Zaginiona paczka

Section dealing with legal issues related to the use of stimulants. Questions about legality and legal status.
Status:
Kawiarnia
Blister
Newbie
Topic author

Zaginiona paczka

Unread post by Kawiarnia » 4 years ago

Witam Panie i Panowie. Potrzebuje Waszej opinii, żeby móc odpowiednio przygotować się na najgorsze, jednak tak bez poorania ;d Zamówiłem bardzo dużą paczkę fake imię i nazwisko, fake adres, ale numer zarejestrowany na słupa, z którego korzystałem jako numeru głównego. Paczka zaginęła w hurtowni i dostałem telefon z zapytaniem co było w tej paczce, bo list przewozowy oderwał się i chcą ją odnaleźć po zawartości. Strata stratą ale najważniejsze jest bezpieczeństwo. Co sądzicie o tej sytuacji? Myślicie, że czeka mnie wizyta chamów?

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zaginiona paczka

Unread post by Boss » 4 years ago

Kawiarnia, hmmm tego nikt nie wie ale moga sprawdzic numer gdzie bylo dzwonione i pisane . wyrzuc karte sim nie trzymaj nic na chacie (wagi samarki rc ,) a bedzie dobrze ,;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Kawiarnia
Blister
Newbie
Topic author

Zaginiona paczka

Boss, w domu zawsze czysto, nic tu nie podpada poza zaszyfrowanymi laptopami :) Karta sim już zniszczona. Dzięki mordeczko za słowa otuchy :D

Status:
OpalonyKrawat
Dyso-sensei
Newbie

Zaginiona paczka

Unread post by OpalonyKrawat » 4 years ago

A powie mi ktoś taka rzecz. Czekam na żółtego przewoźnika z krainy tulipanów.juz 2 tyg idzie i co dziwne tracking ruszył się po 8 dniach postoju . Myślicie że jest to MEEEEGA lag czy ustrzelenie

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zaginiona paczka

W takim razie mozesz spac spokojnie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Haris777
Narkotykacz
Newbie

Zaginiona paczka

Unread post by Haris777 » 4 years ago

Nic nie bedzie,mozesz spac spokojnie. A na chacie ogolnie lepiej nic nie trzymac. Tak zapobiegawczo,lepiej dmuchac na zimne :D

Status:
OpalonyKrawat
Dyso-sensei
Newbie

Zaginiona paczka

Boss, powiedz mi jak paka stała 8 dni bez ruchu i nagle ruszyła się mam na myśli ten sam status ale nowa data. To paka ustrzelona czy dojdzie raczej?

Status:
7thstoreyproj
Sniffiarz
Użytkownik

Zaginiona paczka

Unread post by 7thstoreyproj » 4 years ago

OpalonyKrawat, jak się ruszyła, to jak miała zostać zestrzelona? Jak zawijają paczkę, to masz informację, że jest zawinięta.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zaginiona paczka

OpalonyKrawat, leci do ciebie ;)

Status:
OpalonyKrawat
Dyso-sensei
Newbie

Zaginiona paczka

7thstoreyproj, pytam bo 19 dni już idzie i nie może dotrzeć

Status:
7thstoreyproj
Sniffiarz
Użytkownik

Zaginiona paczka

Unread post by 7thstoreyproj » 4 years ago

OpalonyKrawat, jeśli to paczka od r****.** to u nich to ostatnio normalne, z tego co można wyczytać. :) Leci do ciebie, nie ma co się martwić.

Status:
OpalonyKrawat
Dyso-sensei
Newbie

Zaginiona paczka

7thstoreyproj, paka od preda. Alarm odwołany po tylu dniach dotarła do ************ xd

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

Zaginiona paczka

Unread post by mbside » 4 years ago

Jak już pisałem na czacie, moja obecna była dostała wezwanie za sample od funkiego :D jeszcze jebana mówi że nie pamięta, ze chciała je na swój adres :D

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zaginiona paczka

OpalonyKrawat, to dobra wiadomosc ;)
mbside wrote:
4 years ago
Jak już pisałem na czacie, moja obecna była dostała wezwanie za sample od funkiego :D jeszcze jebana mówi że nie pamięta, ze chciała je na swój adres :D

Status:
Kawiarnia
Blister
Newbie
Topic author

Zaginiona paczka

Paczka na 99% została zagubiona, a nie ustrzelona. Teraz walczę z tą firmą przewozową o potwierdzenie zagubienia, żeby vendor mógł mi wysłać reship. Muszę czekać 30 dni :evil: