3-CMC ICE BIG CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2033
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-CMC ICE BIG CRYSTAL ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-CMC ICE BIG CRYSTAL from Predator-rc
Name: 3-Chloromethcathinone
IUPAC: 1-(3-chlorophenyl)-2-(methylamino)-1-propanone
Molecular weight: 234.1
Formula: C10H12ClNO
12.000zł za 1KG
najlepsze 3CMC na rynku
"3 tak jak mówiłem genialna i idealna dalej. <3 <3 <3 <3"
" Najlepsze 3CMC jakie miałem okazje testować"
" Po prostu KOSMOS"
"Sztosik ja pierdole !"
"miau miau"
"między niebem a ziemią"
"nikt nie ma tak genialnej 3 jak predator "
Name: 3-Chloromethcathinone
IUPAC: 1-(3-chlorophenyl)-2-(methylamino)-1-propanone
Molecular weight: 234.1
Formula: C10H12ClNO
12.000zł za 1KG
najlepsze 3CMC na rynku
"3 tak jak mówiłem genialna i idealna dalej. <3 <3 <3 <3"
" Najlepsze 3CMC jakie miałem okazje testować"
" Po prostu KOSMOS"
"Sztosik ja pierdole !"
"miau miau"
"między niebem a ziemią"
"nikt nie ma tak genialnej 3 jak predator "
ONE AND ONLY
predatorRC, wyślesz mi na paczkomat?
lepsza od ostatniej 3bc? bo tamta byla srednia, jakies zdjecie moze?
Ludzie pobierał kto ?
Jakieś opinie potrzebne są.
Wrzućcie foto aktualnego sorta
Jakieś opinie potrzebne są.
Wrzućcie foto aktualnego sorta
Ghost, Czekam aż przyjdzie w paczce, jak tylko będzie - od razu wrzuce zdjęcie
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Nadal cisza? Może jednak ktoś testował i zapomniał wstawić recki
mbside, poczekaj, cierpliwości josiek, dostanie to da znać w odpowiednim czasie
Moja rakieta leci właśnie tą opcją international express więc lada dzień będzie i dlatego zapytałem
Takata, Ja już pisałem dawno i jak poszukacie to macie wiele recenzji bo ten sort jest też u innych. To jest euforyczny żółty bursztynek.
GrzybeQ, Zamawiałem ostatnio jakoś w połowie listopada i muszę powiedzieć że to nie jest żaden bursztynek , towar jest szaro-brązowy. Jest to bez wątpienia najlepsza 3cmc na rynku która spokojnie przebija kolkowe sorty sprzed delegalu. Jest to prawdziwy dopaminowy rzeznik i każda następna dorzutka działa praktycznie tak samo. Zamawiałem ostatnio jakoś w połowie listopada i tak wyglądała sytuacja wtedy, teraz spodziewam się paki to napisze czy coś się zmieniło.
Aktualny sort - średnie kryształki przemieszane z takim lekko żołtym piaskiem.
Zapach neutralny - po starciu - bardzo dużo robi się prochu z tego!
Działanie - rewelacja, jest rush, jest clearhead ! Po skończonych testach opiszę bardziej.
Zapach neutralny - po starciu - bardzo dużo robi się prochu z tego!
Działanie - rewelacja, jest rush, jest clearhead ! Po skończonych testach opiszę bardziej.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Zgadza się to jest bardzo mocno euforyczny Krysiek w kol. Bursztynowym który w małych ilościach robi miazgę euforyczną
josiek, a piecze w nosie tak jak od threecrystal 3c?
Takata, Szczypie w NOS tak jak powinno szczypać każde CMC!
Przecież w każdej cząsteczce 3-cmc masz cząstkę chloru - który zajebiście szczypie (spróbójcie sobie wody chlorowanej z kranu do nosa trzasnąć - wtedy zobaczycie to co znaczy - szczypie).
Więc jeżeli nie szczypie - to to nie jest 3-CMC (tak było w przypadku 3-cmc od S24 i Darka... które właśnie nie szczypały a okazywały się mocniejsze od hexena i były bardzo niebezpieczne, ponieważ ludzie wrzucali to jak 3-cmc, a okazywało się mega mocniejsze z ogromnym zjazdem)
Wracając do chloru, po delegalizacji mmc - chińscy bracia szukali czegoś co mogą dodać do podstawowej cząstki, a co też wzmocni jej działanie (wiadomo 3-cmc jest słabsze od 3-mmc). W Farmaceutyce do wielu leków w celu wzmocnienia ich działania dodaje się cząstkę chloru - tutaj też tak zrobiono i powstało 3-cmc które żre i drażni.
Przecież w każdej cząsteczce 3-cmc masz cząstkę chloru - który zajebiście szczypie (spróbójcie sobie wody chlorowanej z kranu do nosa trzasnąć - wtedy zobaczycie to co znaczy - szczypie).
Więc jeżeli nie szczypie - to to nie jest 3-CMC (tak było w przypadku 3-cmc od S24 i Darka... które właśnie nie szczypały a okazywały się mocniejsze od hexena i były bardzo niebezpieczne, ponieważ ludzie wrzucali to jak 3-cmc, a okazywało się mega mocniejsze z ogromnym zjazdem)
Wracając do chloru, po delegalizacji mmc - chińscy bracia szukali czegoś co mogą dodać do podstawowej cząstki, a co też wzmocni jej działanie (wiadomo 3-cmc jest słabsze od 3-mmc). W Farmaceutyce do wielu leków w celu wzmocnienia ich działania dodaje się cząstkę chloru - tutaj też tak zrobiono i powstało 3-cmc które żre i drażni.