Zamawianie do 10g bhp to tylko zmyslona historyjka

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
pannaAnna
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by pannaAnna » 3 years ago

Latest post of the previous page:

Feszek wrote:
3 years ago
pannaAnna wrote:
3 years ago
Laska, zakładasz maila na VPN'ie
Kupujesz kartę do fona którą rejestruje Ci żul z głównej ulicy w zamian za ćwiartkę wódki.

Zamawiasz paczki na pick up na imię i nazwisko randomowo wygenerowane w generatorze imion.

Jak będzie im brakowało dwóch ćpunów w miesiącu do premii to Cię udupią i za narkotyki i za fałszywe zeznania xD
I nie wiem co brałaś ale zmniejsz dawkę xD
pierdolnie idź i mi zarejestruj kartę na słupa za ćwiartkę a odeśle Ci razy 2x.

Żule albo nie mają dowodu albo nie są tak głupi choć zazwyczaj wersja pierwsza.

Natomiast można z neta ogarnąć kartę za 40-50zl

Co do BHP nawet jak mają dowody w postaci przelewów czy potwierdzeń odbioru zawsze należy się wypierać że nie były to żadne narkotyki i to oni muszą zebrać materiał dowodowy że jednak były. Każda papuga Was z tego wybroni jeśli nie znajdą nic przy Was.

Więc czysta chata to zawsze priorytet.
Nie wiem skąd Ty masz tych żuli, do rejestracji nie trzeba dowodu a sam PESEL,
Ponadto, nie raz gadałam z takimi co kurwili że to już któryś raz jak byli na policji po robili za słupa przy sprzedaży kradzionych fantów i różne takie xD
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż
.

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

Unread post by Feszek » 3 years ago

pannaAnna, sam PESEL 😂 chyba jak znasz sprzedawcę. No czekam na tą kartę płace w btc x 2

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie

Unread post by Kamilwajha » 3 years ago

Mili, nie chcialbym byc twoim chlopem/bylym... jeszcze jakiegos bogu ducha chlopa pogrążysz.

Dodano po 6 minutach 10 sekundach:
Ile ty masz lat w ogole, takie rzeczy pisac i wymyslac... zatkalo mnie doslownie.
Edit: przeczytalem caly watek jeszcze raz, troche mi zajelo przyswojenie tego co napisalas. Zdecydowanie najwyzszy czas na detoks. Przemysl ta opcje, bo czerwona lampka juz dawno powinna sie w glowie zapalic.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.

Status:
Mili
Narkotykacz
Newbie
Topic author

Unread post by Mili » 3 years ago

Kamilwajha, jeśli chodzi o nikogo bym nie wkopala bo podalabym fikcyjne dane i powiedziala ze ten były chlop wyjechał i nikt nic o nim nie wiem może nie żyje...no takie bajeczki wymyśliłam bo pomyślałam że jak będę udawala glupiutka na granicy lekkiego upośledzenia umysłowego to mi uwierzą zapewne....o wiek nie pytaj wolałabym mieć 9 lat mniej niż mam:-)może z niektórych rzeczy się nie wyrasta...z detoxu znowu nici bo zamówiłam od Pana Pabla. Wiem wiem że jestem pokręcona nikt mi tego nie musi mówić. Jak jestem wśród obcych ludzi jestem nieśmiała i tego nie okazuje boję się wysmiania i nawet na forum chyba wszyscy uświadamiają mi że jestem śmiechu warta☹☹ zazwyczaj pisze na haju takiez historię

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 3 years ago

Mili, powiem dobitnie. twoje historyjki są takie, że wcale nie musisz udawać głupiutkiej jak to piszesz. zejdź na ziemię.

to tak jakbyś nasrała do garnka i mieszała gówno kijem.

przytaczam po raz kolejny:
Gargameli wrote:
3 years ago
O matko xD. Po co sobie tak komplikować życie i wymyślać historie. Fake dane i tyle. Jak będzie lipa to najwyżej paczka nie przyjdzie i szukać będą fikcyjnej osoby.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie

Unread post by Kamilwajha » 3 years ago

Mili, jak bedziesz im tak krecic makaron na uszy to cie do psychiatryka na wakacje dlugie jeszcze wysla.
Mili wrote:
3 years ago
.z detoxu znowu nici bo zamówiłam od Pana Pabla.
Mozna bylo sie domyslic. Zastanow sie poki nie jest za pozno, jak ktos wczesniej napisal. Pozniej bedziesz liczyc juz tylko straty.
Mili wrote:
3 years ago
..o wiek nie pytaj wolałabym mieć 9 lat mniej niż mam:-)
W sumie nawet ni ewypada, ale strzelam w 29 :)
Mili wrote:
3 years ago
nawet na forum chyba wszyscy uświadamiają mi że jestem śmiechu warta
co ty za glupoty piszesz, zesraj sie, a nie daj sie :)
Na pewno musisz byc spoko tylko weszlas na zla droge i cukierki troszeczke ci namieszaly w psychice. Co do ludzi? Coz, jedna rada. Miej ich tam gdzie swiatlo nie dochodzi aczkolwiek nie popadajac w skrajnosc. Krytyke tez trzeba umiec przyjac i przemyslec. Wszystko da sie jeszcze wyprostowac.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.