Zaginiona paczka
Zaginiona paczka
Witam Panie i Panowie. Potrzebuje Waszej opinii, żeby móc odpowiednio przygotować się na najgorsze, jednak tak bez poorania ;d Zamówiłem bardzo dużą paczkę fake imię i nazwisko, fake adres, ale numer zarejestrowany na słupa, z którego korzystałem jako numeru głównego. Paczka zaginęła w hurtowni i dostałem telefon z zapytaniem co było w tej paczce, bo list przewozowy oderwał się i chcą ją odnaleźć po zawartości. Strata stratą ale najważniejsze jest bezpieczeństwo. Co sądzicie o tej sytuacji? Myślicie, że czeka mnie wizyta chamów?
Zaginiona paczka
Kawiarnia, hmmm tego nikt nie wie ale moga sprawdzic numer gdzie bylo dzwonione i pisane . wyrzuc karte sim nie trzymaj nic na chacie (wagi samarki rc ,) a bedzie dobrze ,;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Zaginiona paczka
A powie mi ktoś taka rzecz. Czekam na żółtego przewoźnika z krainy tulipanów.juz 2 tyg idzie i co dziwne tracking ruszył się po 8 dniach postoju . Myślicie że jest to MEEEEGA lag czy ustrzelenie
Zaginiona paczka
W takim razie mozesz spac spokojnie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Zaginiona paczka
Nic nie bedzie,mozesz spac spokojnie. A na chacie ogolnie lepiej nic nie trzymac. Tak zapobiegawczo,lepiej dmuchac na zimne

Zaginiona paczka
OpalonyKrawat, jak się ruszyła, to jak miała zostać zestrzelona? Jak zawijają paczkę, to masz informację, że jest zawinięta.
Zaginiona paczka
OpalonyKrawat, leci do ciebie

Zaginiona paczka
OpalonyKrawat, jeśli to paczka od r****.** to u nich to ostatnio normalne, z tego co można wyczytać.
Leci do ciebie, nie ma co się martwić.

Zaginiona paczka
7thstoreyproj, paka od preda. Alarm odwołany po tylu dniach dotarła do ************ xd
Zaginiona paczka
Jak już pisałem na czacie, moja obecna była dostała wezwanie za sample od funkiego
jeszcze jebana mówi że nie pamięta, ze chciała je na swój adres

Zaginiona paczka
Zaginiona paczka
Paczka na 99% została zagubiona, a nie ustrzelona. Teraz walczę z tą firmą przewozową o potwierdzenie zagubienia, żeby vendor mógł mi wysłać reship. Muszę czekać 30 dni