wpadka
wpadka
niuniekxd, Dużo zależy od Ciebie, nie tylko od vendora.
Jeśli trzymasz BHP, nie zamawiasz na swoje dane, numer tel na słupa it'd. To jak najbardziej, nie ma się czym martwić.
Jeśli trzymasz BHP, nie zamawiasz na swoje dane, numer tel na słupa it'd. To jak najbardziej, nie ma się czym martwić.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
wpadka
TusEk, często podróżowałem przez Francję jako kierowca wiec nie do końca pomogę jeśli chodzi o transport pobuliczny jednak dobrego zdania nie mam o francuskich służbach. Belgijskie i francuskie służby są jedne z najbardziej negatywnie nastawionych do nas polakow i chyba całego dla nich "bloku wschodniego" kontrolę są szczegółowe, nie chca rozmawiać w innym języku niż ich, są bezpodstawnie agresywni, przy rutynowej kontroli dra mordy. Serio to chyba ostatni kraj w którym chciałbym mieć jakiekolwiek problemy. Oczywiście możesz spróbować poszukać informacji o legalności danej substancji ale nawet jeśli coś jest względnie tolerowane to już widzę ten problem po znalezieniu samarki z jakaś substancją. Nadzieja tylko, taka że dziś wszyscy bardziej zainteresowani się covid 19
Dla porównania miałem delikatny przypał w DE i Niemcy jak to Niemcy podeszli do tematu służbowo i przepisowo, puścili mnie po opłaceniu kaucji 265 euro i dosłali jeszcze później grzywnę ok 500 euro ale wszystko jak na okoliczności odbyło się w kulturalnej atmosferze we Francji sobie tego nie wyobrażam.
Dla porównania miałem delikatny przypał w DE i Niemcy jak to Niemcy podeszli do tematu służbowo i przepisowo, puścili mnie po opłaceniu kaucji 265 euro i dosłali jeszcze później grzywnę ok 500 euro ale wszystko jak na okoliczności odbyło się w kulturalnej atmosferze we Francji sobie tego nie wyobrażam.
wpadka
TusEk, ja jechałem w styczniu i szczerze powiem na żadnej granicy nie było kontroli co aż mnie zadziwiło ale to jest kwestia indywidualna (szczęście) i tyle później wracałem przez Luksemburg do pl i było to samo zero kontroli ale tak czy inaczej ryzyko zawsze jest tak jak kolega Feszek, piszę Francja to trochę specyficzny kraj po angielsku nie pogadasz z nimi tylko po francusku , może lepiej już było by coś tam zamówić ha pewnego czasu co tydzień pake tam zamawiałem i zawsze było pez problemów, tyle odemnie. Pozdro
wpadka
Mam sprawdzony patent na podróżowanie po EU transportem lądowym z taką ilością, więcej na PW.
Solid State Society
wpadka
TusEk, pamiętając, że i tak nie możesz jako newbie odpowiadać na priv.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
wpadka
Postaram się jutro. Aktualnie przebywam na leczeniu i mam ograniczony dostęp do mediów.
Solid State Society