Wizyta w szpitalu psychiatrycznym konsultacja bez umówienia się i uzyskanie recepty.

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Mili
Narkotykacz
Newbie
Topic author

Wizyta w szpitalu psychiatrycznym konsultacja bez umówienia się i uzyskanie recepty.

Unread post by Mili » 4 years ago

Latest post of the previous page:

Rathy, Ty też nic nie rozumiesz...przeczytaj dokładnie mój najdłuższy post tutaj:-) ja naprawdę umiem bez. Ty nigdy nic nie bierzesz ? Od Benzo trzymasz się z daleka? Uwierz mi że jak.soe wie jak te leki stosować to się czlkowiek nie uzależni. Ja mam wskazania ,zresztą do stosowania Benzo ale w sporadycznyvh sytuacjach i tak jest...jak.jest jakiś ciąg bo.sa stimy to.zawsze robię detoks!

Status:
Psychodeliczna
Ssak
Użytkownik

Unread post by Psychodeliczna » 4 years ago

Polecałabym bardziej ośrodek uzależnień m.ale też dam radę. Co do wypisywania recept polecam raczej prywatnych lekarzy .Dużo jest takich gdzie wypiszą co chcesz tylko trzeba Dobrze znaleźć.dasz za"wizytę więcej" i będzie git. Ale serio pomysl nad sobą i pomyśl czy warto być na wiecznej pizdzie. Świat na trzeźwo też jest do przyjęcia tylko styki trzeba przemienienic