Ostatni post z poprzedniej strony:
Właśnie...? co to ma znaczyć? Gargameli, może my mamy inne opinie na temat tego sklepu?
Ostatni post z poprzedniej strony:
Właśnie...? co to ma znaczyć? Gargameli, może my mamy inne opinie na temat tego sklepu?
Dla "naganiaczy" pozwolę przytoczyć sobie wpis Sergiusz,Sergiusz pisze: ↑6 lata temuEkipa forum dopek.eu ostrzega przed mailowymi vendorami. Było ich wielu i chyba jeszcze żaden z nich nie skończył biznesu inaczej niż wałkiem.
Zalecamy ostrożność - najlepiej unikać kontaktu z takimi osobami, gdyż w większości przypadków są to naganiacze i oszuści.
Sklep ze stroną inwestuje w www, zabezpieczenia, wyrabia sobie renomę - przy ewentualnej zawijce ma coś do stracenia. Natomiast vendor mailowy przy oszustwie traci tylko minutę, którą poświęcił na założenie skrzynki mailowej.
I to Wasza sprawa.KlozetowySedes pisze: ↑6 lata temuWłaśnie...? co to ma znaczyć? Gargameli, może my mamy inne opinie na temat tego sklepu?
A co mają tu zieloni do rzeczy? Nie rozumiem Twojej absurdalnej dygresji.Sevix pisze: ↑6 lata temuI cyk 2 zielonych xD czytając posty Gargameli coś mnie tak ckneło. Jestem obiektywny, tak wiem co to subiektywizm i obiektywizm, nie mam interesu z żadnej strony. Jako stary narkoman czytając spontanicznie forum napisałem co pomyślałem. Zbyt nachalnie negowała kanał sprzedaży. Nie mam zamiaru uderzać w dyskusję.
Stawiam "!"
Świat nie zamyka się na vendorach kryształu.
W interesie sprzedawcy jest aby było wszystko git bo ludzkie nogi decydują o życiu i śmierci takiego vendora.
Coś ma? Daje kontakt. Ryzyko takie samo, kiedyś w od VendoraRC dostałem gratis wzbogacony o kwas albo w worku po kwasie. To był psikus...
Po co sprzedajesz?
Bo chce zarobić.
Sprzedasz mi śmierć?
Nie, bo umżesz i mój dochód spadnie.
Naganiacz < - > Odganiacz
Nie mam z ciebie profitu?
Jesteś obcy?
To akysz
Na "nas", narkomanach leży też ogromna odpowiedzialność bo robimy to z własnej, nieprzymuszonej woli.
VendorRC - każda marka
Siergiej, imię budzi respekt, pozwoliłem sobie przekręcić.
Nie chcę nic ujmować Twojej osobie, nie mam zamiaru dalej prowadzić z Tobą konwersacji. Widzę, że Twoje imperatywy intelektualne są na tak niskim poziomie, że szkoda mojej klawiatury. Ja osobiście, oraz kilka osób z tego forum ostrzegało, przed tym pożal się boże Vendorem. Spadła za to fala krytyki obrońców pseudo Vendora. Wy jak chcecie to kupujcie z takich źródeł! To wasze życie i Wasza sprawa.
3.
Josiek jest moderatorem. Gargameli jest zaufanym użytkownikiem od dłuższego czasu. Żadne z tej dwójki nie łamie swoimi wypowiedziami zasad forum - które obowiązują każdego.KlozetowySedes pisze: ↑6 lata temuAle wy puści jesteście. Moje posty moderujecie a taka Gargameli i josiek piszą co chcą.
Jesteś mistrzem rozkminkimarjot2009 pisze: ↑6 lata temuOszustwo nie dajcie się wyjebać przez te tępe parowy które sprzedają towar ze zdjęć którego fizycznie nie mają hahaha