Ostatni post z poprzedniej strony:
Dostał ktoś nowy rzut oprócz siema ?3-CMC ICE BIG CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
3-CMC ICE BIG CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Przyszło w tym tygodniu do mnie na testa, i muszę powiedzieć że jak na pierwsza styczność to robi robotę
Szczury wczoraj dostały do testów i są naprawdę zachwycone jest jebniecie
A jaka ocena pod względem eufo/stim? Bo ja mam wrażenie że to jest może delikatnie euforyzujące przy pierwszej max drugiej kresce. Potem to już działa jak typowy stim. Jakie są twoje odczucia?Wiesiekpaleta pisze: ↑5 lata temuSzczury wczoraj dostały do testów i są naprawdę zachwycone jest jebniecie
Dajcie jakieś info jak to na dłuższą metę robi?
kwasnypapier,
Mówią ze pół na pół ogólnie pierwsze wejście kozak. Po kilku godzinach tak jak piszesz typowy stim
Ogólnie ocena 4.5/6 bo podobno szybko puszcza 30-40min
Mówią ze pół na pół ogólnie pierwsze wejście kozak. Po kilku godzinach tak jak piszesz typowy stim
Ogólnie ocena 4.5/6 bo podobno szybko puszcza 30-40min
Prawda, pierwsza kreska tak do 1.5h, potem max godzinkę
Plus nochala żre tak samo jak czwórka
Plus nochala żre tak samo jak czwórka
U szczurów podzielone zdanie jedni mówią ze lepsze micro reszta ze to lepsze
A jakie porównanie z nową trójką HQ od Atoma?
Jak w porównaniu z Legendą?
Która lepsza?
Która lepsza?
Pisze bo pare stron temu mówiłem że podziele/pochwale^^ się fotkami
I żeby niebyć taki jak większość co obiecuje recki foty i niema widu i słychu
Nie powiem jak obecny sort bo foto nr1 z przed miesiaca
Pamietam tylko ze nie narzekalem ja ani szczury i za starczył na 2 tyg _____________________________________________________
Foto nr2
Dopierdo po 30 uwazonych gietach dopiero skaplem sie ze to icemicro jak robilem fotkie i naklejkie zobaczyłem bo zamawialem normalnie BIGcrystala tylko predowi się pomylić musiało.
mimo ze na zdjecia ice mikro wyglada jak cukier w kryształach a nawet nie koniecznie tylko ten całkiem śnieżny.
To w rzeczywistości niema taki9ej różnicy jak na fotkach na stronie kosmity
Nie było jeszcze akcji z 24.09 ze miesiac do 50g
Z racji że właściwie pisze o BIG'u bo go zamawiałem...
To pozwalam sobie wrzucić fotkie icemikro
Osobiście bardziej lubie biga
Chociarz moim wyjadaczom to wszystko jedno.
Co chociarz po ice mikro jeden mi na pisal
Ale masz teraz kocura pedrylu ...
Chociarz ziomki niemaja w zwyczaju sie wzruszac
Gdyby nie omyjka preda i teraz big do 50g to z micro nie mial bym nic wspolnego
I mam zamiar wrocic do bIGÁ jak bedzie 250 dostépne.
Aktualnie czekam na kolejna cwiare
ZarAZ LECE Smazyc refke wspomnien z klefereina od preda
Zreszta po jego bitcoinach ktore juz tlko sie ostaly.
O ile mam tureta jak chuj to teraz pies na kolanach i zasnál z morda na blacie biurka taki spokojny :]
Przy okazji tego golecia dziublem 7g 4-ho-meptá ktorego tez chce recke dac ale pewnie dojdzie do tego jak zwykle jak bedzie pustka w spizarni i bedzie na to czas.
Pozdrawiam.
Foto troche srednie bo niechcialo mi sie z kablem usb pierdolic a Zdjecia z aplikacji nie ta sama
No 5 min przerwy w pisanie posta sie wdarło (baterie myszka) trzeba było wyjąć paluszka z zegaru bo wkońcu szczęśliwi czasu nie liczą o ile mało takich znam to naćpani to już wogóle na tarcze nie spoglądają.
Ogólnie prace z predem uwazam za owocną i przynajmiej to polacy nie inwestuje w obcy kapitał.
Bo królem RC musi być polak którym z resztą pred jest.
Troche zleciało pora na kolejne bitcoiny troche czasu już mineło
BTC Pills ze stymulanta dużo niema nie czuje się pluszowo czy coś Ale na 3-CMC bym predzej połamał klawiature i jebnął monitorem o ściane jak musiał bym się spuszczać nad jakimś postem na dopka
Nie lubie na nim jak lece typowo towarzysko rozrywkowo i na żywioł i po zjedzonej już wywrotce prawie kg chloru to już słabo umnie z cierliwoscią nA jakieś nieprzewidziane pierdolenie się z przeciwnosciami losu typu np. lubie pokminic co dolega elektronice postawic diagnoze i naprawić
ALE do jasnej ciasnej sprzet ma działać jak należy jak jest potrzebny żeby jakoś swój stan sporzytkować.
A nie pierdolić się z złośliwością rzeczy martwych nie poto tego odmużdzacza żre żeby żeby tracić czas na rzeczy które wymagają zbędnej koncentracji i okazuje się że masz zamało cierpliwości której właściwie teraz nie potrzebujesz.
Troche masło maślane ciężko mi to zdefiniować.
Ale do CMC zazwyczaj przez tydzien wogóle nie siadam.
Bo do grama wogóle niestartuje.
I wiem że na dyszce sie zawsze kończy albo tak jak zwykle jak kto woli :]
I też już niemam zdrowia na maratony takie jakie lubie :]
Dlatego HoMeT licze ze bedzie mniej toksyczniej wychodził
I że będe mógł się czymś bawić przynajmniej na początku odpowiedzialnie i rozsadnie tak jak z cmc dopoki tolerancja nie przewyzszy samej siebie :]
Tu też takie pytanie predatorRC,
Czy jakieś wskazówki co do przechowywania?
Bo naczytałem się że po 2mc'ach lubi/potrafi z czernieć i stać nieaktywne
Z tą siódemką to się nie przejmuje nie bede jej kisił bo słoików niemam.
Ale w planach restauracja kolejna.
Bo ostatnio umnie wilgoć większa panuje bo scian z nikim nie lubie dzielić.
I sytyacja wygląda tak żę kartka zwana i znana dalej jako łopata, to jak taka z zeszytu to po paru gietach normalnie szpadel nasiąknięty.
Czy takie warunki nie szkodzą?
Po za tym ze towar wiecej waży (:
A i jeszcze takie pytanko czy ktoś mi niechce stworzyć grafiki do mojej nie dopieszczonej sklejki bitu i wocalu?
CechaadeA malolat rap najlepszej marki
I żeby niebyć taki jak większość co obiecuje recki foty i niema widu i słychu
Nie powiem jak obecny sort bo foto nr1 z przed miesiaca
Pamietam tylko ze nie narzekalem ja ani szczury i za starczył na 2 tyg _____________________________________________________
Foto nr2
Dopierdo po 30 uwazonych gietach dopiero skaplem sie ze to icemicro jak robilem fotkie i naklejkie zobaczyłem bo zamawialem normalnie BIGcrystala tylko predowi się pomylić musiało.
mimo ze na zdjecia ice mikro wyglada jak cukier w kryształach a nawet nie koniecznie tylko ten całkiem śnieżny.
To w rzeczywistości niema taki9ej różnicy jak na fotkach na stronie kosmity
Nie było jeszcze akcji z 24.09 ze miesiac do 50g
Z racji że właściwie pisze o BIG'u bo go zamawiałem...
To pozwalam sobie wrzucić fotkie icemikro
Osobiście bardziej lubie biga
Chociarz moim wyjadaczom to wszystko jedno.
Co chociarz po ice mikro jeden mi na pisal
Ale masz teraz kocura pedrylu ...
Chociarz ziomki niemaja w zwyczaju sie wzruszac
Gdyby nie omyjka preda i teraz big do 50g to z micro nie mial bym nic wspolnego
I mam zamiar wrocic do bIGÁ jak bedzie 250 dostépne.
Aktualnie czekam na kolejna cwiare
ZarAZ LECE Smazyc refke wspomnien z klefereina od preda
Zreszta po jego bitcoinach ktore juz tlko sie ostaly.
O ile mam tureta jak chuj to teraz pies na kolanach i zasnál z morda na blacie biurka taki spokojny :]
Przy okazji tego golecia dziublem 7g 4-ho-meptá ktorego tez chce recke dac ale pewnie dojdzie do tego jak zwykle jak bedzie pustka w spizarni i bedzie na to czas.
Pozdrawiam.
Foto troche srednie bo niechcialo mi sie z kablem usb pierdolic a Zdjecia z aplikacji nie ta sama
No 5 min przerwy w pisanie posta sie wdarło (baterie myszka) trzeba było wyjąć paluszka z zegaru bo wkońcu szczęśliwi czasu nie liczą o ile mało takich znam to naćpani to już wogóle na tarcze nie spoglądają.
Ogólnie prace z predem uwazam za owocną i przynajmiej to polacy nie inwestuje w obcy kapitał.
Bo królem RC musi być polak którym z resztą pred jest.
Troche zleciało pora na kolejne bitcoiny troche czasu już mineło
BTC Pills ze stymulanta dużo niema nie czuje się pluszowo czy coś Ale na 3-CMC bym predzej połamał klawiature i jebnął monitorem o ściane jak musiał bym się spuszczać nad jakimś postem na dopka
Nie lubie na nim jak lece typowo towarzysko rozrywkowo i na żywioł i po zjedzonej już wywrotce prawie kg chloru to już słabo umnie z cierliwoscią nA jakieś nieprzewidziane pierdolenie się z przeciwnosciami losu typu np. lubie pokminic co dolega elektronice postawic diagnoze i naprawić
ALE do jasnej ciasnej sprzet ma działać jak należy jak jest potrzebny żeby jakoś swój stan sporzytkować.
A nie pierdolić się z złośliwością rzeczy martwych nie poto tego odmużdzacza żre żeby żeby tracić czas na rzeczy które wymagają zbędnej koncentracji i okazuje się że masz zamało cierpliwości której właściwie teraz nie potrzebujesz.
Troche masło maślane ciężko mi to zdefiniować.
Ale do CMC zazwyczaj przez tydzien wogóle nie siadam.
Bo do grama wogóle niestartuje.
I wiem że na dyszce sie zawsze kończy albo tak jak zwykle jak kto woli :]
I też już niemam zdrowia na maratony takie jakie lubie :]
Dlatego HoMeT licze ze bedzie mniej toksyczniej wychodził
I że będe mógł się czymś bawić przynajmniej na początku odpowiedzialnie i rozsadnie tak jak z cmc dopoki tolerancja nie przewyzszy samej siebie :]
Tu też takie pytanie predatorRC,
Czy jakieś wskazówki co do przechowywania?
Bo naczytałem się że po 2mc'ach lubi/potrafi z czernieć i stać nieaktywne
Z tą siódemką to się nie przejmuje nie bede jej kisił bo słoików niemam.
Ale w planach restauracja kolejna.
Bo ostatnio umnie wilgoć większa panuje bo scian z nikim nie lubie dzielić.
I sytyacja wygląda tak żę kartka zwana i znana dalej jako łopata, to jak taka z zeszytu to po paru gietach normalnie szpadel nasiąknięty.
Czy takie warunki nie szkodzą?
Po za tym ze towar wiecej waży (:
A i jeszcze takie pytanko czy ktoś mi niechce stworzyć grafiki do mojej nie dopieszczonej sklejki bitu i wocalu?
CechaadeA malolat rap najlepszej marki
szczerze dziwie ze sie wszystkim ktorzy uwazaja ze legend a zwlaszcza big lepszy od mikro
biga praktycznie nie czuje( nie wiem to moze moja wina), legenda dziala jak nalezy, a mikro rozpierdala system jednym slowem
biga praktycznie nie czuje( nie wiem to moze moja wina), legenda dziala jak nalezy, a mikro rozpierdala system jednym slowem
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
nie kwestionuje szczerze to mało obiektywny jestem pewnie łatwiej bedzie mi ocenić i wysnuć własną opinie o Homecie bo klef to juz i tak raczej nie na wlasny uzytek a przynajmiej nie w glownej mierze. Jedno jest faktem na jedno ani drugie nikt nie narzekał i legendarny kojarzy mi sie po fotce z czwórkami zapychającymi klimpe tak ze ni w tą ni wewtą nieszło nic zrobić akcja potocznie zwana "beton"
A tu link do tego co wyzej i nie rychci teraz widze
https://megawrzuta.pl/download/48582435e77a1ee7c1ff1d906aec6166.html
A tu link do tego co wyzej i nie rychci teraz widze
https://megawrzuta.pl/download/48582435e77a1ee7c1ff1d906aec6166.html
jak sprawa wyglada dzis? ktos jakis feedback?
Kiedy będzie dostępne 3cmc Big wie ktoś może?