
Siema mordy skad teraz aktywna kanne ? Na stronach jest czy vendora osobiscie pytac .