Zjazd po 4CMC.
Zjazd po 4CMC.
Dzień dobry panocki .o/ informacje o stanach after są niby podana na stronkach ale niezbyt info jak dawka oddziaływuje na to... a zakładam że to, więc ten ma ktoś prognozy jak będzie wyglądać zjazd po 15g 4cmc i 2g BK-MDMA w 4 dni? (od rana do nocy ze snem 3-4h)
Głównie chodzi mi o efekty na psychice... i ile to potrwa...
No i miłego dnia .o/
Głównie chodzi mi o efekty na psychice... i ile to potrwa...
No i miłego dnia .o/
Zjazd po 4CMC.
Mortka, Okay... będę tanim metalowcem z lat 80' ?
Niestety nie mogę za dużo napisać/odpowiadać bo zamęczyłbym naszego kochanego moderatora bo jest tego na 2h pisania.
Zastanawiało mnie czy na zjeździe z takiej ilości będę w stanie przebić pewne zaburzenie w sobie, które siedzi od 17 lat i ma więcej ze mnie niż ja sam.
Niestety nie mogę za dużo napisać/odpowiadać bo zamęczyłbym naszego kochanego moderatora bo jest tego na 2h pisania.
Zastanawiało mnie czy na zjeździe z takiej ilości będę w stanie przebić pewne zaburzenie w sobie, które siedzi od 17 lat i ma więcej ze mnie niż ja sam.
Zjazd po 4CMC.
ja to bym się bal, że fizycznie gorzej będzie niz psychicznie
na zwale są 2 sposoby - nie dopuścić do niej lub przespać
na zwale są 2 sposoby - nie dopuścić do niej lub przespać
Zjazd po 4CMC.
na to pytanie odpowie jedynie wróżka
he he he... kto to wie?
jest to kwestia tak osobnicza i zależna od predyspozycji organizmu, że nie da się na te pytania odpowiedzieć jednoznacznie.
niewątpliwie po czwórce będziesz wypompowany i to dość mocno.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Zjazd po 4CMC.
Przy zasypianiu może Cię spotkać uczucie jakbyś spadał w przepaść przez wypłukanie z serotoniny.
Zjazd po 4CMC.
Przy takim parodniowym pałowaniu bk która mają działanie serotegeniczne to zjazd i wypranie będzie okropne do normalnego stanu żeby nie czuć się zmęczonym to będziesz dochodził nawet że 4 dni jak nie więcej, ale po tych dniach nadal bedziesz porządnie wyprany z neuroprzekaźników. Dam ci przykład na sobie gdzie zjadłem 20 tablet w ciągu trzech dni i nocy, trzeciego dnia to już w sumie obijałem się jak szmata o ściany. Piguły akurat nie były na mdma i przez to w sumie można było sie skusić na tak długi lot, po którym wypraniu było przeokrutne, przez pierwsze dni prawie nawet nie wstawałem z lóżka, bo męczyłem się z przejebanym bólem glowy.
Auuuuuu lecą Świry
Zjazd po 4CMC.
Pigulak, Hum... mój stan domyślny to... aha.. czyli zjazd będzie taki sam jak stan domyślny czyli nie pomoże mi w tym co chciałem.
Myślałem że wywoła skrajne rozdrażnienie, depresję, smutek, złość... bo pewien panocek z pracy się uwziął na mnie (jako jedyny z 4) i ostatnio na jego polecenie wyleciałem z pracy, mając spory dług i chęci do życia na poziomie ujemnym.
Ale że mam słodkie zaburzenie które jest ze mną 20 lat, tak zwany syndrom samo karania, nigdy nie mogłem zrobić komuś krzywdy..? tylko w ekstremalnych warunkach.
No i pomyślałem... że jak zabrał mi w sumie pracę która jako jedyna ciągnęła mnie by żyć, to zaaplikuję mu 23cm stali niemieckiej parę razy a potem sobie albo może paka na 25 lat, czy mniej za zaburzenia i współpracę
PS.
Jakość mojego życia jest taka że pierwszy psychoterapeuta któremu się wyspowiadałem w 3/4 życia (młoda fajna dziewczyna, lewo rok po studiach, empatyczna) miała pod koniec mokre oczy i prawie łzę
Myślałem że wywoła skrajne rozdrażnienie, depresję, smutek, złość... bo pewien panocek z pracy się uwziął na mnie (jako jedyny z 4) i ostatnio na jego polecenie wyleciałem z pracy, mając spory dług i chęci do życia na poziomie ujemnym.
Ale że mam słodkie zaburzenie które jest ze mną 20 lat, tak zwany syndrom samo karania, nigdy nie mogłem zrobić komuś krzywdy..? tylko w ekstremalnych warunkach.
No i pomyślałem... że jak zabrał mi w sumie pracę która jako jedyna ciągnęła mnie by żyć, to zaaplikuję mu 23cm stali niemieckiej parę razy a potem sobie albo może paka na 25 lat, czy mniej za zaburzenia i współpracę
PS.
Jakość mojego życia jest taka że pierwszy psychoterapeuta któremu się wyspowiadałem w 3/4 życia (młoda fajna dziewczyna, lewo rok po studiach, empatyczna) miała pod koniec mokre oczy i prawie łzę