Latest post of the previous page:
Jak zamówiłeś tylko 5 materiału i dzieją się takie rzeczy to ja bym odpuścił, nie wiadomo co będzie Cie czekać. Ale z reguły według prawa, jeśli zatrzymali paczkę i wiedzą co jest w środku to nie mogą tego puścić dalej, aczkolwiek mogli trochę złamać prawo i puścić paczkę aby sie dowiedzieć kto jest odbiorca - różnie może być.Zatrzymanie paczki
Zatrzymanie paczki
Mirabelka,Ale já jsem psal o normální práci v normální zemi a skutečné hodinové mzdě, ne o nějaké almužně za sběr cibule nebo brambor ve vaší zemi. Jestli chceš vydělávat takové částky a pracovat zadarmo, tak hodně štěstí.
Zatrzymanie paczki
A drugie tyle siedzi na zasiłkach od państwa więc przeciętne wynagrodzenie to o kant dupy rozbić można bo do statystyk wliczają też najbogatszych Polaków
Zatrzymanie paczki
Dokładnie, lecz ja miałem zupełnie inna sytuacje,bigot wrote: ↑9 months agoJak zamówiłeś tylko 5 materiału i dzieją się takie rzeczy to ja bym odpuścił, nie wiadomo co będzie Cie czekać. Ale z reguły według prawa, jeśli zatrzymali paczkę i wiedzą co jest w środku to nie mogą tego puścić dalej, aczkolwiek mogli trochę złamać prawo i puścić paczkę aby sie dowiedzieć kto jest odbiorca - różnie może być.
Wiedzieli co jest paczką przyszła w piątek, w poniedziałek zatrzymali mnie doprowadziem do prokuratura na przesłuchanie,
Przeszukali 2 mieszkania, nic nie znaleźli
Powiedziałem prawdę "zjadłem wszystko w weekend"
Ale to była część większej akcji.... A szukali większych dużo większych ilości.
Z wiarygodnych zródeł wiem że nie robią takich akcji poniżej 1kg nic ich raczej nie interesuje.
Dodano po 11 minutach 11 sekundach:
Wiele razy zatrzymywali mi w sumie paczki ale to było 5-7 lat temu aktualnie od tamtej akcji 3 lata temu nic nie zatrzymali,
Jedyne co dostaniesz wezwanie za rok lub dwa w charakterze świadka,
na 5-6 zatrzymanych dostałem 3, w tym jedno absurdalne, przesłuchanie składdające się z jednego pytania:
Czy zamawiałeś "dopalacze" ze strony XXX?
- Na szczęscie z tej strony nie dała się zamówić, zamówienie trzeba było złożyć na maila - więc powiedziałem prawdę xD
Choć mialem wytyczne, co robić żeby nie mieć problemów
Nigdy wiecej nie zamawiać z tego numeru i nigdy z tego zródła co w tedy.
Wiec po zatrzymaniu radziłbym zmienić przynajmniej przewodnika bo na przesłuchanie dostałem cały wykaz paczek z DPD na mój adres i numer kom.
Dopóki nikt nie umiera, nie zamawiasz w sklepie w którym są dostępne OPIO i inne śmiertelne gówna to jest w miarę bezpiecznie. Służby dopiero interweniują jak ktos umrze, każe zrobić nagonkę na szczęściem rynek jest dość ostrożny
Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
Wiele razy zatrzymywali mi w sumie paczki ale to było 5-7 lat temu aktualnie od tamtej akcji 3 lata temu nic nie zatrzymali,
Jedyne co dostaniesz wezwanie za rok lub dwa w charakterze świadka,
na 5-6 zatrzymanych dostałem 3, w tym jedno absurdalne, przesłuchanie składdające się z jednego pytania:
Czy zamawiałeś "dopalacze" ze strony XXX?
- Na szczęscie z tej strony nie dała się zamówić, zamówienie trzeba było złożyć na maila - więc powiedziałem prawdę xD
Choć mialem wytyczne, co robić żeby nie mieć problemów
Nigdy wiecej nie zamawiać z tego numeru i nigdy z tego zródła co w tedy.
Wiec po zatrzymaniu radziłbym zmienić przynajmniej przewodnika bo na przesłuchanie dostałem cały wykaz paczek z DPD na mój adres i numer kom.
Dopóki nikt nie umiera, nie zamawiasz w sklepie w którym są dostępne OPIO i inne śmiertelne gówna to jest w miarę bezpiecznie. Służby dopiero interweniują jak ktos umrze, każe zrobić nagonkę na szczęściem rynek jest dość ostrożny
Zatrzymanie paczki
uratowal cie finalnie fakt, ze nic nie znalezli, ja tyle farta nie mialem bo bylem debilem i znalezli jakis luzny zip z samplami z tego co pamietam od kogos, co ich nawet nie otworzylem tylko wrzucilem do szuflady i o nich zapomnialem, spodziewalem sie nalotu i wyczyscilem caly kwadrat oprocz tej jednej feralnej szuflady, o ktorej zapomnialem
skonczylo sie na grzywnie takze spoko
skonczylo sie na grzywnie takze spoko
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Zatrzymanie paczki
A jak już to niewielkie ilości pod ręką, które z łatwością jednym ruchem można w kiblu spuścić czy coś.
Zatrzymanie paczki
Mało mam, dużo skitrane a gdzie to tylko ja wiem. Nigdy nic wiecej jak dla siebie.