Ostatni post z poprzedniej strony:
Dalej ten sam dobry sort ?3-CMC Gucci Katys-candys.vn - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: Katy
3-CMC Gucci Katys-candys.vn - opinie, recenzje, działanie, opis
Hejka kowboje Wasze ulubione 3-cmc Gucci w najnowszym wydaniu 🥰 Buziaki
Bardzo dobre 3cmc. Nie szczypie, nie zapycha klamy, całkiem długo trzyma, dorzutki klepią. Wszystko co potrzebuje od dobrego 3cmc! Profil działania taki bardziej euforyczny 60/40
Dzięki dobrze wiedzieć, też dam znać jak nowy bo ten wcześniejszy był petardziocha Pozdrawiam cukierkowych łakomczuchów i w szczególności naszą Panią Katys za bardzo miłą atmosferkę yO!
Nowy? Ale tutaj sort sie nie zmienil nadal jest zajebisty zamawiam tu 3 cmc co dwa tygodnie i nie zauwazylem zeby cos sie zmienilo. Sort nadal wyglada tak samo i jest idealnie wywazony pod wzgledem dzialania. WEglug mnie jest 10/10
Mógłby ktoś potwierdzić ze sort ten sam co kilka miesięcy temu? Jestem ciekawy czy te stare recenzje nadal są aktualne
Very, very good. Better than other 3cmc I've had, much smoother and less of a weird smell. Very good for libido, small tasks, conversations, chores and dog walking It's monday after all. The bumca bumca is for the weekend.
Bardzo często zamawiam w tym sklepie i sort się ani razu nie zmienił. Zawsze dostawałam te same piękne i tak samo działające kryształki
Wracam po przerwie złożyłem zamówienie, jak tylko doleci to zdam relacje na temat obecnego sortu
I am a first time buyer from the usa and will report once recieved.
Uwielbiam ten sorcik jak nie przesadzisz z ilością to na drugi dzień nie czujesz żadnej zwały
Sort ten sam co zawsze, parę stronek wczesniej opisywałem dość szczególnie działanie, a więc sobie zerknijcie. Dodam od siebie, że jest to petarda nad petardami i jedyne co zalecam to odpowiednie nawodnienie podczas zabawy i nie przesadzać z dorzutkami bo może być ciężko z kardio.
poprzedni był zajebisty więc skoro to ten sam to nie ma co sie zastanawiać
Pobierałem ostatnio sorcik, bardzo aktywny, wysoka jakość produktu pierwszy raz miałem taki zajebisty sort
60speed 40eufo, pierwsza dawka 150mg wystarczyło odczekać 5min żeby poczuć cała moc obraz zaczał sie wyostrzać mocne pobudzenie kolejna dawka 30min pozniej 150mg wtedy to już było konkretnie, każda dorzutka klepie powiedziałbym że nawet jeszcze bardziej, apetyt jest nie zatyka żołądka, nie czuć ochydnego spływu, klamy też nie zatyka zjdalem przez 30gdzin jakoś 2g pozniej już sam odleciałem i zasnąłem kolejnego dnia wstałem swieży bez cieżkiej głowy, nos czysty bez żadnych strupów zero krwi
60speed 40eufo, pierwsza dawka 150mg wystarczyło odczekać 5min żeby poczuć cała moc obraz zaczał sie wyostrzać mocne pobudzenie kolejna dawka 30min pozniej 150mg wtedy to już było konkretnie, każda dorzutka klepie powiedziałbym że nawet jeszcze bardziej, apetyt jest nie zatyka żołądka, nie czuć ochydnego spływu, klamy też nie zatyka zjdalem przez 30gdzin jakoś 2g pozniej już sam odleciałem i zasnąłem kolejnego dnia wstałem swieży bez cieżkiej głowy, nos czysty bez żadnych strupów zero krwi