Latest post of the previous page:
Bestchem ma coś takiego jak fake mj na fajnym podkładzie ale nie wiem czy mają na stanie. Musisz poczekać kolegoWhere to shop research chemicals now?
Where to shop research chemicals now?
Witam czy ktoś mógł by polecić jakiś sklep myslalem o predatorze , jeszcze małe pytanie czy ktos sie orientuje jak to jest z przelewem można robic przez poczte czy tylko konto bankowe ?
4 cmc moon rock co o tym myslicie .
4 cmc moon rock co o tym myslicie .
Polecam atomchem. Expres dostawa, goog quality no i sporo dorzucaja
Atom hojny to prawda, złego słowa powiedzieć nie można. Po dzisiejszych testach jeszcze pewnie bardziej go pochwale
Ale ogólnie wszystkie sklepy trzymają na forum poziom tylko z vipami coś kiepski kontakt ostatnio widać że ostry kocioł mają.
Ale ogólnie wszystkie sklepy trzymają na forum poziom tylko z vipami coś kiepski kontakt ostatnio widać że ostry kocioł mają.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
olivvierr007 najlepiej przez btc płatność, najbezpieczniej. Ewentualnie ten przelew z poczty ale nie wiem czy można bo nigdy tam tak nie płaciłem. 4-cmc moon rocks jak najbardziej daje radę, ale to transparent teraz co jest na promocji powinno być lepsze ciut https://dopek.eu/predator-rc-nl-opinie-o-sklepie-t188s720.html#p13774
Zależy też dla kogo oczywiście bo jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki jak tu jeden vendoza się wypowiadał.
Ogólnie też u predzia na dniach ma wrócić 3-cmc ice który ci najbardziej polecam.
Zależy też dla kogo oczywiście bo jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki jak tu jeden vendoza się wypowiadał.
Ogólnie też u predzia na dniach ma wrócić 3-cmc ice który ci najbardziej polecam.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Teraz najlepszy okres mają Święta Sylwek same balety
"Narkotyki nie są złe tylko ludzie po nich ,którzy odkryli swoje ukryte oblicza"
Wszystkie moje wpisy sa wymyślone . Pisane dla beki pod wpływem legalnych używek w kraju w którym przebywam
Wszystkie moje wpisy sa wymyślone . Pisane dla beki pod wpływem legalnych używek w kraju w którym przebywam
Witam, poproszę o jakieś info o zaufanych sklepach?Byle nie Bestchem.nl bo od nich 3 tygodnie realizowane jest zamówienie! Więc coś sensownego. Pozdrawiam
Nie czekaj, pora nigdy nie będzie idealna.
Jedwabny, posiada reklamę na forum. Jak dla mnie konkret.saszka185 wrote:Witam, poproszę o jakieś info o zaufanych sklepach?Byle nie Bestchem.nl bo od nich 3 tygodnie realizowane jest zamówienie! Więc coś sensownego. Pozdrawiam
saszka185 wszyscy mają opóźnienia teraz za dużo zamówionych paczek i za mało rąk do pracy. Chyba tylko lab24 teraz mają instant kontakt i wysyłkę, może jeszcze jedwabny. U lab masz nowe 4cmc cristal polecam
Super dziękuję za info, opóźnienie spoko zgadza się ale brak odpowiedzi na pytanie to już lipa totalna! Najpierw mnie przeoczono po moich wpisach sprawdzono i przeproszono a tydzień po zrealizowano moje zamówienie ale nie spotkałem się z tym by jaki kolwiek listonosz leciał dwa tygodnie.... A teraz już nawet skomentować nie mogę ich sklepu a admin milczy dlaczego?? Bo wyskakuje mi error a tam nie chodzi o jakieś 50zl.Dlatego pytam o zaufanych vendorow.
Jeszcze raz dziękuję i Szczęśliwego Nowego Roku.
Jeszcze raz dziękuję i Szczęśliwego Nowego Roku.
Nie czekaj, pora nigdy nie będzie idealna.
Potwierdzam, z Lab24 jest kontakt ::) ale inni milczą... Niestety tak jak piszesz, za dużo zamówień za mało rąk do pracy. Mam nadzieję, że w Nowym Roku ogarną zaległe tematy, bo w przeciwnym wypadku po prostu niektórzy stracą wielu klientów, zaufanie i dobrą opinie.Hennessy wrote: wszyscy mają opóźnienia teraz za dużo zamówionych paczek i za mało rąk do pracy. Chyba tylko lab24 teraz mają instant kontakt i wysyłkę, może jeszcze jedwabny. U lab masz nowe 4cmc cristal polecam
Wszystko co piszę chyba mi się śniło... ;)
Polecam wam teraz lab24, 4cmc cristal to przezroczyste jest zajebiste. Playboye to samo, hexa mają super tego iglaka, kości nie sprawdzałem ale też podobno konkret.
I kontakt mega szybki
I kontakt mega szybki
Dzięki o info na temat lab24 Mam nadzieję, że w niedługim czasie napiszę podobną opinię o obecnych sortach:)
Wszystko co piszę chyba mi się śniło... ;)
Demoon juz przecież nie działa
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
ja to wiele sklepów polecam
lab dobry ale bloterkow tam nie ma i trójki dobrej
wszedzie jest cos dobrego takze trzeba wszedzie zalgadac
lab dobry ale bloterkow tam nie ma i trójki dobrej
wszedzie jest cos dobrego takze trzeba wszedzie zalgadac