13-latek z narkotykami

Newsy ze świata używek oraz informacje na temat planowanych zmian przepisów dotyczących dopalaczy.
Status:
yakubu86
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 78

13-latek z narkotykami

Nieprzeczytany post autor: yakubu86 » 2 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

lek_na_syfa, nie ja tłuc a ktokolwiek inny heh :E Ja z takimi pato dziećmi się nigdy nie zadawałem bo dla mnie odrazu śmierdzialo to jakąś lipą lub wtopą.
Nie wiem ale ciezko przypuszczac aby 13-latek byl jakos mega umiesniony. Widac przeciez tych gowniarzy na ulicy. 95% to patyczaki wlasnie dlatego tak domniemam.
Gardlo to on sam sobie poniekąd poderżnął decydujac sie na latanie. Nie czytasz ze zrozumieniem za bardzo to i moze cos tam ci sie otwiera.

Status:
lek_na_syfa
Psychonauta
Newbie
Reputacja: 291

13-latek z narkotykami

Nieprzeczytany post autor: lek_na_syfa » 2 lata temu

yakubu86, teraz rozumiem

Status:
Poniacz
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 99

13-latek z narkotykami

Nieprzeczytany post autor: Poniacz » 2 lata temu

Dobre pewnie go jakiś klient sypnął, dziwne że w takim wieku już zaczął latać ale cóż takie jest życie.
Kra krę mija. Lis ma norę, kret ma ryja. Idę i nos trę. Omijam tę krę. Nie idę tym torem, bo tu lis ma norę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.

Status:
ercekercek
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 134

13-latek z narkotykami

Nieprzeczytany post autor: ercekercek » 2 lata temu

co w tym dziwnego poza wiekiem ? i dlaczego myslisz ze pewnie go jakis klient sypnal glupie spostrzezenia

Status:
KotPerski
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 269

13-latek z narkotykami

Nieprzeczytany post autor: KotPerski » 2 lata temu

ercekercek pisze:
2 lata temu
co w tym dziwnego poza wiekiem ? i dlaczego myslisz ze pewnie go jakis klient sypnal glupie spostrzezenia
Ja pierdole jak widze takie tępe posty to mi sie odechciewa. 0 konkretów jakieś z chuja wyssane tezy chlopie jak masz tak pisac to nie pisz przeciez to jest dno i wodorosty nic nie wnosisz nawet jak masz przy sobie pól litra