Ostatni post z poprzedniej strony:
Gandalf, a no rozumiem19-latek niechcący przyniósł narkotyki
19-latek niechcący przyniósł narkotyki
cześć. też jestem ciekaw jak to wygląda ale prawdopodobnie policjant miał rację gdyż gdy zabierano mnie ostatnio do psychiatryka znaleziono przy mnie około 10 g NEPu ( było mniej bo już towar napoczęty ) i nie miałem z tego powodu żadnych problemów. podejrzewam że albo niebiescy < jeszcze > nie mają testów (w laboratorium nawet ? ) na odczynniki będąc dalej nastawionym na klasyczne dragi albo szwankuje prawo analogowe. właściwie powinenem zadć to pytanie w innym wątku ( nie wiem którym ) ale jak to jest w aktualnym prawie ? czy odczynniki dla przykładu nep hexen 3cmc 4cmc są legalne, wpól legalne czy właściwie nie wiadomo? pytam z ciekawości.Xxxutopia pisze: ↑4 lata temuMam pytanie związane z postem
Koledze ostatnio jeden z niebieskich powiedział że 3cmc nie jest wykrywalne we krwi i nie ma w sobie substancji nielegalnych i że jak łapią wystrzelone dzieciaki to specjalnie je straszą i korzystają z ich nie wiedzy o tym,zeby sprzedawały wszystkich.
Jestem ciekawa jak to teraz wygląda
- Status:
Są legalne jeżeli posiadasz niewielką ilość na swój użytek, handel nimi i udzielanie są nielegalne. Pozdrawiam
Bulioni, co Ty za bzdury piszesz i ludzi w błąd wprowadzasz?
Poczytaj o ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii... 99% substancji zakazana, oraz brana jako normalny narkotyk. 99%, bo ten 1% oczekuję pewnie z jeden - dwa dni na wpisanie.
Poczytaj o ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii... 99% substancji zakazana, oraz brana jako normalny narkotyk. 99%, bo ten 1% oczekuję pewnie z jeden - dwa dni na wpisanie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
- Status:
Czytałem na Wikipedii o etizolamie i trafiłem na przypis o prawie anologowym i tam to przeczytalem
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Nowa_substancja_psychoaktywna
Przepisy karne
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Nowa_substancja_psychoaktywna
Przepisy karne
Wiadomość moderatora
scalono
a mi jest żal tego nastolatka ;_( . na swój sposób uczciwy. może bardziej niż w inne dni roztargniony i tyle. nie życzcie mu źle ani nie wyrzucajcie na niego kupy błota. w sumie jakby to nie było to jeden z naszych
Po kilku dniach jarania Pamięć ktodkotrwala jest w opłakanym stanie A że to kolejny dzień ciągu nie wszystko się ogarnia
Żaden z niego idiota
Po prostu jak już wcześniej napisałem
"Przejarany łeb"
Żaden z niego idiota
Po prostu jak już wcześniej napisałem
"Przejarany łeb"