Zagadkowo, zagadki o narkotykach i nie tylko
Cześć, czołem wczoraj wspólnie z użytkownikiem stare, wpadliśmy na ciekawy pomysł z zagadkami
Otóż wymyślamy zagadki, osoba która odpowie dobrze dostaje punkt reputacji pod postem z odpowiedzią, od osoby która zadawała zagadkę
Ok to ja zacznę : co to jest - nie je, nie pije, nie pali a chodzi i zyje ?
Odrazu polece z drugą : wymień 2 zwierzęta co nie istnieją, a żyją ?
Otóż wymyślamy zagadki, osoba która odpowie dobrze dostaje punkt reputacji pod postem z odpowiedzią, od osoby która zadawała zagadkę
Ok to ja zacznę : co to jest - nie je, nie pije, nie pali a chodzi i zyje ?
Odrazu polece z drugą : wymień 2 zwierzęta co nie istnieją, a żyją ?
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
yalasek, przyjacielu temat z zagadkami najlepiej jest chyba rozwinąć na czacie chociaż tutaj też jest spoko opcja. Nie mniej jednak nie moge rozkminić co to może być, zacznijmy od czegoś prostszego.
Pomarszczony, ma fioletowy język -
PROSIMY O BYCIE UCZCIWYM I NIESPRAWDZANIE ZAGADEK W INTERNECIE NA TYM POLEGA TA ZABAWA!
Pomarszczony, ma fioletowy język -
PROSIMY O BYCIE UCZCIWYM I NIESPRAWDZANIE ZAGADEK W INTERNECIE NA TYM POLEGA TA ZABAWA!
Git to mogę teraz ja ? co to jest metylobenzoiloekgonina?
Heniekmmc, toś teraz dowalił, nie wiem co to może być za wyciąg zdupydomordyzaura zmielony razem z jajami
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
Co to za zwierzę obdarzone głosem, które z rana chodzi na czworaka, w południe na dwóch nogach, a wieczorem na trzech???
„Mądry człowiek uczy się każdego dnia. Głupi wie już wszystko.”
Ona85gw, twoja teściowa XDDDD
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil