Wizyta w szpitalu psychiatrycznym konsultacja bez umówienia się i uzyskanie recepty.
Wizyta w szpitalu psychiatrycznym konsultacja bez umówienia się i uzyskanie recepty.
Witam tak jak w temacie. Moja siostrzenica(dziecko) została przyjęta bez umówienia się bo skończył się jej lek(rispolept) pokazano opakowanie leku i bez problemu dostała rispolept. Myślicie że osobę dorosla też przyjmą bez umawiania się pokaże opakowanie i zdjęcie recepty na klomazepam. Powiem że biorę doraźnie mam papiery że choruje na srodmiaszowe zapalenie pęcherza ale w dokumentacji jest napisane żebym przyjmowala amitryptyline ale powiem może że clomazepam przyjmuje doraźnie...nie wiem czy te leki wchodzą w interakcję ze sobą ale chyba nie jak powiem że przyjmuje doraźnie clomazepam ... przejdzie to jak myślicie? Czy powiedzieć że już nie biorę amitryptyline tylko clomazepam...Może ściemnic ze miałam napad padaczkowy i dlatego biorę klony( bo one i powiem że sa na bol neuropatyczny ...CZY nie uwierzą że miałam padaczkę (nie mam zaświadczenie że choruje na padaczkę...ale za to mam zdjęcie recepty na klomazepam. Co myślicie o tym pomyśle? A może teleporada z możliwościA wypisanoe recepty na nfz? Pisza ze jest możliwość skombionować na nfz niby ale chyba gowno prawda bo nie widziałam konsultacji na NFZ trzeba płacić za e recepte...CZY źle szukałam? czy w niektórych teleppradach zwracają pienidze jak lekarz widzi przeciwskazani?
.co myślicie wypali taki plan,albo poprostu pójdę do szpitala psychiatrycznego i mi wypisza? Pójdę na srebrzysko i myślicie że mi przepisze bez kolejek tak jak dziecka,? Jestem na haju ciężko mi się pisze. Jaka jest wasza opinia ? Jechać na srebrzysko czy można wyłudzić e recepte za darmo ...piszą że jest niby na NFZ i prywatnie ale za to wszystko się płaci bo nie widziałam tele wizyty na NFZ
.co myślicie wypali taki plan,albo poprostu pójdę do szpitala psychiatrycznego i mi wypisza? Pójdę na srebrzysko i myślicie że mi przepisze bez kolejek tak jak dziecka,? Jestem na haju ciężko mi się pisze. Jaka jest wasza opinia ? Jechać na srebrzysko czy można wyłudzić e recepte za darmo ...piszą że jest niby na NFZ i prywatnie ale za to wszystko się płaci bo nie widziałam tele wizyty na NFZ
Świetny plan.Zreszta ty innych nie masz
Idź śmiało i niczym się nie przejmuj.
Piotr2k, he he mam zamiar tak zrobić pokazać im paczkę po klonach 2mg...? Strasznie zakochana. Doktor jak byłam w przychodni wypisal 2 razy 0,5mg ale prosiłam żeby jeszcze 2mg przepisał to przepisał tylko niechętnie...teraz zamawawiq te leki jakaś baba odbiera i mówi żeby lekarz dał mi ta recepte...niestety 1 raz w miesiącu...jak pójdę do szpitala to najgorsze jest to że mam takie zajechane pudełko po klonie 2mg...I pustych klastrów nie mam...myślisz że te 0,5 pokazać też bo na początku tyle brałam a teraz biorę 2mg...może wsadzic blister pustych tabletek które są naprawdę 0,5 myślałam żeby zrobić to tak żeby nie było widać za to blister po 0,5 powycinac żeby nie było widać że to 0.5 żeby myśleli że to 2mg hehe...nie mam też ulotki w lekach bo je wjebalam gdzieś...ale za to mam zdjęcie z recepta na to 2 opak 0.5 I jedną paczke opak 2mg ,ale to tylko zdjęcie sprzed 3 miesięcy gdzieś....powiem że biorę profilaktycznie czy sklamac że 2 razy w domu miałam padaczkę w domu ale to chyba nie przejdzie hehe. Na haju pisze
Tego aż się czytać nie da. Może lepiej nie kombinuj tylko stosuj się do zaleceń lekarza
Mili, mam cichą nadzieję, która umiera wraz z każdym Twoim postem, że trollujesz. Jeśli natomiast tak nie jest, mam wielką nadzieję, że to co piszesz nie jest wynikiem brania tych RC. Z całym szacunkiem, ale naprawdę gdzie Ty masz rozum? Wytrzeźwiej troche, usiądź sobie przy komputerze czy tam innym urządzeniu, z którego korzystasz i przeczytaj sobie na spokojnie te swoje wpisy. Dziewczyno weź Ty się ogarnij, Ty potrzebujesz naprawdę pomocy specjalisty, o ile już nie jest za późno.
Ty nawet nie wyczuwasz sarkazmu, ludzie nie traktują poważnie tego co piszesz. Zamiast ogarniać leki i ćpać do tego, to zrób sobie przerwę od takich rzeczy, bo w zawrotnym tempie tracisz szare komórki.
Ty nawet nie wyczuwasz sarkazmu, ludzie nie traktują poważnie tego co piszesz. Zamiast ogarniać leki i ćpać do tego, to zrób sobie przerwę od takich rzeczy, bo w zawrotnym tempie tracisz szare komórki.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Mili, idź na terapie uzależnień a nie kombinujesz jak ogarnąć mocniejsze leki...ktoś musi Ci to powiedzieć. Jesteś uzależniona! Ogarnij się!
Smith, Mój drogi kolego nie obrazę się na Ciebie mimo że zbyt uprzejmych słów mi nie napisałeś ale...Ty ...Ogólnie Wy w ogóle ogólnie nie wiecie o co w tym wszystkim chodzi !!!!Powiem.wamPiotr2k, że Jak się nafukam to robie się pewniejsze siebie i mam cel : zagrać dobrze jako aktorka i wyłudzić recepty na leki i cieszyć się, ze zwycięstwa...hehe wiem głupie trochę ale czuje ze triumfuje :-)na pierwszej wizycie chyba dobrze zagralam bo lekarz zapisał mi tak jak mówiłam 2mg paka i 2 0.5. Wiecie że prawie całe 2mg mam jeszcze w domu? W ciągu ostatnich dwóch tygodni troszlke mocno pobalowalam to fakt:-) ale wcześniej miałam detoks. Wiecie te recepty to dla mnie jakby medale jak się nafukam haha brzmi paradoksalnie co?? Hehe jestem trochę pokręcona fakt teraz po balowaniu biorę się za siebie i biorę klony ok 1 czy 2 razy w tyg czasem wcale jak nie mogę spać. Wcześniej jak pisałam te posty na doPku nie byłam na krysztale wzięłam se some carispod nie wiem.czy wiecie co to ale działa jak połączenie Barbi z Benzo. Po tym fakt odjebalo mi kompletnie belkoczaca chciałam dostać się do psychiary dobrze że nie trafilamSmith myślę że wiele ludzi jak się nafuka wpada na jakieś szalone pomysły dla mnie to wyludzanie recept to zabawa poprostu:-)mbside, ja nie jestem uzależniona uwierz mi naprawdę bywało że 3 tyg pod rząd nie brałam i nie miałam żadnego zespołu odstawiennego. ..teraz znowu nafukana to znowu klony hehe ale potem odstawiam:-)już wcześniej byłam na detoksoe pomagał Seronil i clomazepam przyjmowała raz czy dwa razy w tyg jak nie mogłam spac:-) ja wiem jak to brać żeby się nie uzależnić:-) Ogólnie moi drodzy użytkownicy przepraszam jeśli was zdenerwowałam. Piotr2k, Ty kolego chyba jesteś najbardziej wyrozumiały. W każdym razie pozdrawiam Was wszystkich,starajcie się ogarniać czysty kryształ i róbcie przerwy!!! Teraz ja muszę wziąć się za siebie i swoje zdrowie..
Bywały chwilę że już nie chciałam.zyc nie wiecie przez co przeszłam i przechodzę....w każdym bądź razie trzymajcie kciuki i ja za was trzymam i życzę wam wszystkiego dobrego. PS Klony uratowaly mnie jak dostałam zespołu serotoninowego postapilam bardzo nieodpowiedzialnie biorąc kryształ jak brałam ten lek już 2 miesiąc i zamiast odstawić na min tydz pominęłam tylko 1 dawkę....myslam że się zagotuje...sorki już nie będę pisać jeśli zanudzam:-) Zdrówka zycze!!
arthache33, not yet you dont understand i have fun but i known when The party is stop! I will have got long detox:-) it is very inportant rest after party and be honest!!i am not addicted you are in mistake!! Best Regards for you:-)
Bywały chwilę że już nie chciałam.zyc nie wiecie przez co przeszłam i przechodzę....w każdym bądź razie trzymajcie kciuki i ja za was trzymam i życzę wam wszystkiego dobrego. PS Klony uratowaly mnie jak dostałam zespołu serotoninowego postapilam bardzo nieodpowiedzialnie biorąc kryształ jak brałam ten lek już 2 miesiąc i zamiast odstawić na min tydz pominęłam tylko 1 dawkę....myslam że się zagotuje...sorki już nie będę pisać jeśli zanudzam:-) Zdrówka zycze!!
arthache33, not yet you dont understand i have fun but i known when The party is stop! I will have got long detox:-) it is very inportant rest after party and be honest!!i am not addicted you are in mistake!! Best Regards for you:-)
Wiadomość moderatora
scalono / merged
I znowu piszesz na pizdzie lepiej się nie kompromituj bardziej bo naprawdę mi Cie trochę szkoda, ale Twoje życie. Miłego wieczoruMili wrote: ↑4 years agoSmith, Mój drogi kolego nie obrazę się na Ciebie mimo że zbyt uprzejmych słów mi nie napisałeś ale...Ty ...Ogólnie Wy w ogóle ogólnie nie wiecie o co w tym wszystkim chodzi !!!!Powiem.wamPiotr2k, że Jak się nafukam to robie się pewniejsze siebie i mam cel : zagrać dobrze jako aktorka i wyłudzić recepty na leki i cieszyć się, ze zwycięstwa...hehe wiem głupie trochę ale czuje ze triumfuje :-)na pierwszej wizycie chyba dobrze zagralam bo lekarz zapisał mi tak jak mówiłam 2mg paka i 2 0.5. Wiecie że prawie całe 2mg mam jeszcze w domu? W ciągu ostatnich dwóch tygodni troszlke mocno pobalowalam to fakt:-) ale wcześniej miałam detoks. Wiecie te recepty to dla mnie jakby medale jak się nafukam haha brzmi paradoksalnie co?? Hehe jestem trochę pokręcona fakt teraz po balowaniu biorę się za siebie i biorę klony ok 1 czy 2 razy w tyg czasem wcale jak nie mogę spać. Wcześniej jak pisałam te posty na doPku nie byłam na krysztale wzięłam se some carispod nie wiem.czy wiecie co to ale działa jak połączenie Barbi z Benzo. Po tym fakt odjebalo mi kompletnie belkoczaca chciałam dostać się do psychiary dobrze że nie trafilamSmith myślę że wiele ludzi jak się nafuka wpada na jakieś szalone pomysły dla mnie to wyludzanie recept to zabawa poprostu:-)mbside, ja nie jestem uzależniona uwierz mi naprawdę bywało że 3 tyg pod rząd nie brałam i nie miałam żadnego zespołu odstawiennego. ..teraz znowu nafukana to znowu klony hehe ale potem odstawiam:-)już wcześniej byłam na detoksoe pomagał Seronil i clomazepam przyjmowała raz czy dwa razy w tyg jak nie mogłam spac:-) ja wiem jak to brać żeby się nie uzależnić:-) Ogólnie moi drodzy użytkownicy przepraszam jeśli was zdenerwowałam. Piotr2k, Ty kolego chyba jesteś najbardziej wyrozumiały. W każdym razie pozdrawiam Was wszystkich,starajcie się ogarniać czysty kryształ i róbcie przerwy!!! Teraz ja muszę wziąć się za siebie i swoje zdrowie..
Mili, nie obraz się ale Ty masz chyba jakieś zaburzenia dysocjalne. Zamiast wyłudzać recepty od psychiatry może po prostu warto z nim szczerze porozmawiać pozdrawiam i życzę mniej postów na bombie
Srebrzysko hm... Oni doskonale wiedzą jak postępują osoby uzależnione i wywęszą takiego na kilometr.
Szybciej Cię przyjmą z zagrożeniem życia niż wypisza benzodiazepiny.
Rispolept jest między innymi na schizofrenie, a przerwanie leczenia wiąże się ze sporym ryzykiem, stąd zapewne wyjątek.
Jak ktoś faktycznie chce pomocy i się leczy to pomogą.
Szpital to nie miejsce na łapanie ćpuńskich recept.
Przede wszystkim bardzo współczuję sytuacji, nie jestem w stanie nic więcej napisać.
Albo zgłosisz się tam sama na pobyt stały albo Cię tam zawiozą i może, jakimś cudem, ktoś ogarnie przymusowe leczenie.
Nie widzę innego wyjścia, przepraszam.
Szybciej Cię przyjmą z zagrożeniem życia niż wypisza benzodiazepiny.
Rispolept jest między innymi na schizofrenie, a przerwanie leczenia wiąże się ze sporym ryzykiem, stąd zapewne wyjątek.
Jak ktoś faktycznie chce pomocy i się leczy to pomogą.
Szpital to nie miejsce na łapanie ćpuńskich recept.
Przede wszystkim bardzo współczuję sytuacji, nie jestem w stanie nic więcej napisać.
Albo zgłosisz się tam sama na pobyt stały albo Cię tam zawiozą i może, jakimś cudem, ktoś ogarnie przymusowe leczenie.
Nie widzę innego wyjścia, przepraszam.
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Piotr2k, Nie wiem może masz racje nie obrażam się na ciebie:-) posty na bani fajniej się pisze ogólnie jestem osobą nieśmiała a kamyczki....otwierają usta:-)
Rathy, Ty też nic nie rozumiesz...przeczytaj dokładnie mój najdłuższy post tutaj:-) ja naprawdę umiem bez. Ty nigdy nic nie bierzesz ? Od Benzo trzymasz się z daleka? Uwierz mi że jak.soe wie jak te leki stosować to się czlkowiek nie uzależni. Ja mam wskazania ,zresztą do stosowania Benzo ale w sporadycznyvh sytuacjach i tak jest...jak.jest jakiś ciąg bo.sa stimy to.zawsze robię detoks!