3-CEC CRYSTALINE Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-CEC CRYSTALINE ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-CEC CRYSTALINE from Predator-rc
3CEC Crystaline
Name: 3-Chloroethcathinone
IUPAC: 1-(3-chlorophenyl)-2-(ethylamino)-1-propanone
Numer katalogowy: RC0016
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 30 PLN
3-4 27 PLN
5-9 25 PLN
10-24 20 PLN
25-49 19 PLN
50-99 18 PLN
100-249 17 PLN
250-499 16 PLN
500-999 15 PLN
1000-10000 13 PLN
3CEC Crystaline
Name: 3-Chloroethcathinone
IUPAC: 1-(3-chlorophenyl)-2-(ethylamino)-1-propanone
Numer katalogowy: RC0016
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 30 PLN
3-4 27 PLN
5-9 25 PLN
10-24 20 PLN
25-49 19 PLN
50-99 18 PLN
100-249 17 PLN
250-499 16 PLN
500-999 15 PLN
1000-10000 13 PLN
- Załączniki
-
- shop20.jpg (237.94 KiB)
-
- imgres.jpg (3.43 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Nie wiem co mnie podkusiło, ale wziąłem gramulca Skoro taki nie wypal a jest tak dlugo na sklepie to ktos to musi kupowac, prawda..? (Musze to sprawdzic!)
Co ciekawe nie wyglada jak na zdjeciu tylko wyglada identiko jak 3cmc ice powder
Testy jak nie bede mial co robic bo duzo nie oczekuje skoro slabsze ma byc od 4cec A moze jednak cos poczuje? Taki 3-mec dawno temu mi sie barezo posobal imo bardziej od 3-cmc(a moze to nie byl 3-mec tylko cos innego V mi dal?)
To juz chyba moja natura powiekszania CV z substancjami
Co ciekawe nie wyglada jak na zdjeciu tylko wyglada identiko jak 3cmc ice powder
Testy jak nie bede mial co robic bo duzo nie oczekuje skoro slabsze ma byc od 4cec A moze jednak cos poczuje? Taki 3-mec dawno temu mi sie barezo posobal imo bardziej od 3-cmc(a moze to nie byl 3-mec tylko cos innego V mi dal?)
To juz chyba moja natura powiekszania CV z substancjami
Ogółem nie wiem czemu V to ma w ofercie bo jest słabsze od 4CEC nawet a dla niektórych 4CEC nie działa Czy faktycznie ktoś to kupuje oprócz np ciekawości jak ja? Dostałem sam proszek w takiej formie jak 3cmc preda. Co do największego odczucia jakie doznałem to smak, typowo ketonowy. Na test poszło 150mg(taka dawka zwyczajowa u mnie jeśli chodzi o ketony np 3-mec, 3cmc, 4cmc..) ogółem mógłbym to porównać do placebo Jedyne co dostałem to sraczkę jeśli mogę być szczery. Wejście jakoś do 20min jeśli chodzi o przymułę, trwała ona 20min i jedyne co mi zostało po przyjęciu to problem z zaśnięciem.
powdermaster
To kupują polskie cwaniaczki i opylają frajerom. Po co płacić 20 zł jak można 12 zł ? 3-cec zazwyczaj był słaby, za to 4-cec Pred miał dobry do tego jako 4-cmc white był też 4-cec i też był dobrej jakości. Te sorty ja skepu były za grosze do kupienia więc brało się duże ilości i leży, ale już musi być nieaktywne po takim czasie.
To kupują polskie cwaniaczki i opylają frajerom. Po co płacić 20 zł jak można 12 zł ? 3-cec zazwyczaj był słaby, za to 4-cec Pred miał dobry do tego jako 4-cmc white był też 4-cec i też był dobrej jakości. Te sorty ja skepu były za grosze do kupienia więc brało się duże ilości i leży, ale już musi być nieaktywne po takim czasie.
4-cec już też nielegalny w chinach takze uwazajcie co kupujecie bo wciskaja 4cdc.
ONE AND ONLY
Jakas pomylka z etykieta jest NIPP bo ma ten sam wzor co 3CEC, tyle zauwazylem przed spuszczeniem tych dwoch w kiblu. Wiem jedno, nie bede kupowal ich juz Ah ta dusza testera.
Juz nawet 4-MC bylo lepsze od 3-CEC
Juz nawet 4-MC bylo lepsze od 3-CEC
powdermaster
Ja po negatywnych testach dawno temu, schowałem w szafie i gdy nie miałem nic lepszego wzięłem na laboratorium.
Oral powyżej 500mg działał, poniżej tej granicy nic nie było czuć.
Szczura rozleniwiał jak cholera, nic się mu nie chciało robić tylko leżeć i czuć.
Ja po negatywnych testach dawno temu, schowałem w szafie i gdy nie miałem nic lepszego wzięłem na laboratorium.
Oral powyżej 500mg działał, poniżej tej granicy nic nie było czuć.
Szczura rozleniwiał jak cholera, nic się mu nie chciało robić tylko leżeć i czuć.
Ketony wolno degraduja.GrzybeQ pisze: ↑6 lata temupowdermaster
Tylko musza byc dobrze przechowywane.
Spojrz ile mozna trzymać chlorotertbutylcatynon czyli wwellbutrin.
Madry Polak po szkodzie.predatorRC pisze: ↑6 lata temu4-cec już też nielegalny w chinach takze uwazajcie co kupujecie bo wciskaja 4cdc.
Jak ostrzegalismy ze taka subat z takim wzorem niw ma prawa istnieć ro kupywali ;p
Test : 3cec big crystal.
Oral wskazany i tylko tak przyjęte 300mg porobiło miło. Odczynnik aktywny. Całkiem inny stan od 4cmc/3mmc. Muzyka brzmi wspaniałe.
Dobrze współgra z MJ w rozsądnych ilościach.
Trzyma ok. Godzinę.
Źrenice powiększone.
Pojawiły się mdłości i ból brzucha. Może być to z związane ze miałam pusty żołądek.
Dorzutki przedłużają stan. Na pewno 3-4 dorzutki działają z prawie taka sama mocą jak pierwsza. Tyle na tą chwilę dobieralam.
Nie ma chęci na dorzutkę.
Przewaga eufo nad speed 70/30
Oral wskazany i tylko tak przyjęte 300mg porobiło miło. Odczynnik aktywny. Całkiem inny stan od 4cmc/3mmc. Muzyka brzmi wspaniałe.
Dobrze współgra z MJ w rozsądnych ilościach.
Trzyma ok. Godzinę.
Źrenice powiększone.
Pojawiły się mdłości i ból brzucha. Może być to z związane ze miałam pusty żołądek.
Dorzutki przedłużają stan. Na pewno 3-4 dorzutki działają z prawie taka sama mocą jak pierwsza. Tyle na tą chwilę dobieralam.
Nie ma chęci na dorzutkę.
Przewaga eufo nad speed 70/30
3 cec Big Crystal. Z braku laku - Przyjęte per oral 250mg to zdecydowanie za mało jak na wrzut jako pierwszy bez bazy w postaci np. 4cmc. Działanie słabe. Być może za mało jak na pierwszy rzut. Ale po przerwie ok. miesiąca od wszystkiego, to trochę z obawy mniej na test zostało wrzucone.
Działanie odczuwalne to lekka poprawa nastroju, niskie pobudzenie ale wyczuwalnu wzrost ciśnienia bez wjazdu na serce. Wyostrzony wzrok.
Jako dodatek po weekendzie z 3mmc i później 4cmc wpływal znacząco na profil działania wcześniej wrzuconych substancji. Samo jest za słabe, przynajmniej w tej ilości.
Działanie odczuwalne to lekka poprawa nastroju, niskie pobudzenie ale wyczuwalnu wzrost ciśnienia bez wjazdu na serce. Wyostrzony wzrok.
Jako dodatek po weekendzie z 3mmc i później 4cmc wpływal znacząco na profil działania wcześniej wrzuconych substancji. Samo jest za słabe, przynajmniej w tej ilości.
Po wielu opiniach wiem już, że samo nadaje się jedynie do spuszczenia w toalecie. Mimo to zakupiłem z ciekawości 1g i zastanawiam się, czy istnieje jakiś sensowny mix, np. 3/4cmc z tym cecem?
3-CEC dobrze się miksuje z 3-CMC np. 250 mg 3-CEC + 250 mg 3-CMC (oczywiście oral).
3cmc raczej slabo oral, ale to zalezy od sortu. Ja proponuje 3cec oral a 30 min pozniej 3cmc sniff.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
To nie jest tak, że 3-CMC nie działa oralnie. Działa tylko trzeba większe dawki, może nie jest to ekonomiczne ale warto dbać o zatoki. Dla okazjonalnego wyjadacza 250 mg 3-CEC + 250 mg 3-CMC podziała bardzo dobrze.
Osobiście wolę miks 3-MEC + 3-CMC ale marynarz pisał że ma już zakupionego CECa.
Osobiście wolę miks 3-MEC + 3-CMC ale marynarz pisał że ma już zakupionego CECa.
Wiadomość moderatora
srogie dawkowanie podajesz. oczywiście nie sugerować się tą bzdurą!jest to wielce niebezpieczne!