Ostatni post z poprzedniej strony:
Skoro nikt nic nie pisze to albo działa jak należy albo nikt nie kupuje.1P-LSD 150µg pills Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
1P-LSD 150µg pills Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Są bardzo dobre i dłużej trzymają ważność od blotterow, ja polecam
Niedługo kapsuła będzie odpalana ;D ciekawe jak klepnie po 4 mieś brania praktycznie niczego wszystko miałem przepier. na darka no ale cóż widocznie predzio przejmuje stery ;D
Tak samo klepnie jakbyś tej przerwy nie robił, przynajmniej w moim wypadku tak było, miałem przerwę 7 miesięcy od 1p lsd, po 7 miesiącach przywaliłem półtora listka i tak samo porobiłem jak 7 miesięcy temu
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
Zarzuciłam z kumplem po kartoniku (jego pierwszy raz) i nas lekko posmyrało, była śmiechawa i przyjemnie słuchało się muzyki.Oczywiście sort aktywny. Przyjęte 300ug + 100ug ALD-52 i miałem całkiem niezła zabawe
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Nigdy nie jadłem w kapsule lsd ale mam rozumieć ,że klepie tak jak 1,5 blottera ta + dłużej można przechowywać bo jeśli tak to moim zdaniem pixy lepszejanosik1358 pisze: ↑5 lata temuTak samo klepnie jakbyś tej przerwy nie robił, przynajmniej w moim wypadku tak było, miałem przerwę 7 miesięcy od 1p lsd, po 7 miesiącach przywaliłem półtora listka i tak samo porobiłem jak 7 miesięcy temu
ja po 1 blotterku czułem spoko ale no może być lepiej pierdoliłem po 2tyg. 3 to już było za dużo miałem wrażenie ,że wszystko się powtarza i świat się kurczy xD
3 to ja bym się nie odważył, półtora to było dla mnie dużo.Splash pisze: ↑5 lata temuNigdy nie jadłem w kapsule lsd ale mam rozumieć ,że klepie tak jak 1,5 blottera ta + dłużej można przechowywać bo jeśli tak to moim zdaniem pixy lepszejanosik1358 pisze: ↑5 lata temuTak samo klepnie jakbyś tej przerwy nie robił, przynajmniej w moim wypadku tak było, miałem przerwę 7 miesięcy od 1p lsd, po 7 miesiącach przywaliłem półtora listka i tak samo porobiłem jak 7 miesięcy temu
ja po 1 blotterku czułem spoko ale no może być lepiej pierdoliłem po 2tyg. 3 to już było za dużo miałem wrażenie ,że wszystko się powtarza i świat się kurczy xD
Dwóch ziomków brało po 2, to jeden ogarniał, drugiego przeroslo.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
No 3 mnie bardzo przerosło moim zdaniem chyba więcej niż 3 to nie da się mieć większej bani chodzi mi o to ,że widziałem wszystko w atomach ,że ja to wszyscy ała nie polecam potem korby bo wcześniej oglądałem horror na samym końcu po 2 dniach dalej wszystko migotało tylko ,że bez kolorów tylko no już ogarniałem tylko przez parę tygodni jeszcze nie byłem pewien czy żyję czy jestem w innym wymiarze xD .janosik1358 pisze: ↑5 lata temu3 to ja bym się nie odważył, półtora to było dla mnie dużo.
Dwóch ziomków brało po 2, to jeden ogarniał, drugiego przeroslo.
bardzo polecam, aktywne i zazyte po ponad miesiacu od otwarcia samary nie zauwazylem aby stracilo cokolwiek na mocy, jedynie zawiodl troche czas dzialania bo po jakichs 6h od wejscia juz wyraznie bylo slabo, ale moze to ja zbyt wiele oczekiwalem po 150mcg
Załapałem się na końcówkę sortu około miesiąc temu i powoli zbieram się do testów. Myślałem nad lekką dawką rzędu połowa piguły i teraz pytanie natury technicznej - czy coś stoi na przeszkodzie żeby zetrzeć ją na proch i podzielić na pół? Z doświadczenia wiem, że w przypadku blotterów dzielenie na pół jest niewskazane (nierównomierne nasączenie kartonika), może ktoś jednak wie jak jest w przypadku wersji w pillach?
- Status:
Najrozsądniej zważyć, zetrzeć i podzielić na dwie części.
Nie zważysz tak dokładnie pigułki o 1mm średnicy
Rozkrusz, rozpuść w wódce/spirytusie i zapodaj połowę objętości płynu. Resztę zabezpiecz i schowaj do lodówki. Po rozpuszczeniu na dnie mogą osadzac się czerwone paprochy, które są wypełniaczem piguły, więc nie ma różnicy czy zaciągniesz roztwór strzykawką z paprociami z dna, czy przelejesz z góry
Rozkrusz, rozpuść w wódce/spirytusie i zapodaj połowę objętości płynu. Resztę zabezpiecz i schowaj do lodówki. Po rozpuszczeniu na dnie mogą osadzac się czerwone paprochy, które są wypełniaczem piguły, więc nie ma różnicy czy zaciągniesz roztwór strzykawką z paprociami z dna, czy przelejesz z góry
150 µg to w przypadku 1P-LSD jest lekka dawka. Wg mnie nie warto tego dzielić na pół. Gdyby producent zakładał dzielenie na pół to by stworzył tabletki z nacięciem jak np. w przypadku 2C-B-FLY. Raczej zastanawiałbym się czy wziąć jedną czy dwie.marynarz pisze: ↑5 lata temuMyślałem nad lekką dawką rzędu połowa piguły i teraz pytanie natury technicznej - czy coś stoi na przeszkodzie żeby zetrzeć ją na proch i podzielić na pół? Z doświadczenia wiem, że w przypadku blotterów dzielenie na pół jest niewskazane (nierównomierne nasączenie kartonika), może ktoś jednak wie jak jest w przypadku wersji w pillach?
zgadzam sie w 100%, 150ug jest w sam raz dla nowicjusza co zaczyna swoja przygode z kwasami, dla kogos kto pojadl juz troche tych kwasow 150 moze byc malo(oczywiscie kopnie, ale komsument moze byc nie zatysfakcjonowany) osobiscie zarzucam 2 piksy pod jezyk jednoczesnie czyli 300ug, no ale wtedy sufit mi na leb spada a ja czasem lubie sie tak odkleic jednak dzielenie tych pigul odradzam(zwyczajnie szkoda dobrego tematu), jak komus bardzo na micro dosing zalezy to uwazam ze lepiej wziac papierki po 100ug i sie pociachacZet pisze: ↑5 lata temu150 µg to w przypadku 1P-LSD jest lekka dawka. Wg mnie nie warto tego dzielić na pół. Gdyby producent zakładał dzielenie na pół to by stworzył tabletki z nacięciem jak np. w przypadku 2C-B-FLY. Raczej zastanawiałbym się czy wziąć jedną czy dwie.marynarz pisze: ↑5 lata temuMyślałem nad lekką dawką rzędu połowa piguły i teraz pytanie natury technicznej - czy coś stoi na przeszkodzie żeby zetrzeć ją na proch i podzielić na pół? Z doświadczenia wiem, że w przypadku blotterów dzielenie na pół jest niewskazane (nierównomierne nasączenie kartonika), może ktoś jednak wie jak jest w przypadku wersji w pillach?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
kapsula odebrana we wtorek, kapsulki jak latwo sie domyslec sa w samarce po prawej stronie, jeszcze nie testowane ale wygladaja identycznie jak te ostatnie (a te ostatnie byly zajebiste) takze jestem niemal ze pewien, ze sorcik w pelni legit, niestety nie wiem kiedy eksperymenty i obawiam sie ze nie predko, ale jesli chodzi o "wizualke" to 10/10 (sugerujac sie poprzednimi partiami)
po mojemu smialo mozna pobierac
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem