Zamienniki koko

Products most often obtained from combining several substances to achieve a specific effect.
Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

Zamienniki koko

Unread post by mbside » 4 years ago

Latest post of the previous page:

Wizzair wrote:
4 years ago
:lol:

RTI (- 4229 ) -150 , ( (-) - 2β-karbocyklobutoksy-3β- (4-metylofenylo) tropan ) jest pochodną fenyltropanu , która działa jako silny inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy i lek pobudzający . Jest około 5 razy silniejszy niż kokaina , ale jest bardziej selektywny względem transportera dopaminy w porównaniu z innymi transporterami monoaminy.

Faktycznie podobne xD
Matkę oszukasz, ojca oszukasz, na forach możesz pisać bzdury ale farmakologii nie oszukasz ;)

Nawet jeśli substancja jest 2x bardziej selektywna albo działa 2x mocniej na np inhibicję to jest chuj a nie podobna xD
Po co Ty z nim w ogóle dyskutujesz? Chłop się zaciął na tym punkcie i nie przegadasz go w żaden sposób.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Zamienniki koko

Unread post by Wizzair » 4 years ago

wiktororban01 wrote:
4 years ago
3FMC był często używany jako nizekt zamiennik koki.. Na hajpie poczytaj o 3fmc, działanie między koko a lekka fetka i raczej krótkie działanie więc spoko ale obydwa odczynniki na razie chyba niedostępne...
Mój komentarz będzie krótki "xD"
Releaser podobny do inhibitora hahahaha hahaha leze.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Zamienniki koko

Unread post by Smith » 4 years ago

wiktororban01 wrote:
4 years ago
swoje typy już znalazłem, teraz raczej czekam aż jakimś cudem ktoś bardziej rozgarnięty je wprowadzi
znalazłeś po subiektywnych recenzjach na reddicie? Na reddicie piszą że 80mg 3cmc wyjebalo ich w kosmos, że po 0,5mg clonazepamu koleś miał odcinke. Tak jak już Ci pisałem i teraz to powtórzył Wizzair, to nie jest podobne, to jest po prostu inna substancja, która Tobie podpasowała profilem działania, a że jesteś fanem koksu, to przyrownujesz ja do koksu :E
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Zamienniki koko

Unread post by wiktororban01 » 4 years ago

Jak zwał tak zwał..twoim zdaniem coś opisywane jako bardziej euforyczny fenidaty z mniejszym orzestymulowaniem i ubokami do tego na szkielecie tropany nie jest w jakimś stopniu podobne od koksu w porwaniu z tym co my mamy oferowane jak ofake koko?

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Zamienniki koko

Jakby Wiktor kupował zwierzę to jeden chuj czy kot, pies, tygrys, jeleń, żółw czy kurwa "od biedy" kangur.
Wszystko zwierzęta czyli to to samo.

Haha xD

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Zamienniki koko

Więc w jaki sposób twoim zdaniem działałoby to rti150 a drugie pytanie który tropan Twoim zdaniem byłby najbardziej podobny? Biorę pod uwagę tylko short duration.. O tropanowacach co działają 12h albo dłużej to nawet słyszeć nie chiński chce bo ten long duration to się kończy tak samo.. Godzina przyjemnego peaku a reszta jebanej męczarni nie pozwalającej się na niczym skupic

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Zamienniki koko

wiktororban01, chodzi o to, że oceniasz swoje subiektywne odczucia jako jakąś ogólna zasadę. Mi się zdarza czasem dość długo brać hexa i przez to, że mam na niego wyrobioną tolerke, po niedużej kresce, daje mi on motywację do działania i nie tak nachalnego speeda. Znam jednak osoby, dla których Hex to zabójca. To kto ma rację? Ja czy te osoby? Każdy ma rację, bo to subiektywna indywidualna sprawa. Nie chodzi tylko o to czy lubisz dany odczynnik, chodzi także o to, że ten sam odczynnik może mieć nieco inne działanie dla dwóch różnych osób.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Zamienniki koko

To jest moja i opinia ludzi którzy wala koks w praktyce a nie którzy kokainę znają tylko z teorii i miejskich legend

Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Ale zgodzę się, że różnie może na różnych ludzi działać ta sama substancja.. Tylko ja nadal nie rozumiem w czym troparil jest gorsza opcja na fake koko niż to co mamy dotychczas serwowane?

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Zamienniki koko

wiktororban01 wrote:
4 years ago
Tylko ja nadal nie rozumiem w czym troparil jest gorsza opcja na fake koko niż to co mamy dotychczas serwowane?
nikt nie powiedział, że to gorsza opcja, bo to wciąż kwestia subiektywna. Chodzi o to, że to nie jest godny zamiennik, to po prostu inna substancja, która może i jest w jakimś stopniu podobna do kokainy, ale na pewno nie w takim by nazywać ją zamiennikiem.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Zamienniki koko

Smith, nie ma chuja nie wytłumaczysz.
Keton mimo że działa kompletnie inaczej to zastępstwo koki.

Kup kota i mów ludziom, że masz psa hahaha

Dodano po 4 minutach 8 sekundach:
I jeszcze znajdź kilku randomowych userow którzy na forach potwierdza, że mamy psa.
Wiktor przeczyta i chuj że książki czy naukowcy mówią inaczej.
Ważne, że losowy user napisał, że pies to kot a kot to pies.

Dodano po 4 minutach 13 sekundach:
wiktororban01 wrote:
4 years ago
Tylko ja nadal nie rozumiem w czym troparil jest gorsza opcja na fake koko niż to co mamy dotychczas serwowane?
Gdzie napisałem że troparil jest gorszy ?
Inny, kurwa kompletnie inny.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Zamienniki koko

A gdzie ja napisałem, że zamiennik ma być w stu procentach taki sam? Wiadomo, że troparil sturoocentowo nie Astapi kokainy ani kokainą troparilu.. Dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie o rti150 i o tropany z short duration które twoim zdaniem miałyby szanse dać w miarę podobne efekty

Dodano po 11 minutach 11 sekundach:
Bo w tym wszystkim chodzi też o to czego oczekujemy od zamiennika i chyba stąd nasz konflikt w tej kwestii... Dla mnie zamiennik ma być podobny pod względem przede wszystkim clear head stim..i krótki czas działania... Może być mniej serotoninowy
.. Może być trochę bardziej serotoninowy byle nie do przesady.. (akurat troparil jest mniej serotoninowy od koki chyba dlatego opisują go jako trochę mniej euforyczny a bardziej roboczy/fenidatowy), przede wszystkim zamiennik ma posiadać szybki metabolizm.. A nie ze ja będę musiał suolementowac się huj wie czy. Uważać na redosy, robić podkadt z benzo albo pilnować żeby ostatnia dawkę wziąć na 8 godzin przed snem.. Tak to ja mogę i mdpv wpierdalać i szukać podobieństwa... Krótki czas działania jest u mnie kluczowy... Nie koniecznie musii to być 45minut jak koła ale powiedzmy te 2 godziny i ma się wyłączać..

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Zamienniki koko

:lol: hahaha kurwa no to jak to zamiennik inny od oryginału.
Jak remontujesz auto to zamiast drzwi z malucha wsadź jako zamiennik drzwi z BMW X5. xd

Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
wiktororban01 wrote:
4 years ago
Nie koniecznie musii to być 45minut jak koła ale powiedzmy te 2 godziny i ma się wyłączać..
Hahaha 2h jako krótki czas buhaha stary ty naprawdę z nas kpisz lub trollujesz.

Dodano po 41 sekundach:
I jeszcze pewnie 3fmc działało 2h dlatego to dobry zamiennik.

Dodano po 6 minutach 18 sekundach:
Z drugiej strony Wiktor skoro to ma być lajtowe i działać 2h to chyba tylko amfetaminy wchodzą w grę.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Zamienniki koko

Co ty mi tu opowiadasz.. Łapiesz za słówka... Zamiennik jako inny.. Wiadomo, że słowa zamiennik używa się z przymrożeniem oka i akceptuje jakieś różnice.. Drzwi drugie identyczne jesteś w stanie kupić.. Dwóch różnych substancji które działają identycznie nie ma więc chyba logiczne, że akceptuje się jakieś różnice gdy kluczowe aspekty są takie same..a niby ile trzymało 3fmc dobrej jakości łącznie? Godzina peaku plus godzin półtora lekkiej resztkowej stymulacji to chyba w porównaniu z obecnymi długodziałającymi atomami to raczej krótki czas czy się mylę? Amfetaminy działają krótko? Kurwa hahah które? Ja nie znam ani jednej która by trzyma 2 godziny i wyłączała się totalnie

Dodano po 32 minutach 45 sekundach:
Poza tym gdzie amfetaminy jako zamiennik koko... To już fenidaty są bliżej niż amfetaminy.... Ludzie ja nie kumam waszego toku myślenia i co dla was oznacza podobieństwo do koko i co dla was jest kluczowe ale podejrzewam, że nie oznacza dla was totalnie coś innego niż dla mnie jak i 99procent użytkowników koksu którzy mogliby ewentualnie szukać zamiennika albo uznać cokolwiek za jakiś tam zamiennik

Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
To już 4mec i 4mc q1był kurwa bliżej koksu mimo że i tak daleko niż to wszystko co obecnie jest nam serwowane

Dodano po 2 godzinach 14 minutach 36 sekundach:
Miałem sen jak Luther King, chciałem być jak Malcolm x u spikea Lee xddd

Status:
pannaAnna
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

Zamienniki koko

Unread post by pannaAnna » 4 years ago

Dobra, dobra. Ale temat nie miał być o puszkiwania środka który zastąpi kokainę. Ale o tym który z dostępnych na rynku produktów z rodzaju "fake koko" najlepiej zamówić.

Biorąc pod uwagę że "fake koko" ma się do kokainy jak gumy arbuzowe do smaku świeżego arbuza
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż
.

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Zamienniki koko

pannaAnna, no wiesz co! Tak Ci rozwinąłem temat a Ty narzekasz :E
pannaAnna wrote:
4 years ago
o tym który z dostępnych na rynku produktów z rodzaju "fake koko" najlepiej zamówić.
Może i dyskusja nie na temat, ale da się z niej wyciągnąć rzeczowy wniosek. To kwestia gustu ;)

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Zamienniki koko

wiktororban01 wrote:
4 years ago
Dodano po 32 minutach 45 sekundach:
Poza tym gdzie amfetaminy jako zamiennik koko... To już fenidaty są bliżej niż amfetaminy
No sam żeś dojebal, że 3fmc może być zamiennikiem koki.
Gdzie Rzym gdzie Krym chłopie !
wiktororban01 wrote:
4 years ago
Amfetaminy działają krótko?
Gdzie ja Ci napisałem, że amph działają krótko?
wiktororban01 wrote:
4 years ago
Ja nie znam ani jednej która by trzyma 2 godziny i wyłączała się totalnie
Ja nie znam żadnego takiego narkotyku.
wiktororban01 wrote:
4 years ago
Ludzie ja nie kumam waszego toku myślenia i co dla was oznacza podobieństwo do koko i co dla was jest kluczowe ale podejrzewam, że nie oznacza dla was totalnie coś innego niż dla mnie jak i 99procent użytkowników koksu którzy mogliby ewentualnie szukać zamiennika albo uznać cokolwiek za jakiś tam zamiennik
Nie. To Ty jesteś jakiś wyjątkowy.
Gdzie na h ktoś by pisał, że 4metylhexen czy 3fmc są podobne do koki
Pokaż mi na PW taki post a jutro wyleci. Ew zachowamy go z odpowiednim dopiskiem.

Wiktor usilnie mnie przekonujesz, że to 01 przy nicku to rok urodzenia...
wiktororban01 wrote:
4 years ago
To już 4mec i 4mc q1był kurwa bliżej koksu mimo że i tak daleko niż to wszystko co obecnie jest nam serwowane
:lol: :lol: :lol: